0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα Πάλι μια μαθήτρια έγραψε θετικά και αρνητικά αλλά χωρις να τα διακρίνει σε διαφορετικές παραγράφους!!!(τί να πω;).Ξέρει κανείς πόσα μόρια χάνει λόγω δομής;
Καλό θα είναι να μην εκστομίζονται μαργαριτάρια περί διλήμματος των βαθμολογητών, αν θα πρέπει δηλαδή να δεχτούν μόνο αρνητικές ή μόνο θετικές πτυχές του διαδικτύου / σελίδων κοινωνικής δικτύωσης στο ζήτημα της δημιουργίας φιλικών σχέσεων. Αν, πράγματι, έχουν τέτοιου είδους απορίες – δε θέλω να το πιστεύω – τότε προφανώς σε ένα ανάλογο θέμα, όπως αυτό που τέθηκε στου υποψηφίους, θα δυσκολεύονταν αφάνταστα στο περιεχόμενο. Κοινώς θα ήταν για τα πανηγύρια...
Μια μαθήτρια μου έβαλε στα θετικά του διαδικτύου ότι μπορεί να βοηθήσει άτομα που βιώνουν την απομόνωση επειδή ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ή έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα να κάνουν φίλους, και ότι μέσα από το διαδίκτυο μπορούμε να κάνουμε φίλους από όλο τον κόσμο και να γνωρίσουμε διαφορετικές κουλτούρες. Στα αρνητικά έγραψε (ΜΟΝΟ) ότι λόγω της ανωνυμίας τα άτομα μπορεί να εξαπατηθούν και έτσι να απογοητευτούν και να κλειστούν περισσότερο στον εαυτό τους. Τα θεωρείτε σωστά/ επαρκή επιχειρήματα;
Για να δούμε τι θα πέσει στα επάλ σήμερα :-\Έχω μαθητές και αγχώνομαι.
Εκτιμώ οτι θα πέσει βατό θέμα χωρίς παγίδες.
Tο θέμα δεν ήταν "τα θετικά του διαδικτύου".Δεν το λέω για σένα ,που μπορεί να το έγραψες έτσι από βιασύνη,αλλά το λέω γιατί κάποιος θα μπορούσε να ξέφύγει από το θέμα.Το είδα να γίνεται και σε πολλές απαντήσεις φροντιστηρίων.Το θέμα ζητούσε το ρόλο των ΜΚΔ στη δημιουργία σχέσεων φιλίας.Επομένως, κατά τη γνώμη μου,αν κάποιος γράψει ότι τα ΜΚΔ μας βοηθούν να γνωρίσουμε διαφορετικές κουλτούρες (χωρίς άλλη ανάπτυξη που να συνδέει την κουλτούρα με τη φιλία),είναι εκτός θέματος.Αν όμως γράψει ότι τα ΜΚΔ μας βοηθούν να γνωρίζουμε διαφορετικές κουλτούρες και να αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα των πολιτισμών και κατ΄ επέκταση των ανθρώπων και το συνδέσει με τη δυνατότητά μας να κάνουμε φιλικές σχέσεις ανεξάρτητα απο θρησκευτικές,ιδεολογικές οι όποιες διαφορετικές πεποιθήσεις,τότε είναι μέσα στο θέμα.