*

Αποστολέας Θέμα: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών  (Αναγνώστηκε 334955 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ
Απ: Ενσταση κατα ΟΑΕΔιτων
« Απάντηση #112 στις: Ιουνίου 14, 2009, 11:45:33 pm »
LK εισαι powerwoman ;)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:14:41 »

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Ιουνίου 15, 2009, 10:44:39 am »
Tελειωσε δηλαδη το πλεκτο εργοχειρο??
Τωρα ηρθε η ωρα να καουμε λογω τριβης??

Και εννοειται οτι δεν θελω απαντηση απο ΟΑΕΔιτη

Συναδέλφισσα  εδώ είναι ένας χώρος που ο καθένας μας μπορει να πει και να εκφέρει  την γνώμη  του αρκει να μην θίγει ή προσβάλλει τον συνομιλητή του
Ζούμε σε ένα κράτος που έχουμε Δημοκρατία λόγου. Ωστόσο  στο forum υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί που πρέπει να τηρούμε  όλοι

Δεν μπορεις εσυ να ορίσεις ποιοι θα απαντήσουν μπορεις ομως να πάρεις θέση στον τρόπο που απαντούν. Αν κάποια απάντηση σε αφήνει αδιάφορη τότε μην την διαβάσεις, όπως πολύ σωστά είχε προτείνει κάποιος άλλος συνάδελφος

Προσωπικά διαβάζω θέματα που με αφορούν ή θεωρώ οτι έχουν ενδιαφέρον για μένα.Ετσι σε κάποια απο αυτά τα θέματα  προς έκπληξή  μου διάβασα μηνύματά σου  στα οποία προσπαθείς να δημιουργήσεις  αρνητικές εντυπώσεις για το άτομό μου χωρίς να δώσω κάποια αφορμή Χρησιμοποιείς τις απαντήσεις μου και ρίχνεις τα καρφάκια σου  Σε έχω ρωτήσει έμεσα 2 φορές , απάντηση δεν πήρα και ούτε με ενδιαφέρει τώρα πια

Είμαι μέλος απο το 2006, Οαεδίτισσα δεν είμαι και αυτό θα φανεί από τους πίνακες , ουτε λεβεντιά είμαι,   ουτε έχω προτρέψει να μην γίνει ένσταση
Εκτος απο το εργόχειρο  πλέξιμο,  το ανέβασμα πινάκων  έχω και άλλα πολλά ενδιαφέροντα  να ασχοληθώ στο ελεύθερο χρόνο μου εκτος  από το forum

Δημόσια εντάχθηκα υπέρ της ένστασης.Απο που έβγαλες το συμπέρασμα ότι προτρέπω να μην γίνει δεν μπορώ να καταλάβω
  Προσωπικά θίγομαι πολύ λιγότερο σε σχέση με εσάς. Αν όχι φέτος του χρόνου θα διοριστώ.Ωστόσο επειδή έχω περάσει αρκετές ανατροπές και αναποδιές  είπα να βοηθήσω και εσας τους νεότερους. Αυτό με κάποιον τρόπο παρερμηνεύτηκε
.Ολοι πρέπει να είναι ενωμένοι πέρα από προσωπικές αντιπάθειες  γιατι ο σκοπός είναι ένας και μοναδικός και γι΄αυτό σε  θεωρώ αδύναμο  κρίκο σε μια τέτοια κίνηση

Και για να ησυχάσεις από εμένα παρόλο που δεν γνωριζόμαστε αποχωρώ  και δεν θέλω καμμία συμμετοχή

Ζητώ συγγνώμη από τους Διαχειριστές γι΄αυτό μου το μήνυμα αλλά έπρεπε να πάρω μια θέση.Αν νομίζεται ότι έχω κάνει κάποια παράβαση μπορείται να το διαγράψεται

Από εμενα τέλος, δεν θα συνεχίσω σε όποια απάντηση και αν πάρω στο παραπάνω μηνυμά μου

Αποσυνδεδεμένος AntreaEirini

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Ιουνίου 15, 2009, 11:40:25 am »
ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΑΕΔΙΤΩΝ.ΕΔΩ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΑ 250 ΑΤΟΜΑ ΤΩΝ ΟΑΕΔΙΤΩΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝΕ; 
α)Συνεχώς συναντάμε άτομα που έχουν δουλέψει ως ωρομίσθιοι λίγους μήνες στον ΟΑΕΔ και δεν έχουν ιδέα για τον πίνακα που αναφέρει αυτούς τους 250 μόνο.Η προυπηρεσία αυτών δεν πρέπει να ενοχλεί όσους θέλουν να δουλέψουν ως ωρομίσθιοι μέσω ΑΣΕΠ;
β)Διάβασε πιο πάνω τη δήλωση ενός υφυπουργού που παραδεχόταν ότι δεν είναι τόσα λίγα τα άτομα.
δ)Διάβασε πιο πάνω το πώς το ΥΠΕΠΘ αναγκάστηκε να επιβάλει στους 24μηνίτες και μία επιτυχία ΑΣΕΠ,λόγω της προσφυγής απλών επιτυχόντων του διαγωνισμού,που ¨ενοχλήθηκαν¨και αυτοί όλως περιέργως κατ'εσένα...
γ)Ανοίγει ο δρόμος και για πολλούς άλλους ¨συναδέλφους¨σαν και εσένα που εχουν πρόσβαση σε σχολεία-κλειστά κλαμπ(όπως του υπουργείου Υγείας,ΙΕΚ κτλ.) και τους όποίους όσοι δώσαμε φέτος στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ είναι σίγουρο ότι θα βρούμε μπροστά μας τα επόμενα χρόνια.
δ)Από τη στιγμή που νομιμοποιήθηκε η ανήθικη συμπεριφορά των συγκεκριμένων ¨συναδέλφων¨και θα μπορείς ¨συνάδελφε¨να μεταφέρεις και στην τάξη τις αξίες αυτές με ήσυχη τη συνείδησή σου,τί σε πειράζουν εσένα κάποιοι ¨γραφικοί¨που ¨ενοχλούνται¨;

Τέλος,επειδή δεν μπορούν να συλλάβουν το μεγαλείο της απάθειας,της ηττοπάθειας,του συμβιβασμού και της δουλοπρέπειας και υπάρχει και ο κίνδυνος αυτή την επικίνδυνη στάση να την εμφανίζουν και στην εργασία τους με τα παιδιά,μήπως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις και τον τίτλο του ¨συναδέλφου¨που τους αποδίδεις;
Σε παρακαλώ,άσε τους στη μικροπρέπειά τους και μην καταδεχθείς να ασχοληθείς μαζί τους ξανά στο συγκεκριμένο θέμα.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Rublev,

Δεν θα σχολιάσω τις θέσεις σου ή τις απόψεις σου σχετικά με τον τρόπο πρόσληψης στα σχολεία του ΥΠΕΠΘ,  γιατί στο συγκεκριμένο τόπικ είσαι εκτός θέματος. Ούτε θα απαντήσω στη διαφωνία σου για τη  ρύθμιση  για τους καθηγητές Γενικής Παιδείας στα πρώην ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ, γιατί και αυτό το θέμα έχει συζητηθεί άπειρες φορές για το πόσο παράνομο ήταν το ΥΠΕΠΘ που δεν είχε παλαιότερα προβλέψει το πρόβλημα που  είχε δημιουργήσει με την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. Δεν θα μπω στη διαδικασία να ξανα-αναλύσω τις Γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, ούτε τις Προτάσεις της Ανεξάρτητης Αρχής του Συνήγορου του Πολίτη! Δεν θα μπω στη διαδικασία να γράψω για τους αγώνες που κάνουμε χρόνια τώρα για να δικαιωθούμε, όχι γιατί νικήσαμε εμείς, αλλά γιατί νίκησε η Δημοκρατία και κυρίως το Σύνταγμα.
Σχετικά με το θέμα της αναγνώρισης της προϋπηρεσίας άλλων φορέων, δεν βλέπω γιατί μη γίνει αν ο νομοθέτης  βρει τρόπο και "ξεφύγει "από τις φραγές.

Για άλλους η  ρύθμιση για τους εκπαιδευτικούς του ΟΑΕΔ θεωρείται κοινωνική πολιτική! Για άλλους εφαρμογή των συνταγματικών επιταγών. Για μένα και τα δύο!
Μπορεί να κάνεις όσες ενστάσεις θέλεις και άλλα τόσα  δικαστήρια για να  μας κάνεις καλό, γιατί θα αποδείξεις πως η προϋπηρεσία στα ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ έπρεπε να είχε να αναγνωριστεί από το 2002, όταν πρωτοεμφανίστηκε ο πίνακας με ποιες προϋπηρεσίες αναγνωρίζοναι.

Όσο για το αν θέλεις να μας αποκαλείς συναδέλφους ή όχι, το πρόβλημα είναι δικό σου και μάλιστα φαίνεται να είναι έντονο , γιατί  ίσως να έχεις πρόβλημα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και με άλλους συναδέλφους σου που συν-εργάζεσαι γιατί είναι φανερό πως δεν συνεργάζεσαι και αυτό είναι αρκετά σοβαρό σε ένα σύλλογο διδασκόντων/

Μπορείς να μπεις στη διαδικασία να μας πεις πώς προσλήφθηκες στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ (και εσύ και οι 250 ή όσοι είναι που θα μπουν εμβόλιμοι στον πίνακα) και απέκτησες την προϋπηρεσία που τόσο παλέψατε να αναγνωρίσετε;
Ή δεν έχει σημασία, δε χρωστάς λογαριασμό κτλ;
Γιατί εγώ μπορώ να σου πω πώς με προσέλαβαν ωρομίσθια. Μέσω ΑΣΕΠ, και με στοιχεία τα μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει ψάχνοντάς τα στο διαδίκτυο!

Αποσυνδεδεμένος apostolisd

• Πλήρες μέλος
  • Στρατακης:Λυκουρέντζε μου να σ φιλήσω για ΟΑΕΔίτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Ιουνίου 15, 2009, 02:03:13 pm »
Rublev θα λάβω μέρος στην ένσταση.
Το επίκοτον του προσώπου λίαν παρά φύσιν

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:14:41 »

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Ιουνίου 15, 2009, 02:38:12 pm »

Συναδέλφισσα  εδώ είναι ένας χώρος που ο καθένας μας μπορει να πει και να εκφέρει  την γνώμη  του αρκει να μην θίγει ή προσβάλλει τον συνομιλητή του
Ζούμε σε ένα κράτος που έχουμε Δημοκρατία λόγου. Ωστόσο  στο forum υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί που πρέπει να τηρούμε  όλοι

Δεν μπορεις εσυ να ορίσεις ποιοι θα απαντήσουν μπορεις ομως να πάρεις θέση στον τρόπο που απαντούν. Αν κάποια απάντηση σε αφήνει αδιάφορη τότε μην την διαβάσεις, όπως πολύ σωστά είχε προτείνει κάποιος άλλος συνάδελφος

Προσωπικά διαβάζω θέματα που με αφορούν ή θεωρώ οτι έχουν ενδιαφέρον για μένα.Ετσι σε κάποια απο αυτά τα θέματα  προς έκπληξή  μου διάβασα μηνύματά σου  στα οποία προσπαθείς να δημιουργήσεις  αρνητικές εντυπώσεις για το άτομό μου χωρίς να δώσω κάποια αφορμή Χρησιμοποιείς τις απαντήσεις μου και ρίχνεις τα καρφάκια σου  Σε έχω ρωτήσει έμεσα 2 φορές , απάντηση δεν πήρα και ούτε με ενδιαφέρει τώρα πια

Είμαι μέλος απο το 2006, Οαεδίτισσα δεν είμαι και αυτό θα φανεί από τους πίνακες , ουτε λεβεντιά είμαι,   ουτε έχω προτρέψει να μην γίνει ένσταση
Εκτος απο το εργόχειρο  πλέξιμο,  το ανέβασμα πινάκων  έχω και άλλα πολλά ενδιαφέροντα  να ασχοληθώ στο ελεύθερο χρόνο μου εκτος  από το forum

Δημόσια εντάχθηκα υπέρ της ένστασης.Απο που έβγαλες το συμπέρασμα ότι προτρέπω να μην γίνει δεν μπορώ να καταλάβω
  Προσωπικά θίγομαι πολύ λιγότερο σε σχέση με εσάς. Αν όχι φέτος του χρόνου θα διοριστώ.Ωστόσο επειδή έχω περάσει αρκετές ανατροπές και αναποδιές  είπα να βοηθήσω και εσας τους νεότερους. Αυτό με κάποιον τρόπο παρερμηνεύτηκε
.Ολοι πρέπει να είναι ενωμένοι πέρα από προσωπικές αντιπάθειες  γιατι ο σκοπός είναι ένας και μοναδικός και γι΄αυτό σε  θεωρώ αδύναμο  κρίκο σε μια τέτοια κίνηση

Και για να ησυχάσεις από εμένα παρόλο που δεν γνωριζόμαστε αποχωρώ  και δεν θέλω καμμία συμμετοχή

Ζητώ συγγνώμη από τους Διαχειριστές γι΄αυτό μου το μήνυμα αλλά έπρεπε να πάρω μια θέση.Αν νομίζεται ότι έχω κάνει κάποια παράβαση μπορείται να το διαγράψεται

Από εμενα τέλος, δεν θα συνεχίσω σε όποια απάντηση και αν πάρω στο παραπάνω μηνυμά μου

vilkoulaki μην αφήνεις κάποιους να σε στεναχωρούν!φαντάζομαι ότι πολλόι άλλοι συνάδελφοι,εκτός από εμένα σου είμαστε υπόχρεοι για τους χρήσιμους πίνακες που βαζεις στο forum!συνέχισε την σωστή δουλειά που κάνεις!και να στο πω και αλλιώς:μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που ποτέ τους να μην κατάφεραν να μάθουν να πλέκουν και εσύ τους τσιτώνεις!

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Ιουνίου 15, 2009, 02:40:25 pm »
AntreaEirini, μην απευθύνεις ερωτήματα και γενικά μην μπαίνεις σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση με τη zagorakis ή με άλλον ΟΑΕΔίτη. Στόχος τους είναι να μας προκαλούν, όπως έχουν ήδη κάνει σε άλλα τόπικ με αποτέλεσμα αυτά να κλειδώνονται από τους διαχειριστές λόγω παρεκτροπών. Ας μην επιτρέψουμε να κλειδωθεί αυτό το τόπικ και ας παραμένουμε στο συγκεκριμένο θέμα της ένστασης!
Εξάλλου αυτοί φαίνεται ότι ενοχλούνται από τις κινήσεις μας, διαφορετικά γιατί να ασχολούνται με ένα τόπικ που δεν τους αφορά;
Bobo1, φοβάμαι πως κάπου... κάτι... έχεις παρεξηγήσει...!!! Η συνάδελφος vikoulaki δεν ανήκει στους "άλλους", τουλάχιστον δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο, και επιπλέον πάντα είναι πρόθυμη να απαντήσει σε ερωτήματα συναδέλφων, πολλές φορές έχει βοηθήσει στη σωστή πληροφόρηση όλων μας! Νομίζω ότι την αδικείς από κάποιο λάθος...
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,
καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τελειότητα της κάθε στιγμής.

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Ιουνίου 15, 2009, 02:42:51 pm »

vilkoulaki μην αφήνεις κάποιους να σε στεναχωρούν!φαντάζομαι ότι πολλόι άλλοι συνάδελφοι,εκτός από εμένα σου είμαστε υπόχρεοι για τους χρήσιμους πίνακες που βαζεις στο forum!συνέχισε την σωστή δουλειά που κάνεις!και να στο πω και αλλιώς:μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που ποτέ τους να μην κατάφεραν να μάθουν να πλέκουν και εσύ τους τσιτώνεις!

Μα πώς φαινονται αυτες που ειναι ΠΕ03.Μα πώς φαινονται!!!
Φτου σας βρε! Ειστε εξπερ στα μαθηματικα και οι δυο φιλεναδες απο τα πμ εδω και εναμιση χρονο!!

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Ιουνίου 15, 2009, 02:44:16 pm »
και τώρα μια βασική ερώτηση:αυτοί του ΟΑΕΔ,μπήκαν τελικά στους πίνακες μας!σωστό ή όχι,τώρα έγινε!(δεν είμαι υπερ και εγώ χάνω πολλά από αυτους!)από εδώ και πέρα τι γίνεται?θα συνεχίσουν κάθε χρόνο να πηγαίνουν να διδάσκουν σε αυτές τις σχολές και να βγάζουν μόρια?δηλάδη μια ακόμη μορφή της ΠΔΣ?γιατι βρε παιδια από εδώ και πέρα αν συνεχίσει θα είναι εξωφρενικό!θα υπάρχουν άνθρωποι που μέσα σε 3 το πολύ 4 χρόνια θα φεύγουν αναπληρωτές και άρα θα διορίζονται και εμείς θα προσπαθούμε με ψίχουλα από την ΠΔΣ και τον ΑΣΕΠ να δούμε μια άσπρη μέρα!

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Ιουνίου 15, 2009, 02:49:02 pm »
k.d.pe03 αν θες δωσε τα στοιχεια σου στον rublev για να μαζευομαστε περισσοτεροι ;)

Αποσυνδεδεμένος amalfi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Ιουνίου 15, 2009, 02:50:18 pm »
Παράθεση
γιατι βρε παιδια από εδώ και πέρα αν συνεχίσει θα είναι εξωφρενικό!θα υπάρχουν άνθρωποι που μέσα σε 3 το πολύ 4 χρόνια θα φεύγουν αναπληρωτές και άρα θα διορίζονται και εμείς θα προσπαθούμε με ψίχουλα από την ΠΔΣ και τον ΑΣΕΠ να δούμε μια άσπρη μέρα!

αν αξιζουν ας διοριζονται τα παιδια

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Ιουνίου 15, 2009, 02:53:10 pm »
Παράθεση
γιατι βρε παιδια από εδώ και πέρα αν συνεχίσει θα είναι εξωφρενικό!θα υπάρχουν άνθρωποι που μέσα σε 3 το πολύ 4 χρόνια θα φεύγουν αναπληρωτές και άρα θα διορίζονται και εμείς θα προσπαθούμε με ψίχουλα από την ΠΔΣ και τον ΑΣΕΠ να δούμε μια άσπρη μέρα!

με αυτή την λογική και εμείς αξίζουμε αλλά χωρίς ΑΣΕΠ δεν πάμε πουθενά!και μην ξεχνάς ότι τέτοιες σχολές δεν υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα!άρα επιλεκτικά κάποιοι μόνο θα μπορούν να πέρνουν αυτή την προυπηρεσία!

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Ιουνίου 15, 2009, 02:59:17 pm »
Παράθεση

με αυτή την λογική και εμείς αξίζουμε αλλά χωρίς ΑΣΕΠ δεν πάμε πουθενά!και μην ξεχνάς ότι τέτοιες σχολές δεν υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα!άρα επιλεκτικά κάποιοι μόνο θα μπορούν να πέρνουν αυτή την προυπηρεσία!
k.d.pe03 ο amalfi μπορει να ειναι και στους διοριστεους ΠΕ04.01  ;) εννοειται μεσω ΑΣΕΠ. Με τιποτα δε θυμιζει ΟΑΕΔιτη!!!

Αλλά τωρα βγαινουμε εκτος θεματος...στοχος μας να βρουμε τη συναρτηση oaedites(t) που να μηδενιζει το ολοκληρωμα με κοντινα χρονικα ορια
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 15, 2009, 03:04:48 pm από bobo1 »

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Ιουνίου 15, 2009, 03:09:04 pm »
η μόνη περίπτωση να μηδενίσουμε το ολοκλήρωμα,είναι να καταφέρουμε να ρίξουμε όλη την συνάρτηση πάνω στο χ΄χ!
εδώ σε θέλω τώρα!πως θα την ρίξουμε?

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Lenazagor
« Απάντηση #125 στις: Ιουνίου 15, 2009, 03:21:54 pm »
Θα παρακαλούσα να παραμείνεται στην ουσία του θέματος.

Ευχαριστώ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182661
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144