Σύνολο ψηφοφόρων: 98
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση φρίκη μ'αυτό το κουτάκι ακόμη και απ'τους παντρεμένουε με παιδιά! Συγνώμη παιδιά,αλλά ακουγεται λίγο σαν αχαριστία...εδώ ο κόσμος καιγεται κι εμείς θα κάνουμε τους εκλεκτικούς;;! Στο κάτω-κάτω είναι σχεδόν 9 μήνες υπόθεση που στο ενδιάμεσο υπάρχουν πολλές αργίες και κενά και επίσης και τα παιδιά να χρειαστεί να πάρει κάποια μαζί της,στα περισσότερα νησιά υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί και παιδικοί σταθμοί και μπορεί η κάθε μητέρα-αναπληρώτρια να συνεννοηθεί με τον διευθυντή να της κάνει ένα πρόγραμμα να τελειώνει νωρίς! Κατανοώ πως είναι δύσκολο να έχει την ευθύνη των παιδιών μόνη μια γυναίκα,αλλά υπάρχουν και γυναίκες που ούτως ή άλλως μεγαλώνουν μόνες παιδιά! Όσο για τον σύντροφο...αν δεν μπορεί να περιμένει 9 μήνες,τότε δεν μας φταίει το Υπουργείο,αλλά άλλα πράγματα! Συγνώμη εκ των προτέρων αν έθιξα κάποιους...αλλά όποιος φτάνει στο σημείο (μετά απο κόπους και βάσανα) να πάει αναπληρωτής...ας λέει και ένα ευχαριστώ! Ας μη γινόμαστε τόσο μίζεροι και ξεχνάμε τα τρισχειρότερα π.χ τα χρόνια της ωρομισθίας και τα διαβάσματα για τον ΑΣΕΠ!! Όσο για τους νέους που δεν έχουν υποχρεώσεις και γκρινιάζουν για το νησί,το θεωρώ τελείως απαράδεκτο...Παιδιά δεν είναι τόσι φρίκη τα νησιά,εχω κάνει σε νησί και ξέρω...είναι μια εμπειρία καλή που σου ανοίγει το μυαλό και τους ορίζοντες,και πιστέψτε με τα παιδιά στα νησιά είναι πάρα πολύ καλά παιδιά και διαφορετικά! Αυτά ήθελα να πω γιατί τόσες μέρες βλέπω αυτό το κλιμα πανικού με το κουτάκι και το θεωρώ υπερβολή! Ας βλέπουμε και τα χειρότερα!!
εγώ δεν δήλωσα όλη την ελλάδα αλλα 6 επιλογές μόνο. Απο κει και πέρα δεν πρόκειται να παραπονεθώ αν δεν με πάρουν. Ωσόσο έχω ένσταση για όλα τα σχόλια που ακούστηκαν σχετικά με όσους δήλωσαν ή δεν δήλωσαν το κουτάκι. Ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του αναλόγως τις υποχρεώσεις του. Αν λοιπόν εμείς δεν μπορούμε να σεβαστούμε αυτές τις αποφάσεις και θέλουμε να προβούμε σε τέτοια σχόλια τότε καλύτερο θα ήταν να μην συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους "έρευνες"Και κάτι τελευταίο: Είμαι αδιόριστη και προσπαθώ όπως όλοι να πετύχω στον ασεπ. Στο forum συμμετέχω τον τελευταίο καιρό. Απευθύνομαι λοιπόν σε όλες τους συναδέλφους που είναι σαν εμένα και θέλω να τους παρακαλέσω να μην τα βάζουμε με τους παλαιότερους γιατί είναι εις βάρος μας. Απο τους παλαιούς συναδέλφους μόνο καλά μπορούμε να πάρουμε και δυστυχώς είναι πολλοί οι παλιοι που πλεον δεν θέλουν να συμμετέχουν στο forum γιατί κάποιοι απο εμάς είναι εριστικοί.