0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιατί δεν έχουν οι επαγωγικοί εγκυρότητα (ή και όχι;). Εξάλλου στη σελ. 16 που αναφέρει την αξιολόγηση των συλλογισμών με βάση την εγκυρότητα και την αλήθεια δε λέει πουθενά ότι αυτά αφορούν τους παραγωγικούς. Μάλιστα στο τρίτο παράδειγμα που ζητάει αξιολόγηση συλλογισμού με βάση αυτόν τον τρόπο δεν έχουμε επαγωγικό συλλογισμό; : Ο κατηγορούμενος για κλοπή είναι άξιος σεβασμόυ και όχι καταδίκης, διότι είναι καλός οικογενειάρχης και υπηρέτησε την πατρίδα του ως στρατιώτης. Συμφωνώ πάντως ότι αυτά είναι λεπτομέρειες.
Γεια σας, μπορείτε να μου πείτε οι έχοντες εμπειρία τι είναι καλό να διδαχθεί το τελυταίο δίωρο της έκθεσης , μία μέρα πριν τις εξετάσεις?Πρόκετιται για έναν μαθητή με πολλά κενά και δυστυχώς καθόλου διάβασμα.Η επαφή του ήταν ό, τι κάναμε μαζί την ώρα του ιδιιτέρου.Για να φανταστείτε στα τελευταία μαθήματα λατινικών τον έβαζα να μάθει μετάφραση!Αφού δεν διάβαζει μόνος του! Εχει νόημα να του επισημάνω κάποια σημαντικά σημεία για τη σύνταξη περίληψης, για το επικοινωνιακό πλαίσιο κ.τλ.? Γιατί νομίζω ότι το να του βάλω ασκήσεις σε μορφή διαγωνίσματος, δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει τώρα.Ό,τι έμαθε έμαθε νομίζζω. Συμφωνείτε?