Σύνολο ψηφοφόρων: 165
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το αποφασισα, τελεια και παυλα. κοβω το καπνισμα απο 1/7 και θα ρουφαω ....αργιλε (αυτος επιτρεπεται.φανταζομαι δεν ειπαν για ναργιλεδες!!!)αστειευομαι. και γω προσπαθω να το ελαττωσω (γιατι για να το κοψω δε θελω, οχι πως δεν μπορω) θεωρω οτι καλο θα μας κανει ειτε μας αρεσει ειτε οχι. βεβαια, ολοι δεν εχουμε ουτε τις ιδιες αντιστασεις ουτε τη δυναμη, την ισχυρη θεληση για να το κοψουμε ή να το αποφυγουμε (παρα μονο σε αναγκη), οποτε δεν πιστευω στα "μετρα". στην Ελλαδα ζουμε, στο σταυροδρομι ανατολης-δυσης, εχουμε επιδρασεις.
αν καταφερω να το ελαττωσω θα ειναι μεγαλη επιτυχια για μενα. γιατι στην πραγματικοτητα δεν θελω να το κοψω ή δεν ειμαι ετοιμος να το κοψω. ξερω οτι αυτο το ρημαδι κοβεται μια και εξω. καταλαβαινω απολυτα τους μη καπνιστες και ευτυχως που υπαρχουν κι αυτοι για να μαθαινουμε ποσο κακη ειναι αυτη η συνηθεια.εμεις ετσι κι αλλιως ετσι εχουμε μαθει και ας κανει ο καθε ενας απο μας ο,τι νομιζει. τα παιδια ειναι το μεγαλο στοιχημα αυτης της απαγορευσης, να μη τα μαθουμε να ζουν ετσι.
Άν εξαιρέσουμε το θέμα της υγείας, που είναι το πιό σημαντικό..σκεφτείτε πόσα χρήματα χαλάτε μηνιαίως!! Ο ωρομίσθιος (αν καπνίζει πολύ) πληρώνεται μόνο για τα τσιγάρα του! Και το άλλο..Δεν υπάρχει (για μένα) τίποτα πιό αντιαισθητικό σε άντρα και γυναίκα, από το να βρωμάνε τα ρούχα τους, η ανάσα τους, τα χέρια τους..Δεν θα έκανα σχέση με κάποιον, ακόμη και κούκλος να ήταν, αν ήταν μονίμως ένα κινητό σταχτοδοχείο!
Το χειρότερο, όμως, όλων είναι σε Δημοτικά ο υπεύθυνος ολοήμερου, επειδή βαριέται να μπει στην τάξη, φέρνει τους μαθητές στην αίθουσα δασκάλων για μάθημα κι αυτός καπνίζει!!! Κι όταν εγώ με το που έρχονται τα παιδιά σβήνω το τσιγάρο, με ειρωνεύεται!
Παράθεση από: panickos στις Ιουνίου 17, 2009, 10:19:37 amΤο χειρότερο, όμως, όλων είναι σε Δημοτικά ο υπεύθυνος ολοήμερου, επειδή βαριέται να μπει στην τάξη, φέρνει τους μαθητές στην αίθουσα δασκάλων για μάθημα κι αυτός καπνίζει!!! Κι όταν εγώ με το που έρχονται τα παιδιά σβήνω το τσιγάρο, με ειρωνεύεται!αν και αυτή η συμπεριφορά είμαι σίγουρη ότι δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι καπνιστής (φαντάζομαι και στα υπόλοιπα θέματα δεν θα είναι και πολύ "παιδαγωγικός') ... οι γονείς το ξέρουν; ο σύμβουλος; για κάνε μία "φιλική" ενημέρωση στους γονείς των παιδιών με τους οποίους έχεις περισσότερη ελευθερία. κάνε και μία επίσημη ενημέρωση στον σύμβουλο.
Παράθεση από: happiness στις Ιουνίου 17, 2009, 10:43:21 amΠαράθεση από: panickos στις Ιουνίου 17, 2009, 10:19:37 amΤο χειρότερο, όμως, όλων είναι σε Δημοτικά ο υπεύθυνος ολοήμερου, επειδή βαριέται να μπει στην τάξη, φέρνει τους μαθητές στην αίθουσα δασκάλων για μάθημα κι αυτός καπνίζει!!! Κι όταν εγώ με το που έρχονται τα παιδιά σβήνω το τσιγάρο, με ειρωνεύεται!αν και αυτή η συμπεριφορά είμαι σίγουρη ότι δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι καπνιστής (φαντάζομαι και στα υπόλοιπα θέματα δεν θα είναι και πολύ "παιδαγωγικός') ... οι γονείς το ξέρουν; ο σύμβουλος; για κάνε μία "φιλική" ενημέρωση στους γονείς των παιδιών με τους οποίους έχεις περισσότερη ελευθερία. κάνε και μία επίσημη ενημέρωση στον σύμβουλο. Με τους γονείς δεν έχω καμία επαφή μιας και είμαι σε ολοήμερο. 'Οσον αφορά το πόσο "παιδαγωγικός" είναι...καθόλου! Έχει τύχει να σφαλιαρίσει μπροστά μου παιδιά (μάγουλο κι αυτί) και όποτε του δίνουν λάθος απάντηση ή χαζεύουν τα κοπανάει στο κεφάλι. Όταν πάω να θίξω απ'έξω το θέμα, η απάντηση είναι "Αλβανάκια είναι, στο σπίτι τους γίνονται χειρότερα". Το συζήτησα το θέμα με έναν συνάδελφο παλιό και μου είπε ότι αν κάνω καταγγελία, εγώ θα την πληρώσω μιας και είμαι ωρομίσθια και αυτός ξέρει κόσμο. Αν πάλι τον καταγγείλω ανώνυμα, εκτός του ότι μπορεί να καταλάβουν ποιος την έκανε, θα την πετάξουν αμέσως. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...
Κόψτε το! Εγώ το έκανα ήδη! Πάμε να παίξουμε κι ένα παιχνιδάκι;;; http://cy-el.help-eu.com/pages/page-escape-1-26.html