*

Αποστολέας Θέμα: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών  (Αναγνώστηκε 334999 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ
Απ: Ενσταση κατα ΟΑΕΔιτων
« Απάντηση #70 στις: Ιουνίου 02, 2009, 09:21:23 pm »
Με πμ στον rublev οποιος θελει να συμμετασχει στην ενσταση η οποια πρεπει να γινει πριν την αναρτηση των πινακων αναπληρωτων με τα ονοματα μας επισκιασμενα απο τα ονοματα των ΟΑΕΔιτων

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:56:55 »

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιουνίου 05, 2009, 08:39:20 am »
Το έχουμε παρατήσει κάπως το θέμα ή μου φαίνεται;;;  ???  ???
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος asvos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: Ιουνίου 05, 2009, 09:39:09 am »
 :( :( :( :(
δεν βλεπω ιδιατερη κινηση...

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιουνίου 05, 2009, 12:07:00 pm »
Όποιος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει και δεν εξαρτάται η απόφασή του από τον αριθμό των ΟΑΕΔιτών προτείνω να βοηθήσει όπως μπορεί.Ας συγκεντρώσουμε στο τόπικ κάποιες αποφάσεις(έστω απλά τους αριθμούς τους) που θα μας χρησιμεύσουν(ή links).Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε οπωσδήποτε:
1.Το νόμο που ψηφίστηκε πρόσφατα
2.Τις γνωμοδοτήσεις του Συνηγόρου και των άλλων φορέων που χρησιμοποίησαν οι ΟΑΕΔίτες(νομίζω υπάρχει στο AV)
3.Τη νομική επιχειρηματολογία τους(αυτή είχαν την καλωσὐνη να μας χορηγήσουν ευγενικά στο τόπικ)
4.Ό,τι έγγραφο υπάρχει διαθέσιμο για τη λειτουργία των σχολών αυτών(π.χ.ήδη έχουμε το νόμο του 2003)
5.Δηλώσεις πολιτικών και δη υπουργών που αρνούνταν τόσα χρόνια να προβούν στην εν λόγω ρύθμιση
και ό,τι άλλο κάποιος συνάδελφος θεωρήσει ότι μπορεί επίσης να μας φανεί χρήσιμο για την ενημέρωση του δικηγορικού γραφείου.
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:56:55 »

Αποσυνδεδεμένος tsiartas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιουνίου 05, 2009, 12:30:20 pm »
Συνάδελφοι, είμαι και εγώ σύμφωνος με όποια κίνηση και αν γίνει.
Από ότι κατάλαβα τα πράγματα είναι δύσκολα, αφού το υπουργείο δεν υπολογίζει τίποτα. Την ΠΕΑ από ότι φαίνεται την έχει γραμμένη στα παλιά του τα παπούτσια.
Θα ήθελα να μου επιβεβαιώσει κάποιος ότι υπάρχει σχέση της συζύγου του Λυκουρέντζου με ΟΑΕΔ. Έχω ακούσει κάποιες φήμες ότι είναι διευθύντρια σε ΟΑΕΔ. Εάν είναι έτσι τα πράγματα, εξηγούνται πολλά.

Παραθέτω επίσης κάποια τηλέφωνα που πρέπει να καλέσουμε και να εκφράσουμε τα παράπονά μας, την οργή μας και ότι άλλο μπορεί κανείς. Εγώ το έχω κάνει ήδη. Να καταλάβουν ότι κάποιοι είναι αγανακτισμένοι και δεν είμαστε όλοι πρόβατα. Διότι αποδεικνύεται ότι οι περισσότεροι είμαστε.
Και φυσικά αυτό που πρέπει να καταλάβουν, θα πρέπει να φανεί μεθαύριο στις κάλπες.
Γραφείο Υφυπουργού Παιδείας κ. Λυκουρέντζου: 2103443531
Πολιτικό Γραφείο κ. Λυκουρέντζου: 2710239988
ΟΛΜΕ: 2103230073

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιουνίου 05, 2009, 12:34:37 pm »
........
5.Δηλώσεις πολιτικών και δη υπουργών που αρνούνταν τόσα χρόνια να προβούν στην εν λόγω ρύθμιση
και ό,τι άλλο κάποιος συνάδελφος θεωρήσει ότι μπορεί επίσης να μας φανεί χρήσιμο για την ενημέρωση του δικηγορικού γραφείου.

Tί εννοεις? αρνουνταν να κανουν τί ακριβως?

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Ιουνίου 05, 2009, 12:43:41 pm »
Αρνούνταν να αναγνωρίσουν την προυπηρεσία των ΟΑΕΔιτών,γιατί όπως αναφέρει η δήλωση,αν θυμάμαι καλά,¨θα προκαλέσει τις αντιδράσεις των εκπαιδευτικών στους πίνακες¨.

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Ιουνίου 05, 2009, 12:50:01 pm »
Αρνούνταν να αναγνωρίσουν την προυπηρεσία των ΟΑΕΔιτών,γιατί όπως αναφέρει η δήλωση,αν θυμάμαι καλά,¨θα προκαλέσει τις αντιδράσεις των εκπαιδευτικών στους πίνακες¨.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 05, 2009, 12:53:30 pm από bobo1 »

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιουνίου 05, 2009, 01:01:50 pm »
Δε θέλω να είμαι καχύποπτος.Ας δεχτούμε ότι δε γνώριζαν επαρκώς το θέμα,γιατί εδώ που τα λέμε είναι λίγο ¨μπελαλίδικο¨για όποιον είναι έξω από το χορό.
Για παράδειγμα ο Συνήγορος του πολίτη αποφαίνεται εξετάζοντας μόνο το αίτημα για το οποίο προσφεύγει κάποιος σ΄αυτόν,με αποτέλεσμα να παραβλέπει κάποιες παραμέτρους.Γι΄αυτό και η γνωμοδότησή του δεν είναι δεσμευτική για τον νομοθέτη.
Στην περίπτωσή μας οι πολιτικοί είδαν χλιαρή αντίδραση και τη συναίνεση της ΟΛΜΕ και είπαν να κερδίσουν κάποιες ψήφους.Είδαμε τι αποτέλεσμα είχε μία και μόνο ανακοίνωση της ΠΕΑ παραμονές της ψήφισης:αναγνώρισαν το μισό της προυπηρεσίας τους.Φανταστείτε να εκπροσωπούσαν ικανότερα τα συμφέροντά μας όλοι αυτοί πολύ νωρίτερα.Δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει...

Αποσυνδεδεμένος dlaf

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιουνίου 05, 2009, 01:47:58 pm »
Δε θέλω να είμαι καχύποπτος.Ας δεχτούμε ότι δε γνώριζαν επαρκώς το θέμα,γιατί εδώ που τα λέμε είναι λίγο ¨μπελαλίδικο¨για όποιον είναι έξω από το χορό.
Για παράδειγμα ο Συνήγορος του πολίτη αποφαίνεται εξετάζοντας μόνο το αίτημα για το οποίο προσφεύγει κάποιος σ΄αυτόν,με αποτέλεσμα να παραβλέπει κάποιες παραμέτρους.Γι΄αυτό και η γνωμοδότησή του δεν είναι δεσμευτική για τον νομοθέτη.
Στην περίπτωσή μας οι πολιτικοί είδαν χλιαρή αντίδραση και τη συναίνεση της ΟΛΜΕ και είπαν να κερδίσουν κάποιες ψήφους.Είδαμε τι αποτέλεσμα είχε μία και μόνο ανακοίνωση της ΠΕΑ παραμονές της ψήφισης:αναγνώρισαν το μισό της προυπηρεσίας τους.Φανταστείτε να εκπροσωπούσαν ικανότερα τα συμφέροντά μας όλοι αυτοί πολύ νωρίτερα.Δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει...
Συμφωνώ απολύτως... Πιστεύω ότι και ο Συνήγορος του Πολίτη δεν είχε όλα τα στοιχεία γιατί φυσικά φρόντισαν να τον ενημερώσουν μόνο για τα του οίκου τους. Πάντως όσον αφορά το ένομο συμφέρον, νομίζω ότι ένομο συμφέρουν θα έχουν μόνο αυτοί οι οποίοι μετά την ανάρτηση των πινάκων θα χάσουν αποδεδειγμένα τη θέση τους από ΟΑΕΔιτες, γι' αυτό εάν καταθέσουμε προσφυγή, νομίζω τότε είναι ο καταλληλότερος χρόνος. 

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Ιουνίου 05, 2009, 01:50:10 pm »
Και για του λόγου το αληθές,απαντήσεις αρμοδίων υφυπουργών από τη

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιουνίου 05, 2009, 01:58:18 pm »
Και για του λόγου το αληθές,απαντήσεις αρμοδίων υφυπουργών από τη
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Ιουνίου 05, 2009, 02:01:36 pm »
Συμφωνώ απολύτως... Πιστεύω ότι και ο Συνήγορος του Πολίτη δεν είχε όλα τα στοιχεία γιατί φυσικά φρόντισαν να τον ενημερώσουν μόνο για τα του οίκου τους. Πάντως όσον αφορά το ένομο συμφέρον, νομίζω ότι ένομο συμφέρουν θα έχουν μόνο αυτοί οι οποίοι μετά την ανάρτηση των πινάκων θα χάσουν αποδεδειγμένα τη θέση τους από ΟΑΕΔιτες, γι' αυτό εάν καταθέσουμε προσφυγή, νομίζω τότε είναι ο καταλληλότερος χρόνος. 
Δηλαδή αυτοί που ειναι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ,μη διοριστέοι,και περιμένουν να διοριστούν έστω και ως απλοί ωρομίσθιοι δεν διακυβεύεται ο διορισμός τους από τους ¨αλεξιπτωτιστές¨,οι οποίοι δεν διαθέτουν όλοι τα ίδια μόρια και κάποιοι από αυτούς προσβλέπουν στην αναπλήρωση;Ο αριθμός των ωρομισθίων εξαρτάται και από τον αριθμό των αναπληρωτων,ας μην το ξεχνάμε.Άλλο είναι να έχεις 100 άτομα πάνω από εσένα και άλλο 105.Ανακατατάσσεται όλος ο πίνακας και το σύστημα προσλήψεων.Είχε δίκιο ο υπουργός.

Το βασικό σημείο ένστασης είναι ο διαφορετικός τρόπος πρόσληψης που απολάμβαναν στον ΟΑΕΔ.

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιουνίου 05, 2009, 02:08:07 pm »
Bikini μην αγχώνεσαι.Η απάντηση αυτή είναι πριν από τον πίνακα που έστειλαν οι ΟΑΕΔίτες και κάποιος συνάδελφος τον ανάρτησε στο τόπικ.Τώρα για την εγκυρότητά του δεν κόβω και τον λαιμό μου...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182668
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)