0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τον zst:1)Δηλαδή έκλεισε η πηγή που σας πότιζε και στέρεψε το σύμπαν έτσι;Πιθανότητα να βρίσκατε νερό αλλού μόνοι σας δεν υπήρχε;Έπρεπε να πάρετε το νερό του γείτονα;Να μας το πείτε ρε παιδιά ότι είστε εκπ/κοί μόνο του ΟΑΕΔ και δεν καταδεχόσασταν να εργαστείτε αλλού...Να βγεί και ειδικότητα ΠΕ ΟΑΕΔ!2)Αυτό να το πεις στους μαθηματικούς που το επόμενο έτος θα βλέπουν μόνο εσάς να διορίζεστε από τον πίνακα!3)Είπαμε:οι περισσότεροι από εσάς δεν έχετε μπει ποτέ σε διαδικασία ισότιμης διεκδίκησης και προφανώς δεν μπορείτε και να καταλάβετε πώς είναι να περιμένεις αναπλήρωση ή διορισμό το επόμενο έτος και να το βλέπεις να χάνεται...4)Φτηνός λαικισμός και διαστρέβλωση του χειρίστου είδους...5)Πες το μου ότι γι΄αυτό οι νόμοι των προσλήψεών σας ως αναπληρωτών για το 2003 και 2004 είναι καθαρά φωτογραφικοί!Πραγματικά σας αδίκησαν!Ξέχασες να συμπληρώσεις το παραμυθάκι:"Παιδιά είμαστε όλοι συνάδελφοι που το υπουργείο μας βάζει να τσκωνόμαστε μεταξύ μας.Αφήστε τις αντιδραστικές κινήσεις κι ελάτε να παλέψουμε όλοι μαζί (αφού βέβαια εμείς διοριστούμε πρώτα χάρις στον πολυχρονεμένο μας υπουργό...)"Για εμένα τα 3 καλύτερα επιχειρήματα (ο Θεός να τα κάνει...) των ΟΑΕΔιτών είναι:α)Πάμε όπου πάνε και οι μαθητές μας β)Χάσαμε τις δουλειές μας και είμαστε 40 ετών,άρα δεν μπορούμε να δώσουμε ΑΣΕΠ γ)Ελάτε να αγωνιστούμε όλοι μαζί ενάντια στον πολυχρονεμένο μας υπουργό
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 28, 2009, 06:04:06 pmΠαράθεση από: aramis στις Αυγούστου 28, 2009, 05:57:56 pmΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 28, 2009, 05:53:56 pmΕμένα αυτό που μ'αρέσει πιο πολύ εκτός βέβαια από τον οικογενειακό προγραμματισμό, που είναι και το καλύτερο μου, είναι η αύξηση των διορισμών που έχει προκαλέσει η είσοδος τους στους πίνακες. Το άλλο με τον Τοτό πότε θα μας το πουν;Αν μπορείς να με αντικρούσεις με αριθμούς θα το δεχτώ. Αν όχι, μάλλον δεν κατάλαβες τους υπολογισμούς που έκανα. Αλλά δεν πειράζει.Κατάλαβα πολύ καλά τι θέλεις να πεις, δυστυχώς το μυαλό μου στροφάρει πολύ γρήγορα, αλλά όλα αυτά που λες περι διορισμών είναι τελείως υποθετικα. Οταν θα έχεις γεγονότα στα χέρια σου και πραγματικούς αριθμούς τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε προβλέψεις μπορώ κι εγώ να κάνω και να λέω οτι μου κατέβει. Οι πραγματικοί αριθμοί είναι ότι εδώ και 2 χρόνια οι ΕπΑΣ είναι 2ετείς, τα ΤΕΕ ήταν 3ετή. Οι μαθητές ΟΛΟΙ πηγαίνουν Α' Λυκείου. Δεν είναι προβλέψεις. Άλλο αν δεν συμφέρει να το αποδεχθείς.
Παράθεση από: aramis στις Αυγούστου 28, 2009, 05:57:56 pmΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 28, 2009, 05:53:56 pmΕμένα αυτό που μ'αρέσει πιο πολύ εκτός βέβαια από τον οικογενειακό προγραμματισμό, που είναι και το καλύτερο μου, είναι η αύξηση των διορισμών που έχει προκαλέσει η είσοδος τους στους πίνακες. Το άλλο με τον Τοτό πότε θα μας το πουν;Αν μπορείς να με αντικρούσεις με αριθμούς θα το δεχτώ. Αν όχι, μάλλον δεν κατάλαβες τους υπολογισμούς που έκανα. Αλλά δεν πειράζει.Κατάλαβα πολύ καλά τι θέλεις να πεις, δυστυχώς το μυαλό μου στροφάρει πολύ γρήγορα, αλλά όλα αυτά που λες περι διορισμών είναι τελείως υποθετικα. Οταν θα έχεις γεγονότα στα χέρια σου και πραγματικούς αριθμούς τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε προβλέψεις μπορώ κι εγώ να κάνω και να λέω οτι μου κατέβει.
Παράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 28, 2009, 05:53:56 pmΕμένα αυτό που μ'αρέσει πιο πολύ εκτός βέβαια από τον οικογενειακό προγραμματισμό, που είναι και το καλύτερο μου, είναι η αύξηση των διορισμών που έχει προκαλέσει η είσοδος τους στους πίνακες. Το άλλο με τον Τοτό πότε θα μας το πουν;Αν μπορείς να με αντικρούσεις με αριθμούς θα το δεχτώ. Αν όχι, μάλλον δεν κατάλαβες τους υπολογισμούς που έκανα. Αλλά δεν πειράζει.
Εμένα αυτό που μ'αρέσει πιο πολύ εκτός βέβαια από τον οικογενειακό προγραμματισμό, που είναι και το καλύτερο μου, είναι η αύξηση των διορισμών που έχει προκαλέσει η είσοδος τους στους πίνακες. Το άλλο με τον Τοτό πότε θα μας το πουν;
Παράθεση από: Joanna Bear, ΠΕ06 στις Αυγούστου 28, 2009, 05:54:47 pmΠαράθεση από: zst στις Αυγούστου 28, 2009, 05:38:12 pm1)Παρόλα και πέρα από όλα αυτά δεν υπάρχει κανένα δικαστικό όργανο που να σας έχει δικαιώσει!Επιτύχατε μια καθαρά πολιτική απόφαση,χωρίς να σχολιάζω το πώς...1 η αποφαση να μη λειτουργει ο ΟΑΕΔ ΕΠΑΛ δεν ειναι πολιτικη; αυτη συμφερει ομως2)Και φυσικά οι μαθηματικοί-ΟΑΕδίτες είναι παραπάνω από 65!2 ουτε 20 δεν επηρεαζουν τον πινακα3)Αυτοί δεν διεκδικούν τις θέσεις εργασίας (εκτός κι αν έχουμε ξεχάσει την ελληνική...):τις υφαρπάζουν,δηλαδή τις παίρνουν (ειδικά στους μαθηματικούς θα φανεί ξεκάθαρα του χρόνου) μέσα από τα χέρια αυτών που τις διεκδικούν χρόνια τώρα.Εσείς φίλε μου δεν έχετε μπει (οι περισσότεροι) ποτέ στη διαδικασία διεκδίκησης.3μέσα από τα χέρια αυτών που τις διεκδικούν χρόνια τώρα τελικα τις εχουν στα χερια τους η τις διεκδικουν;4)Οι μαθητές στον ΟΑΕΔ δεν ήταν τσιφλίκι σας,ούτε και οι θέσεις που κατείχατε εκεί.Όμως η νοοτροπία αυτή άλλα δηλώνει...α τινος τσιφλικι ειναι οι μαθητες;5)Αφού προφανώς δεν υπήρχε περίπτωση μονιμοποίησής σας στον ΟΑΕΔ,θα έπρεπε ε π ι τ έ λ ο υ ς να μπείτε στη διαδικασία διεκδίκησης σύμφωνα με όσα όριζε το υπουργείο που τόσα χρόνια εσείς απορρίπτατε και που τώρα ξαφνικά σας ικανοποιεί!5ο νομος 2144 του 03 οριζε τις μονιμοποιησεις αλλα καταργηθηκε απο τη ΝΔ για να μονιμοποιησει οσους υπηρετουσαν 89-94το ενταξει σας αδικησαν αλλα τωρα θα μας ξεβολεψετε το... καταλαβαινω. ειναι η πεμπτουσια της αλληλεγγυηςΜη διαστρέφεις τα λόγια μου, σε παρακαλώ... Είπα ότι μια αδικία δεν διορθώνεται με μία άλλη αδικία, όχι ξεβόλεμα. Κοίτα και λίγο πέρα από τη μύτη σου... Ενώ εσύ διαθέτεις αλληλεγγύη; Και μιλάς έτσι υποτιμητικά σε αδικημένους συναδέλφους σου; Περίμενα τουλάχιστον μια αντικειμενικότητα... Τι λυπηρό... Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη λύπη μου...με τι διορθωνεται μια αδικια;
Παράθεση από: zst στις Αυγούστου 28, 2009, 05:38:12 pm1)Παρόλα και πέρα από όλα αυτά δεν υπάρχει κανένα δικαστικό όργανο που να σας έχει δικαιώσει!Επιτύχατε μια καθαρά πολιτική απόφαση,χωρίς να σχολιάζω το πώς...1 η αποφαση να μη λειτουργει ο ΟΑΕΔ ΕΠΑΛ δεν ειναι πολιτικη; αυτη συμφερει ομως2)Και φυσικά οι μαθηματικοί-ΟΑΕδίτες είναι παραπάνω από 65!2 ουτε 20 δεν επηρεαζουν τον πινακα3)Αυτοί δεν διεκδικούν τις θέσεις εργασίας (εκτός κι αν έχουμε ξεχάσει την ελληνική...):τις υφαρπάζουν,δηλαδή τις παίρνουν (ειδικά στους μαθηματικούς θα φανεί ξεκάθαρα του χρόνου) μέσα από τα χέρια αυτών που τις διεκδικούν χρόνια τώρα.Εσείς φίλε μου δεν έχετε μπει (οι περισσότεροι) ποτέ στη διαδικασία διεκδίκησης.3μέσα από τα χέρια αυτών που τις διεκδικούν χρόνια τώρα τελικα τις εχουν στα χερια τους η τις διεκδικουν;4)Οι μαθητές στον ΟΑΕΔ δεν ήταν τσιφλίκι σας,ούτε και οι θέσεις που κατείχατε εκεί.Όμως η νοοτροπία αυτή άλλα δηλώνει...α τινος τσιφλικι ειναι οι μαθητες;5)Αφού προφανώς δεν υπήρχε περίπτωση μονιμοποίησής σας στον ΟΑΕΔ,θα έπρεπε ε π ι τ έ λ ο υ ς να μπείτε στη διαδικασία διεκδίκησης σύμφωνα με όσα όριζε το υπουργείο που τόσα χρόνια εσείς απορρίπτατε και που τώρα ξαφνικά σας ικανοποιεί!5ο νομος 2144 του 03 οριζε τις μονιμοποιησεις αλλα καταργηθηκε απο τη ΝΔ για να μονιμοποιησει οσους υπηρετουσαν 89-94το ενταξει σας αδικησαν αλλα τωρα θα μας ξεβολεψετε το... καταλαβαινω. ειναι η πεμπτουσια της αλληλεγγυηςΜη διαστρέφεις τα λόγια μου, σε παρακαλώ... Είπα ότι μια αδικία δεν διορθώνεται με μία άλλη αδικία, όχι ξεβόλεμα. Κοίτα και λίγο πέρα από τη μύτη σου... Ενώ εσύ διαθέτεις αλληλεγγύη; Και μιλάς έτσι υποτιμητικά σε αδικημένους συναδέλφους σου; Περίμενα τουλάχιστον μια αντικειμενικότητα... Τι λυπηρό... Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη λύπη μου...
1)Παρόλα και πέρα από όλα αυτά δεν υπάρχει κανένα δικαστικό όργανο που να σας έχει δικαιώσει!Επιτύχατε μια καθαρά πολιτική απόφαση,χωρίς να σχολιάζω το πώς...1 η αποφαση να μη λειτουργει ο ΟΑΕΔ ΕΠΑΛ δεν ειναι πολιτικη; αυτη συμφερει ομως2)Και φυσικά οι μαθηματικοί-ΟΑΕδίτες είναι παραπάνω από 65!2 ουτε 20 δεν επηρεαζουν τον πινακα3)Αυτοί δεν διεκδικούν τις θέσεις εργασίας (εκτός κι αν έχουμε ξεχάσει την ελληνική...):τις υφαρπάζουν,δηλαδή τις παίρνουν (ειδικά στους μαθηματικούς θα φανεί ξεκάθαρα του χρόνου) μέσα από τα χέρια αυτών που τις διεκδικούν χρόνια τώρα.Εσείς φίλε μου δεν έχετε μπει (οι περισσότεροι) ποτέ στη διαδικασία διεκδίκησης.3μέσα από τα χέρια αυτών που τις διεκδικούν χρόνια τώρα τελικα τις εχουν στα χερια τους η τις διεκδικουν;4)Οι μαθητές στον ΟΑΕΔ δεν ήταν τσιφλίκι σας,ούτε και οι θέσεις που κατείχατε εκεί.Όμως η νοοτροπία αυτή άλλα δηλώνει...α τινος τσιφλικι ειναι οι μαθητες;5)Αφού προφανώς δεν υπήρχε περίπτωση μονιμοποίησής σας στον ΟΑΕΔ,θα έπρεπε ε π ι τ έ λ ο υ ς να μπείτε στη διαδικασία διεκδίκησης σύμφωνα με όσα όριζε το υπουργείο που τόσα χρόνια εσείς απορρίπτατε και που τώρα ξαφνικά σας ικανοποιεί!5ο νομος 2144 του 03 οριζε τις μονιμοποιησεις αλλα καταργηθηκε απο τη ΝΔ για να μονιμοποιησει οσους υπηρετουσαν 89-94το ενταξει σας αδικησαν αλλα τωρα θα μας ξεβολεψετε το... καταλαβαινω. ειναι η πεμπτουσια της αλληλεγγυης
Γιατί δεν παραδέχεσαι ότι οι ΟΑΕΔίτες είναι σε πλεονεκτική θέση έναντι όλων αυτών που έφευγαν, όταν μάθαιναν ότι δεν αναγνωρίζεται η προυπηρεσία του (το 2007 ρώτησα η ίδια στον ΟΑΕΔ, δεν είχα κατευθυνόμενη ενημέρωση, στην τοπική εφημερίδα είχε ανακοινώσει ο ΟΑΕΔ ότι ζητά προσωπικό) και γύριζαν από δω κι από κει, για να βρουν δουλειά; Χώρια το ότι όσοι ήδη δούλευαν εκεί, είχαν προτεραιότητα στις προσλήψεις.Αγνοείς το γεγονός ότι θίγονται τόόόσοι συνάδελφοι από αυτές τις απίστευτες και μάλιστα αναδρομικά ισχύουσες αποφάσεις. Να βλέπουμε τα δικά μας, αλλά να βλέπουμε και των άλλων... Ούτε μένα μ'αρέσει να απολύονται άνθρωποι αδίκως, εκπαιδευτικοί ή μη. Αλλά μια αδικία δεν διορθώνεται κάνοντας μια άλλη... Δεν συμφωνείς;-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Γιατί δεν μου δίνουν μία πειστική απάντηση σε όσα τους ρωτάω; Απαντάμε μόνο σε όσα και όπως μας συμφέρει... Το κορόιδο στα άλλα...Μάθε λοιπόν, φίλε ΟΑΕΔίτη, ότι τη λέξη "συμφέρον" την απεχθάνομαι, αλλά δεν θα κάτσω να δεχτώ και αδιαμαρτύρητα τα όσα παράλογα γίνονται, όπως δεν θα καθόμουν με σταυρωμένα χέρια αν έμπαινε ένας κλέφτης στο σπίτι μου... Ο νόμος θα έριχνε μετά και σε μένα φταίξιμο αν δεν υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου. Μη βιαστείς να πεις ότι σε λέω "κλέφτη", μια μεταφορά χρησιμοποιώ...
Παράθεση από: Joanna Bear, ΠΕ06 στις Αυγούστου 28, 2009, 06:15:58 pmΓιατί δεν παραδέχεσαι ότι οι ΟΑΕΔίτες είναι σε πλεονεκτική θέση έναντι όλων αυτών που έφευγαν, όταν μάθαιναν ότι δεν αναγνωρίζεται η προυπηρεσία του (το 2007 ρώτησα η ίδια στον ΟΑΕΔ, δεν είχα κατευθυνόμενη ενημέρωση, στην τοπική εφημερίδα είχε ανακοινώσει ο ΟΑΕΔ ότι ζητά προσωπικό) και γύριζαν από δω κι από κει, για να βρουν δουλειά; Χώρια το ότι όσοι ήδη δούλευαν εκεί, είχαν προτεραιότητα στις προσλήψεις.Αγνοείς το γεγονός ότι θίγονται τόόόσοι συνάδελφοι από αυτές τις απίστευτες και μάλιστα αναδρομικά ισχύουσες αποφάσεις. Να βλέπουμε τα δικά μας, αλλά να βλέπουμε και των άλλων... Ούτε μένα μ'αρέσει να απολύονται άνθρωποι αδίκως, εκπαιδευτικοί ή μη. Αλλά μια αδικία δεν διορθώνεται κάνοντας μια άλλη... Δεν συμφωνείς;-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Γιατί δεν μου δίνουν μία πειστική απάντηση σε όσα τους ρωτάω; Απαντάμε μόνο σε όσα και όπως μας συμφέρει... Το κορόιδο στα άλλα...Μάθε λοιπόν, φίλε ΟΑΕΔίτη, ότι τη λέξη "συμφέρον" την απεχθάνομαι, αλλά δεν θα κάτσω να δεχτώ και αδιαμαρτύρητα τα όσα παράλογα γίνονται, όπως δεν θα καθόμουν με σταυρωμένα χέρια αν έμπαινε ένας κλέφτης στο σπίτι μου... Ο νόμος θα έριχνε μετά και σε μένα φταίξιμο αν δεν υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου. Μη βιαστείς να πεις ότι σε λέω "κλέφτη", μια μεταφορά χρησιμοποιώ...αφου λες χοντρα ψεματα. το 2007 τα σχολεια του ΟΑΕΔ υπολειτουργουσαν. απο το 2001 ζηταμε να αναγνωριστει η προυπηρεσια. τελικα ειναι δικαιο που αναγνωριστηκε; αποφασισε
Παράθεση από: aramis στις Αυγούστου 28, 2009, 06:13:11 pmΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 28, 2009, 06:04:06 pmΠαράθεση από: aramis στις Αυγούστου 28, 2009, 05:57:56 pmΠαράθεση από: giota8 στις Αυγούστου 28, 2009, 05:53:56 pmΕμένα αυτό που μ'αρέσει πιο πολύ εκτός βέβαια από τον οικογενειακό προγραμματισμό, που είναι και το καλύτερο μου, είναι η αύξηση των διορισμών που έχει προκαλέσει η είσοδος τους στους πίνακες. Το άλλο με τον Τοτό πότε θα μας το πουν;Αν μπορείς να με αντικρούσεις με αριθμούς θα το δεχτώ. Αν όχι, μάλλον δεν κατάλαβες τους υπολογισμούς που έκανα. Αλλά δεν πειράζει.Κατάλαβα πολύ καλά τι θέλεις να πεις, δυστυχώς το μυαλό μου στροφάρει πολύ γρήγορα, αλλά όλα αυτά που λες περι διορισμών είναι τελείως υποθετικα. Οταν θα έχεις γεγονότα στα χέρια σου και πραγματικούς αριθμούς τα ξαναλέμε. Μέχρι τότε προβλέψεις μπορώ κι εγώ να κάνω και να λέω οτι μου κατέβει. Οι πραγματικοί αριθμοί είναι ότι εδώ και 2 χρόνια οι ΕπΑΣ είναι 2ετείς, τα ΤΕΕ ήταν 3ετή. Οι μαθητές ΟΛΟΙ πηγαίνουν Α' Λυκείου. Δεν είναι προβλέψεις. Άλλο αν δεν συμφέρει να το αποδεχθείς.Δηλαδή εδώ και δύο χρόνια οι διορισμοί είναι αυξημένοι;! Και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;
1. Δεν ξέρω αν υπήρξε ποτέ προσφυγή σε δικαστήρια. Ξέρεις κάποια απόρριψη του αιτήματος αναγνώρισης από δικαστήριο ;2. Δεν μπορεί να είναι γιατί τα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ είναι 52 πόσους μαθηματικούς έχει το καθένα με υψηλή προϋπηρεσία ; Και αν είναι, η "ζημιά" είναι πολύ μικρότερη από ό,τι περιγράφεται.3. Αυτοί που εργάζονταν στον ΟΑΕΔ βολεμένοι στην κατάστασή τους δεν είχαν ανάγκη να μπουν σε αυτή διαδικασία διεκδίκησης. Θεωρείς όμως ότι το κράτος (όχι ιδιώτης) έχει δικαίωμα μετά από 10, 12 και 15 χρόνια εργασίας να μπορεί να απολύει εργαζομένους χωρίς να λαμβάνει μέριμνα γι' αυτούς ;4. Ποιανού τσιφλίκι είναι οι μαθητές ; Κανενός. Δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο. Υποστηριξα απλώς ότι με την αλλαγή ΤΕΕ σε ΕΠΑΣ αυξήθηκαν οι μαθητές του ΥΠΕΠΘ άρα και οι ανάγκες σε καθηγητές ενώ ο ΟΑΕΔ απέλυσε τους καθηγητές του. Στην πραγματικότητα αν θες την ορολογία σου οι καθηγητές του ΥΠΕΠΘ έχουν "υφαρπάξει" τις θέσεις των καθηγητών του ΟΑΕΔ εδώ και 2 χρόνια.5. Δεν ξέρω αν υπήρχε πιθανότητα ή όχι μονιμοποίησης όσων εργάζονταν στον ΟΑΕΔ. Υποσχέσεις υπήρχαν πολλές (πάντα πολιτικές) και όλες προεκλογικές και ψεύτικες. Κανείς δεν νομίζω να απορρίπτει κανέναν και οι εικασίες περί απόρριψης είναι καθαρά υποκειμενικές.
Αγαπητοί φίλοι αν και όπως έχω ξαναγραψει παλαιότερα δεν είμαι από αυτούς που ευνοούνται από την τροπολογία παρακολουθώ το ζήτημα εδώ και καιρό όπως και άλλα θέματα του φόρουμ. Θέλω να υπενθυμίσω σε αυτούς που ζητούν από τους συναδέλφους χρόνο και χρήμα για ενστάσεις και δικηγόρους - δικαστήρια: 1.Υπάρχουν δύο θετικές εισηγήσεις υπερ της αναγνώρισης της προυπηρεσίας του Συνηγόρου του Πολίτη2.Θετική γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας του ΥΠΕΠΘ (νομίζω και της αντίστοιχης του Κράτους).3.Θετική στάση της ΟΛΜΕ στο 13ο Συνέδριο.Αυτά και μόνο φτάνουν για να μαντέψει κάποιος την όποια απόφαση δικαστηρίου. Το ότι αδικείται κάποιος από μια κυβερνητική απόφαση δε σημαίνει κατα ανάγκη ότι θα δικαιωθεί από τη δικαιοσύνη. Αν ήταν έτσι η χώρα θα ήταν ένα απέραντο δικαστήριο. Το ζήτημα είναι πως μετά από αγώνες τριών ετών δικαιώθηκαν και τέλος. Τα υπόλοιπα είναι για να γεμίζουν οι σελίδες των φόρουμ και οι δικηγόροι πελάτες...
Λοιπόν,επειδή προφανώς όποτε μας συμφέρει επικαλούμαστε το ΑΣΕΠ και όποτε δεν μας συμφέρει βαπτίζουμε την πτώση με αλεξίπτωτο ως επιλογή,ας ρωτήσω για να τελειώνουμε:ποια ακριβώς επιλογή από αυτή που ορίζει το Σύνταγμα για τους εκπ/κούς έχουν υποστεί οι συγκεκριμένοι;