*

Αποστολέας Θέμα: Ένσταση κατά ΟΑΕΔιτών  (Αναγνώστηκε 336066 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • Lenazagor
Απ: Ενσταση κατα ΟΑΕΔιτων
« Απάντηση #252 στις: Ιουνίου 23, 2009, 12:59:04 pm »
Eνδεδειγμένη  προτάση επίσης είναι τα μηνύματα να είναι σχετικά με το θέμα  ;)

"Ενσταση κατα ΟΑΕΔιτων"

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:12:57 »

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Ιουνίου 23, 2009, 01:31:37 pm »
Συνάδελφοι,έχει δίκιο.
Συγνώμη,αλλά αν έχετε προσέξει τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότεροι ΟΑΕΔίτες παρεμβαίνουν,ενώ δεν τους συμπεριλαμβάνει το θέμα.

Και αυτό τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία του φόρουμ αγωνιούμε για τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ και θα έπρεπε να σέβονται τουλάχιστον την αγωνία μας τώρα αφού δεν τη σεβάστηκαν εδώ και 10 χρόνια.
Αντιθέτως ούτε μια ευχή,ένα καλό λόγο δεν έχουν να πουν για όλους εμάς που ξεροσταλιάζουμε για τα αποτελέσματα.
Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να στρέφονται εναντίον του ΑΣΕΠ;
Σαν να λένε,¨κορόιδα καθίστε και δώστε.Έτσι και αλλιώς εμείς είμαστε καλύτεροι από εσάς¨
Και θέλουν να τους αποκαλούμε και συναδέλφους ή συνδικαλιστές!

Το γεγονός αυτό και μόνο δηλώνει ότι έχουμε ηθικό και νομικό έρεισμα για να προχωρήσουμε στην ένσταση.
Ας το σκεφτούν όσοι είναι όλο λόγια,ψευτοcool και εξισώνουν τις συμπεριφορές μας ή λένε ¨αντί να δίνουμε κοινούς αγώνες...¨(;)
Οι συγκεκριμένοι ¨συνάδελφοι¨δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τους κόπους μας.Θα μου πείτε, δεν το έδειξαν με τη στάση τους όλα αυτά τα χρόνια που συστηματικά απέφευγαν να διαγωνιστούν μαζί μας;
Σίγουρα,αλλά και τέτοια πρόκληση....δεν το χωρά η ηθική μου.
Συνεχίζουμε πιο δυναμικά!

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Ιουνίου 23, 2009, 03:47:54 pm »
Χαρακτηρίστηκα από το νέο μέλος του pde vickykappa ότι ανήκω σε μία ομάδα ανθρώπων που "ανεύθυνα γράφουν ό,τι τους κατεβαίνει" και, συγχρόνως, ότι είμαστε "αισχροί υβριστές, συκοφάντες, στρεψόδικοι, λασπολόγοι".
Ουδένα διάλογο και αντίλογο με αυτό το νέο μέλος δεν επιθυμώ να έχω, καθώς δεν βρίσκω τον λόγο.
Οφείλω, όμως, να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και τις απόψεις μου.

Προκειμένου, λοιπόν, να μην χαρακτηριστώ εκ νέου με όποια κοσμητικά επίθετα από το νέο μέλος του pde και για να μην κατηγορηθώ ότι "ανεύθυνα γράφω ό,τι μου κατεβαίνει", παραθέτω άποψη από γνωστή ιστοσελίδα.

Δείτε το στο http://paideia-gr.blogspot.com/2009/05/paideia-gr_08.html

Ποια είναι η κ. Κοτρίκλα; Είναι φιλόλογος, πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΟΑΕΔ για την αναγνώριση της Προϋπηρεσίας και από τους βασικούς υποστηρικτές του κατάπτυστου σχεδίου νόμου για την αναγνώριση της προϋπηρεσίας των καθηγητών του ΟΑΕΔ ως κριτήριο για διορισμό στο δημόσιο.

Έχουμε τονίσει πολλές φορές από το blog μας ότι η επιλογή των εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ γίνεται με εντελώς αναξιοκρατικό τρόπο (δεν ελέγχεται καθόλου από το ΥΠΕΠΘ). Είναι γνωστό σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα το βόλεμα που γίνεται εκεί. Η "πρόεδρος" κ. Κοτρίκλα είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα ανθρώπου που κινείται παρασκηνιακά για να διοριστεί στο δημόσιο. Έχει πολλά χρόνια προϋπηρεσία στον ΟΑΕΔ και δύο χρόνια στη Σιβιτανίδειο (εντελώς τυχαία)... Εμείς τολμήσαμε να καυτηριάσουμε το σχέδιο νόμου και την ΟΛΜΕ που το υποστηρίζει. Τολμήσαμε επίσης να αναρτήσουμε σχόλιο αναγνώστη που την κατηγορεί ότι δουλεύει στη Σιβιτανίδειο. Γι αυτό το λόγο δεχθήκαμε την επίθεσή της (δείτε τα άρθα της εδώ και εδώ.)

Εμείς δεν κατηγορήσαμε κανένα. Διαβάσαμε όμως την "απάντησή σας" και δεν είδαμε πουθενά να αρνείστε την κατηγορία του αναγνώστη. Αντιθέτως στο blog σας αναφέρετε ευθέως ότι εργάζεστε για δεύτερη χρονιά στη Σιβιτανίδειο και ότι έχετε πολλά χρόνια προϋπηρεσία στον ΟΑΕΔ. Αντιγράφω από το blog σας:

"έχω την τύχη ( η οποία έχει προκαλέσει πολλά ζηλόφθονα και κακεντρεχή σχόλια και την εκτόξευση ατελείωτης λάσπης εναντίον μου), να εργάζομαι για δεύτερη χρονιά ως αναπληρώτρια φιλόλογος στη Σιβιτανίδειο Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων."
και "έχοντας ως προσωπικό μου καταρχήν στόχο, να μην χαρίσω στον ΟΑΕΔ και στο ΥΠΕΠΘ τα 12 χρόνια που ταλαιπωρήθηκα!"

Μα για ποια τύχη μιλάτε; Δεν ντρέπεστε λίγο; Νομίζετε ότι μιλάτε με ηλίθιους που δεν ξέρουν τι συμβαίνει στη Σιβιτανίδειο Σχολή
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Ιουνίου 23, 2009, 04:31:02 pm »
Επειδή κάποιοι συνάδελφοι δεν έχουν παρακολουθήσει από την αρχή το θέμα,λόγω εσκεμμένων συνεχών αποπροσανατολιστικών παρεμβολών,τους παραθέτω ξανά τα νομικά επιχειρήματα που ανατρέπουν το βασικό επιχείρημα των ΟΑΕΔιτών,το οποίο είναι το εξής:
Με βάση την Πρόταση του Συνηγόρου του Πολίτη: αρ. πρωτ.: 18601,18264…2.1/18-4-2006
« Οι εκπαιδευτικοί που εργάστηκαν σε ΤΕΕ ΟΑΕΔ δεν διαφοροποιούνται ως προς την ουσία (προσόντα, διδασκαλία γνωστικού αντικειμένου) από τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν σε σχολεία
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 23, 2009, 04:33:14 pm από rublev »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:12:57 »

Αποσυνδεδεμένος rublev

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Ιουνίου 23, 2009, 08:24:05 pm »
1)Πώς σας φαίνεται η ιδέα να στειλουμε μια επιστολή στην ΠΕΑ και να ζητάμε να πληροφορηθεί εκ μέρους μας έγκυρα από το υπουργείο τον ακριβή αριθμό όσων δήλωσαν προυπηρεσία του ΟΑΕΔ;

2)Επίσης πρέπει νομίζω να ζητήσουμε από την ΠΕΑ,αν θέλει να εξακολουθεί να λέει ότι μας εκπροσωπεί,να ζητήσει τουλάχιστον μία επιτυχία στο διαγωνισμόκαι για τους νεοευεργετηθέντες.

3)Επίσης ενημερώνω τους συναδέλφους ότι σκεφτόμαστε να αναρτήσουμε μια ανακοίνωση σe γνωστό εκπ/κό δίκτυο,όπου θα ενημερώνουμε τους συναδέλφους για τις θέσεις μας.

4)Θέλω να θέσω προς συζήτηση κάποια θέματα που μου τίθενται από πολλούς συμμετέχοντες:

α)Ήρθε η ώρα να περάσουμε και εμείς,τα απλά και γνήσια κορόιδα του ΑΣΕΠ στην αντεπίθεση

β)

Αποσυνδεδεμένος apostolisd

• Πλήρες μέλος
  • Στρατακης:Λυκουρέντζε μου να σ φιλήσω για ΟΑΕΔίτες
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Ιουνίου 23, 2009, 08:31:03 pm »
rublev: 1)Πώς σας φαίνεται η ιδέα να στειλουμε μια επιστολή στην ΠΕΑ και να ζητάμε να πληροφορηθεί εκ μέρους μας έγκυρα από το υπουργείο τον ακριβή αριθμό όσων δήλωσαν προυπηρεσία του ΟΑΕΔ;

Αυτό μπορεί να γίνει άμεσα;

Θα στείλεις ανακοίνωση;

Το επίκοτον του προσώπου λίαν παρά φύσιν

Αποσυνδεδεμένος achilles

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Ιουνίου 24, 2009, 08:09:38 am »
Συμφωνώ κι εγώ για την ΠΕΑ και επιστολή να τους στείλουμε και τηλέφωνα για ποιο  άμεση δραστηριοποίηση,  να τους πάρουμε (υπάρχουν στο pathfinder). Νομίζω ότι θα πρέπει να τους δραστηριοποιήσουμε.Τί λέτε;

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Ιουνίου 24, 2009, 08:13:16 am »
Ασφαλώς και πρέπει να τους δραστηριοποιήσουμε, τόσο με την όσο και με επιστολή.

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #260 στις: Ιουνίου 24, 2009, 12:35:17 pm »
ΕΠΙ
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,
καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τελειότητα της κάθε στιγμής.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Ιουνίου 24, 2009, 12:44:43 pm »
Ποιός θα στείλει επιστολή και θα τηλεφωνήσει;

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Ιουνίου 24, 2009, 12:46:06 pm »
Ποιός θα στείλει επιστολή και θα τηλεφωνήσει;

Ας συνεννοηθούμε μέσω πμ.  ;)

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Ιουνίου 24, 2009, 12:52:20 pm »
Γνωρίζω τον Γραμματέα της ΠΕΑ. Θα προσπαθήσω να έρθω σε επαφή  και θα στείλω πμ στον rublev

Προσωπικά για την ΠΕΑ  αν και παλιό μέλος είμαι λίγο επιφυλακτική  γαι το συγκεκριμένο θέμα.Νομίζω απο οσα έχω ακούσει,  δεν έχω όμως αποδείξεις  το τονίζω αυτό .  οτι γνώριζαν για αυτή την ρύθμιση  και μαλλον ήταν σύμφωνοι  σε αντάλλαγμα το 40μηνο να γίνει 30μηνο

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Ιουνίου 24, 2009, 01:09:17 pm »
Συμφωνώ με το vikoulaki. Καλύτερα να κινηθούμε χωρίς την πεα.Νομίζω ο΄τι στο συγκεκριμενο θέμα πέταξε από νωρίς λευκή πετσέτα...για προφανείς λόγους.Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα χωρίς αυτούς. Αν ζητήσουμε υποστήριξη της πεα να ξέρετε ότι όλη η προσπάθεια θα βαλτώσει.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Ιουνίου 24, 2009, 01:11:23 pm »
Γιατί θα βαλτώσει;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη