0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφορά μόνο συναδέλφους απο Ιδιωτική ΕκπαίδευσηΜακάρι να επεκταθει και για τους Οαεδίτες και οχι μόνο
Προσαύξηση στο διαγωνισμό ΑΣΕΠ από την προϋπηρεσία που είχανε στον ΟΑΕΔ τους λογίζεται κανονικά. Γιατί δε δίνουν λοιπόν στο διαγωνισμό, όπως και όλοι οι μη έχοντες ευνοιοκρατική αντιμετώπιση για την καταγραφή μορίων προϋπηρεσίας;Η ένσταση των συναδέλφων κατά της εισχώρησης των ΟΑΕΔιτών στους πίνακες μορίων προϋπηρεσίας πρέπει να αναφέρεται και στους άλλους τρόπους παροχής μορίων εκτός πινάκων. Δηλαδή πρέπει να χτυπηθούν όλες οι περιπτώσεις ανισονομίας και όχι μόνο ο ΟΑΕΔ.
Δεν θέλω να αγχώσω τους Φιλολόγους, αλλά θα αναφέρω αυτό που έχω διαπιστώσει στην περιοχή Φλώρινας -Κοζάνης κάνοντας κάποιες επαφές με συναδέλφους, προκειμένου να τους ενημερώσω για την ένσταση.Λοιπόν διαπίστωσα ότι κάποιοι φιλόλογοι θα έχουν προϋπηρεσία ΟΑΕΔ επειδή εργάστηκαν στις σχολές του ΟΑΕΔ όχι ως φιλόλογοι, αλλά ως καθηγητές πληροφορικής.Συνάντησα 3 γνωστούς μου φιλολόγους που με είπαν ότι εργάστηκαν ως καθηγητές πληροφορικής αλλά μετέφεραν αυτήν την προϋπηρεσία στην κύρια ειδικότητά τους.Αυτό βέβαια μπορεί να ισχύει και για τις άλλες ειδικότητες (μαθηματικούς, φυσικούς, όσους κατέχουν βεβαίωση σεμιναρίου 400 ωρών στην πληροφορική κ.τ.λ.).Όπως και να έχει το πράγμα , αυτό δεν είναι ευχάριστη διαπίστωση.