*

Ψηφοφορία

ΝΑΙ
75 (75.8%)
ΟΧΙ
24 (24.2%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 98

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 15302 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sofaki!!!

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 09, 2009, 11:25:11 pm »
πρωτη επιλογη;;;;που σε πηραν χιονατη;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:44:25 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 09, 2009, 11:59:02 pm »
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση φρίκη μ'αυτό το κουτάκι ακόμη και απ'τους παντρεμένουε με παιδιά! Συγνώμη παιδιά,αλλά ακουγεται λίγο σαν αχαριστία...εδώ ο κόσμος καιγεται κι εμείς θα κάνουμε τους εκλεκτικούς;;! Στο κάτω-κάτω είναι σχεδόν 9 μήνες υπόθεση που στο ενδιάμεσο υπάρχουν πολλές αργίες και κενά και επίσης και τα παιδιά να χρειαστεί να πάρει κάποια μαζί της,στα περισσότερα νησιά υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί και παιδικοί σταθμοί και μπορεί η κάθε μητέρα-αναπληρώτρια να συνεννοηθεί με τον διευθυντή να της κάνει ένα πρόγραμμα να τελειώνει νωρίς! Κατανοώ πως είναι δύσκολο να έχει την ευθύνη των παιδιών μόνη μια γυναίκα,αλλά υπάρχουν και γυναίκες που ούτως ή άλλως μεγαλώνουν μόνες παιδιά! Όσο για τον σύντροφο...αν δεν μπορεί να περιμένει 9 μήνες,τότε δεν μας φταίει το Υπουργείο,αλλά άλλα πράγματα! Συγνώμη εκ των προτέρων αν έθιξα κάποιους...αλλά όποιος φτάνει στο σημείο (μετά απο κόπους και βάσανα) να πάει αναπληρωτής...ας λέει και ένα ευχαριστώ! Ας μη γινόμαστε τόσο μίζεροι και ξεχνάμε τα τρισχειρότερα π.χ τα χρόνια της ωρομισθίας και τα διαβάσματα για τον ΑΣΕΠ!! Όσο για τους νέους που δεν έχουν υποχρεώσεις και γκρινιάζουν για το νησί,το θεωρώ τελείως απαράδεκτο...Παιδιά δεν είναι τόσι φρίκη τα νησιά,εχω κάνει σε νησί και ξέρω...είναι μια εμπειρία καλή που σου ανοίγει το μυαλό και τους ορίζοντες,και πιστέψτε με τα παιδιά στα νησιά είναι πάρα πολύ καλά παιδιά και διαφορετικά! Αυτά ήθελα να πω γιατί τόσες μέρες βλέπω αυτό το κλιμα πανικού με το κουτάκι και το θεωρώ υπερβολή! Ας βλέπουμε και τα χειρότερα!!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #30 στις: Ιουνίου 10, 2009, 12:04:48 am »
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση φρίκη μ'αυτό το κουτάκι ακόμη και απ'τους παντρεμένουε με παιδιά! Συγνώμη παιδιά,αλλά ακουγεται λίγο σαν αχαριστία...εδώ ο κόσμος καιγεται κι εμείς θα κάνουμε τους εκλεκτικούς;;! Στο κάτω-κάτω είναι σχεδόν 9 μήνες υπόθεση που στο ενδιάμεσο υπάρχουν πολλές αργίες και κενά και επίσης και τα παιδιά να χρειαστεί να πάρει κάποια μαζί της,στα περισσότερα νησιά υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί και παιδικοί σταθμοί και μπορεί η κάθε μητέρα-αναπληρώτρια να συνεννοηθεί με τον διευθυντή να της κάνει ένα πρόγραμμα να τελειώνει νωρίς! Κατανοώ πως είναι δύσκολο να έχει την ευθύνη των παιδιών μόνη μια γυναίκα,αλλά υπάρχουν και γυναίκες που ούτως ή άλλως μεγαλώνουν μόνες παιδιά! Όσο για τον σύντροφο...αν δεν μπορεί να περιμένει 9 μήνες,τότε δεν μας φταίει το Υπουργείο,αλλά άλλα πράγματα! Συγνώμη εκ των προτέρων αν έθιξα κάποιους...αλλά όποιος φτάνει στο σημείο (μετά απο κόπους και βάσανα) να πάει αναπληρωτής...ας λέει και ένα ευχαριστώ! Ας μη γινόμαστε τόσο μίζεροι και ξεχνάμε τα τρισχειρότερα π.χ τα χρόνια της ωρομισθίας και τα διαβάσματα για τον ΑΣΕΠ!! Όσο για τους νέους που δεν έχουν υποχρεώσεις και γκρινιάζουν για το νησί,το θεωρώ τελείως απαράδεκτο...Παιδιά δεν είναι τόσι φρίκη τα νησιά,εχω κάνει σε νησί και ξέρω...είναι μια εμπειρία καλή που σου ανοίγει το μυαλό και τους ορίζοντες,και πιστέψτε με τα παιδιά στα νησιά είναι πάρα πολύ καλά παιδιά και διαφορετικά! Αυτά ήθελα να πω γιατί τόσες μέρες βλέπω αυτό το κλιμα πανικού με το κουτάκι και το θεωρώ υπερβολή! Ας βλέπουμε και τα χειρότερα!!

++++

Πες τα βρε Λώρα!
Εύγε  :D
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #31 στις: Ιουνίου 10, 2009, 12:20:01 am »
E ναι! Μας δίναν έναν γάιδαρο και τον κοιτούσαμε στα δόντια έχουμε καταντήσει όλοι!! Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι με διδακτορικά,μεταπτυχιακά και προσόντα που αδικούνται,κάνουν κάτι κατώτερο απ'αυτό που τους αξίζει αλλά και οι άλλοι που ζουν με 600 ευρώ και δεν έχουν και προσόντα ώστε να περιμένουν κάτι καλύτερο στις εποχές που διανύουμε...κι εμάς εμάς μας πείραξε το νησί!! ??? Μην τρελαθούμε τώρα!!   

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:44:25 »

Αποσυνδεδεμένος titi6984

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #32 στις: Ιουνίου 10, 2009, 12:23:13 am »
αυτά να τα ακούν ορισμένοι δάσκαλοι που δεν εκτιμούν τον άμεσο διορισμό τους και γκρινιάζουν γτ ενώ μένουν κηφισιά διδάσκουν στον Πειραιά! έλεος δλδ! πες τα Λώρα!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #33 στις: Ιουνίου 10, 2009, 12:25:27 am »
Πίστεψέ με...τους δάσκαλους είχα στο μυαλό μου,αλλά είπα να μην το θίξω κι αυτό βραδυάτικα και μου ανέβει η πίεση πάλι!!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος argi85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #34 στις: Ιουνίου 10, 2009, 01:31:16 am »
 μπράβο Λώρα, μια απ'τα ίδια πιστεύω απλά δεν είχα το θάρρος να τα γράψω... μπράβο!! :)

Αποσυνδεδεμένος efterpi2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #35 στις: Ιουνίου 10, 2009, 01:34:52 am »
διαφωνω μαζι σου.μπορει να υπαρχουν πολλοι λογοι που καποιοσ δεν θελησε να βαλει το κουτακι..εκανα πρωτη φορα τα χαρτια μου και δεν εβαλα το κουτακι για προσωπικουσ λογουσ ουτε παιδια εχω ουτε παντρεμενη ειμαι αλλα δεν το εβαλα και ξερω τισ συνεπειεσ αυτου.δεν μπορει να λεσ αχαριστεσ ουτε μιζερεσ οσεσ δεν το εβαλαν....δεν το εβαλα και αν δεν με παρουν δεν θα διαμαρτηρηθω γιατι ειναι επιλογη μου ...καλο θα ηταν λοιπον να μην κρινουμε τουσ αλλουσ με τετοια επιθετα ..ο καθενασ κανει τισ επιλογεσ του

Αποσυνδεδεμένος argi85

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #36 στις: Ιουνίου 10, 2009, 01:47:10 am »
efterpi μου, προφανώς η Λώρα δεν αναφέρεται σε σένα και σε άτομα που έχουν σοβαρούς λόγους να φύγουν απ' την εστία τους. Αναφέρεται στα άτομα που δεν το βάζουν και μετά παραπονιούνται πώς δεν τους πήραν και στα άτομα που το βάζουν και μετά παραπονιούνται γιατί τους έστειλαν μακριά.
Άλλο αυτό και άλλο να επιλέξεις να μην το βάλεις ξέροντας εκ των προτέρων ότι μπορει να χάσεις κάποιες θέσεις.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #37 στις: Ιουνίου 10, 2009, 02:22:10 am »
Νομίζω ότι ήμουν αρκετά ξεκάθαρη στο τι εννοούσα και γι αυτο εξάλλού έγραψα μια ολόκληρη παράγραφο!Μορφωμένοι άνθρωποι είμαστε και πιστεύω ότι μπορούμε να συνενοούμαστε και να κατανονύμε το νόημα μιας παραγράφου!!! Αν δεις κάποια σχόλιια πριν γράψω εγώ θα καταλάβεις από που πήρα αφορμή να γράψω! Και ναι...συνεχίζω να πιστεύω πως κάποια πράγματα είναι αχαριστίες και μιζέριες! Τιο να υποστηρίζει κανείς την επιλόγη του δεν είναι φυσικά μιζέρια,αλλά να κλαιγόμα στε όλη μέρα για το νησί ή για το γιατί δεν μας πήραν ποτέ αναπληρωτές ακόμη και με 21 μόρια (και ξέρω τέτοια περίπτωση που δήλωνε μόνο 2 νομούς) ΝΑΙ,είναι αχαριστία! Και όταν δεν κοιτάμε τα χειρότερα,ειδικά εμείς που τα έχουμε περάσει κιόλας,ΝΑΙ,είναι αχαριστία και μιζέρια!!

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #38 στις: Ιουνίου 10, 2009, 09:53:42 am »
Προσωπικά και σε νησί να πάω θα νιώθω ευγνώμων και παρότι θα έχω πλέον δύο παιδιά δεν το βάζω κάτω γιατί τόσα χρόνια ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Τέλοσπάντων, όσο για το άλλο με τους συντρόφους δεν καταλαβαίνω τα υπονοούμενα...είσαι στο σπίτι του καθενός?Επιτέλους πια ώρες ώρες αγανακτώ να διαβάζω σχόλια που γίνονται ελαφρά τη καρδία...ας σκεφτόμαστε πρώτα και μετά να εκφέρουμε άποψη. Το νησί μπορεί να έχει παιδικούς σταθμούς αλλά γενικώς δεν είμαι υπέρ των παιδικών σταθμών και επιπλέον το παιδί είναι δύο ετών και δεν μπορώ να το πάρω στην τάξη του νηπιαγωγείου.Επιπλέον πληροφοριακά, για να φύγω μακριά θα πρέπει με τον άντρα μου να πάρουμε δάνειο...οπότε δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο τα νομίζουν ορισμένοι για τους παντρεμένους και όχι μόνο...

Ηπρώτη επιλογή Σοφάκι ήταν Εύβοια.
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος afro ΠΕ60

• Νέο μέλος
  • *
  • Εducation prescolaire
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #39 στις: Ιουνίου 10, 2009, 11:25:21 am »
Τι τραβάμε και μεις οι μάνες! σωστά τα λες Χιονάτη όταν έχεις οικογένεια τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα.
Και μένα τα παιδιά μου είναι τριών και ενός αντίστοιχα.Να δούμε!!!
Δια βίου Εκπαίδευση

Αποσυνδεδεμένος marianV

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • *******Κάθε μέρα μια καινούρια μέρα********
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #40 στις: Ιουνίου 10, 2009, 02:37:17 pm »
     εγώ δεν δήλωσα όλη την ελλάδα αλλα 6 επιλογές μόνο. Απο κει και πέρα δεν πρόκειται να παραπονεθώ αν δεν με πάρουν. Ωσόσο έχω ένσταση για όλα τα σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με όσους δήλωσαν ή δεν δήλωσαν το κουτάκι. Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του αναλόγως τις υποχρεώσεις του. Αν λοιπόν εμείς δεν μπορούμε να σεβαστούμε αυτές τις αποφάσεις και θέλουμε να προβούμε σε τέτοια σχόλια τότε καλύτερο θα ήταν να μην συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους "έρευνες"

Και κάτι τελευταίο: Είμαι αδιόριστη και προσπαθώ όπως όλοι να πετύχω στον ασεπ. Στο forum συμμετέχω τον τελευταίο καιρό. Απευθύνομαι λοιπόν σε όλες τους συναδέλφους που είναι σαν εμένα και θέλω να τους παρακαλέσω να μην τα βάζουμε με τους παλαιότερους γιατί είναι εις βάρος μας. Απο τους παλαιούς συναδέλφους μόνο καλά μπορούμε να πάρουμε και δυστυχώς είναι πολλοί οι παλιοι που πλεον δεν θέλουν να συμμετέχουν στο forum γιατί κάποιοι απο εμάς είναι εριστικοί.

Αποσυνδεδεμένος walse

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #41 στις: Ιουνίου 10, 2009, 02:47:43 pm »
     εγώ δεν δήλωσα όλη την ελλάδα αλλα 6 επιλογές μόνο. Απο κει και πέρα δεν πρόκειται να παραπονεθώ αν δεν με πάρουν. Ωσόσο έχω ένσταση για όλα τα σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με όσους δήλωσαν ή δεν δήλωσαν το κουτάκι. Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του αναλόγως τις υποχρεώσεις του. Αν λοιπόν εμείς δεν μπορούμε να σεβαστούμε αυτές τις αποφάσεις και θέλουμε να προβούμε σε τέτοια σχόλια τότε καλύτερο θα ήταν να μην συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους "έρευνες"

Και κάτι τελευταίο: Είμαι αδιόριστη και προσπαθώ όπως όλοι να πετύχω στον ασεπ. Στο forum συμμετέχω τον τελευταίο καιρό. Απευθύνομαι λοιπόν σε όλες τους συναδέλφους που είναι σαν εμένα και θέλω να τους παρακαλέσω να μην τα βάζουμε με τους παλαιότερους γιατί είναι εις βάρος μας. Απο τους παλαιούς συναδέλφους μόνο καλά μπορούμε να πάρουμε και δυστυχώς είναι πολλοί οι παλιοι που πλεον δεν θέλουν να συμμετέχουν στο forum γιατί κάποιοι απο εμάς είναι εριστικοί.

mariaV προσεγγισες το θεμα με εξισορροπιστική διαθεση....ΜΠΡΑ
Ε, ναι.......γυρισα!!!!!
it takes two to tango

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182686
  • Σύνολο θεμάτων: 19473