*

Αποστολέας Θέμα: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών  (Αναγνώστηκε 334773 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Ενσταση κατα ΟΑΕΔιτων
« Απάντηση #182 στις: Ιουνίου 20, 2009, 10:58:09 am »
achilles, ευχαριστούμε για την αγχωτική πληροφορία που μας έδωσες.
Θα είδες, φαντάζομαι, και εσύ και οι υπόλοιποι, και αυτό: http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=12473.0

Όλοι πιέζουν για διορισμό κι εμείς μένουμε άπρακτοι στον ΑΣΕΠ και βλέποντας τις θέσεις του να μειώνονται για χάρη όλων των αλεξιπτωτιστών!

Ένσταση κατά των βυσματούχων ΟΑΕΔιτών!
Εγρήγορση για να μπλοκάρουμε τον διορισμό των 3τέκνων με μόνο προσόν τους 18 μήνες προϋπηρεσία (σύμφωνα με τη βουλευτή Τρικάλων Μερεντίτη 16 μήνες: http://www.parliament.gr/ergasies/praktika/pdf/es20090313.pdf σελ. 2, 14η αναφορά)
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:18:10 »

Αποσυνδεδεμένος apostolisd

• Πλήρες μέλος
  • Στρατακης:Λυκουρέντζε μου να σ φιλήσω για ΟΑΕΔίτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Ιουνίου 20, 2009, 11:49:48 am »
Tί είπε πάλι αυτή η Μερεντίτη;; Εξήγησε μου bikinaki τί είπε πάλι αητή η Μερεντίτη!!!!!
Το επίκοτον του προσώπου λίαν παρά φύσιν

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Ιουνίου 20, 2009, 12:08:26 pm »
Δες εδώ: http://www.parliament.gr/ergasies/praktika/pdf/es20090313.pdf
σελ. 2, 14η αναφορά.

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Ιουνίου 20, 2009, 12:33:56 pm »
Οι μόνιμοι (τώρα λοιπόν )τους νοιάζει ή ακόμα χαίρονται τον περσινό τους μόνιμο διορισμό;;; Μάλιστα! για μια ακόμη φορά με επαλήθευσε η Αθανασούλα! Η γυναίκα, για να συλλέγει ψήφους,έχει μάθει να "κανονίζει" το περιεχόμενο των ομιλιών της ακόμα και με μιζαδόρους δημαρχάκους που της τάζουν ψήφους με συγκεκριμένο αριθμό! Τίποτα!δεν έχουμε πολιτικούς για να στηρίξουν αλώβητα,χωρίς προσωπικό συμφέρον την εκπαίδευση.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:18:10 »

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Ιουνίου 20, 2009, 12:40:16 pm »
Οι μόνιμοι (τώρα λοιπόν )τους νοιάζει ή ακόμα χαίρονται τον περσινό τους μόνιμο διορισμό;;; Μάλιστα! για μια ακόμη φορά με επαλήθευσε η Αθανασούλα! Η γυναίκα, για να συλλέγει ψήφους,έχει μάθει να "κανονίζει" το περιεχόμενο των ομιλιών της ακόμα και με μιζαδόρους δημαρχάκους που της τάζουν ψήφους με συγκεκριμένο αριθμό! Τίποτα!δεν έχουμε πολιτικούς για να στηρίξουν αλώβητα,χωρίς προσωπικό συμφέρον την εκπαίδευση.

Καλό είναι να μην μπερδεύουμε το θέμα ΟΑΕΔ με το θέμα 3τεκνοι.
Για τους 3τεκνους εδώ: http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=12473.msg172258;topicseen#new

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος legend

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Ιουνίου 20, 2009, 12:46:41 pm »
ό,τι θέλει ο καθένας ζητάει...
κι όσο υπάρχει η εσφαλμένη εντύπωση περί κράτους δικαίου όλο και περισσότεροι και θα ζητούν και θα παίρνουν!
νομίζω πως δεν πρέπει η κίνηση αυτή να περιοριστεί κατά των ΟΑΕΔιτών...θα είχε επιτυχία ένα κίνημα (επιτρέψτε μου να το χαρακτηρίσω έτσι) υπέρ του αξιοκρατικού τρόπου πρόσληψης και κατά όλων των παράπλευρων μεθόδων που χρησιμοποιούνται για διορισμό στην εκπαίδευση.
νιώθω έντονα την αδικία που με πλήττει, αλλά προσπαθώ να συγκρατήσω τα συναισθήματά μου και να σκεφτώ λογικά (πολλές φορές μου είναι αδύνατον!). το να μιλάμε για την άδικη στάση των ΟΑΕΔιτών είναι "κενό γράμμα" αφού η στάση τους αυτή καλύπτεται από μια μεγαλύτερη αγκαλιά παρόμοιων (όμοιων) στάσεων: ΠΔΣ, Σιβιτανίδειος κτλ. κτλ.
  Έτσι, αποκτούν νομιμότητα (το νόμιμο δε το θεωρώ κατ' ανάγκη δίκαιο, ειδικά όταν οι νόμοι σχεδιάζονται από τους νομοθέτες προς ίδιον όφελος, ελληνικό παράδοξον!) οι διεκδικήσεις τους (που δικαιώθηκαν αδικώντας χιλιάδες άλλους  :( :()
  ΤΕΛΟΣ σε οποιαδήποτε πρόσληψη εκτός πινάκων!!!!! δικαίωμα διορισμού στη δημόσια εκπαίδευση μόνο σε όσους έχουν περάσει ΑΣΕΠ και απέκτησαν προϋπηρεσία μετά την επιτυχία τους σε αυτόν. ένα κοινό σύστημα για όλους...(αν βρουν άλλο από τον διαγωνισμό ευπρόσδεκτο, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ!!!!!!!) αυτά πρέπει να είναι τα αιτήματα νομίζω.

"όσο γνωρίζεις πιο καλά τόσο αγαπάς πιο πλέρια"

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Ιουνίου 20, 2009, 12:47:16 pm »
'Εχεις δίκιο bikini που με παραπέμπεις στο κατάλληλο θέμα για τους τρίτεκνους.Πρέπει όμως να σου θυμίσω ότι η Μερεντίτη έχει στηρίξει και τους οαεδίτες. 'Ασε δε βγαίνει άκρη με αυτή τη γυναίκα και την 'πολιτική" που παίζει. Το άσχημο,όμως είναι ότι την εφαρμόζει και σε θέματα παιδείας.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Ιουνίου 20, 2009, 12:49:01 pm »
ό,τι θέλει ο καθένας ζητάει...
κι όσο υπάρχει η εσφαλμένη εντύπωση περί κράτους δικαίου όλο και περισσότεροι και θα ζητούν και θα παίρνουν!
νομίζω πως δεν πρέπει η κίνηση αυτή να περιοριστεί κατά των ΟΑΕΔιτών...θα είχε επιτυχία ένα κίνημα (επιτρέψτε μου να το χαρακτηρίσω έτσι) υπέρ του αξιοκρατικού τρόπου πρόσληψης και κατά όλων των παράπλευρων μεθόδων που χρησιμοποιούνται για διορισμό στην εκπαίδευση.
νιώθω έντονα την αδικία που με πλήττει, αλλά προσπαθώ να συγκρατήσω τα συναισθήματά μου και να σκεφτώ λογικά (πολλές φορές μου είναι αδύνατον!). το να μιλάμε για την άδικη στάση των ΟΑΕΔιτών είναι "κενό γράμμα" αφού η στάση τους αυτή καλύπτεται από μια μεγαλύτερη αγκαλιά παρόμοιων (όμοιων) στάσεων: ΠΔΣ, Σιβιτανίδειος κτλ. κτλ.
  Έτσι, αποκτούν νομιμότητα (το νόμιμο δε το θεωρώ κατ' ανάγκη δίκαιο, ειδικά όταν οι νόμοι σχεδιάζονται από τους νομοθέτες προς ίδιον όφελος, ελληνικό παράδοξον!) οι διεκδικήσεις τους (που δικαιώθηκαν αδικώντας χιλιάδες άλλους  :( :()
  ΤΕΛΟΣ σε οποιαδήποτε πρόσληψη εκτός πινάκων!!!!! δικαίωμα διορισμού στη δημόσια εκπαίδευση μόνο σε όσους έχουν περάσει ΑΣΕΠ και απέκτησαν προϋπηρεσία μετά την επιτυχία τους σε αυτόν. ένα κοινό σύστημα για όλους...(αν βρουν άλλο από τον διαγωνισμό ευπρόσδεκτο, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ!!!!!!!) αυτά πρέπει να είναι τα αιτήματα νομίζω.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++  ::)

Y.Γ: Εσύ συμμετέχεις στην ένσταση;

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Ιουνίου 20, 2009, 01:01:58 pm »

achilles, δεν  είχα δει την παράγραφο  της εγκυκλίου που παρέθεσες .

Αλλά, στο άρθρο 9 του ν. 3391/2005
http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/n3391_05.htm
διαβάζουμε:

« 5. Στο άρθρο 6 του ν. 3255/2004 (ΦΕΚ 138 Α) προστίθεται η παράγραφος 13:

13.α. Η προϋπηρεσία αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού υπολογίζεται στον κλάδο στον οποίο προσφέρθηκε. Κατ' εξαίρεση η προσφερθείσα προϋπηρεσία μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους 2004 - 2005 σε έναν ή σε περισσότερους του ενός κλάδους μπορεί να υπολογισθεί σε έναν μόνο κλάδο, της προτίμησης του υποψηφίου. Για την ανωτέρω διαδικασία λαμβάνονται υπόψη μόνο οι προϋπηρεσίες οι οποίες προσφέρθηκαν μετά τη λήψη του πτυχίου του κλάδου στον οποίο υπολογίζονται. Η δήλωση προτίμησης για τον υπολογισμό της προϋπηρεσίας σε έναν κλάδο υποβάλλεται εφάπαξ μαζί με την αίτηση εγγραφής στους πίνακες αναπληρωτών ή ωρομισθίων του διδακτικού έτους 2005 - 2006."

Τι σημαίνει το απόσπασμα που επέλεξα;

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 20, 2009, 01:05:46 pm από syrrahm »

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Ιουνίου 20, 2009, 01:08:46 pm »
Όλοι πιέζουν για διορισμό κι εμείς μένουμε άπρακτοι στον ΑΣΕΠ και βλέποντας τις θέσεις του να μειώνονται για χάρη όλων των αλεξιπτωτιστών!

Θα βγω λίγο εκτός θέματος , άλλα όταν σου δίνει τέτοια πάσα η bikini δεν είναι δυνατόν να μη βάλεις γκολ σε κενό τέρμα...  ;D
αδιόριστοι χωρίς μέσον μη μείνετε αδρανείς !  ψηφίστε υπέρ της αξιοκρατίας στο
http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=10822.255

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Ιουνίου 20, 2009, 01:15:38 pm »
(bikini σου απάντησα στο τέλος της προηγούμενης σελίδας ,αν δεν το διάβασες)

Ομοίως δεν καταλαβαίνω : Η δήλωση προτίμησης για τον υπολογισμό της προϋπηρεσίας σε έναν κλάδο υποβάλλεται εφάπαξ μαζί με την αίτηση εγγραφής στους πίνακες αναπληρωτών ή ωρομισθίων του διδακτικού έτους 2005 - 2006."

Αποσυνδεδεμένος achilles

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Ιουνίου 20, 2009, 01:35:54 pm »

achilles, δεν  είχα δει την παράγραφο  της εγκυκλίου που παρέθεσες .

Αλλά, στο άρθρο 9 του ν. 3391/2005
http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/n3391_05.htm
διαβάζουμε:

« 5. Στο άρθρο 6 του ν. 3255/2004 (ΦΕΚ 138 Α) προστίθεται η παράγραφος 13:

13.α. Η προϋπηρεσία αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού υπολογίζεται στον κλάδο στον οποίο προσφέρθηκε. Κατ' εξαίρεση η προσφερθείσα προϋπηρεσία μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους 2004 - 2005 σε έναν ή σε περισσότερους του ενός κλάδους μπορεί να υπολογισθεί σε έναν μόνο κλάδο, της προτίμησης του υποψηφίου. Για την ανωτέρω διαδικασία λαμβάνονται υπόψη μόνο οι προϋπηρεσίες οι οποίες προσφέρθηκαν μετά τη λήψη του πτυχίου του κλάδου στον οποίο υπολογίζονται. Η δήλωση προτίμησης για τον υπολογισμό της προϋπηρεσίας σε έναν κλάδο υποβάλλεται εφάπαξ μαζί με την αίτηση εγγραφής στους πίνακες αναπληρωτών ή ωρομισθίων του διδακτικού έτους 2005 - 2006."

Τι σημαίνει το απόσπασμα που επέλεξα;

Απ' ότι καταλαβαίνω, αυτό το απόσπασμα λέει, οτι από τη στιγμή που αποφάσισε  κάποιος,να μεταφέρει τις διαφορετικές προϋπηρεσίες του σε
έναν  κλάδο , δεν έχει δικαίωμα,τις επόμενες χρονιές, να τις μεταφέρει   σε άλλο κλάδο .Αυτό καταλαβαίνω .Αν κάνω λάθος παρακαλώ ας με διορθώσει κάποιος.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Ιουνίου 20, 2009, 01:39:24 pm »
Γιατί καταλαβαίνω ότι οι φυσικοί την πάτησαν;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Ιουνίου 20, 2009, 01:44:17 pm »

Απ' ότι καταλαβαίνω, αυτό το απόσπασμα λέει, οτι από τη στιγμή που αποφάσισε  κάποιος,να μεταφέρει τις διαφορετικές προϋπηρεσίες του σε έναν  κλάδο , δεν έχει δικαίωμα,τις επόμενες χρονιές, να τις μεταφέρει   σε άλλο κλάδο .Αυτό καταλαβαίνω .Αν κάνω λάθος παρακαλώ ας με διορθώσει κάποιος.
Κι εγώ αυτό κατάλαβα, μόνο με την αίτηση  για το σχ. έτος 2005-6 μπορούσε κάποιος να μεταφέρει προϋπηρεσίες διαφόρων κλάδων σ'εναν κλάδο,  αλλά το "εφάπαξ" πήγε περίπατο .

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182625
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 631
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)