*

Αποστολέας Θέμα: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010  (Αναγνώστηκε 237742 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Εγκύκλιος, πίνακες, προσλήψεις αναπληρωτών 2009-2010
« Απάντηση #700 στις: Αυγούστου 05, 2009, 12:49:06 am »

Παράθεση
σωστη η απαντηση σου στη δευτερη ερωτηση. εχεις δικιο. τωρα, οσον αφορα την τριτη ερωτηση δεν μου παει το μυαλο τι πουστια μπορουν να κανουν... για πες!!!

Απλό ρε φίλε.Είναι η πρώτη σου απάντηση.Το ίδιο είναι.Δίνουν όπως πάντα πρώτα την γενική πχ 10 Θέσεις 9 που δεν έχεις και μια ......Κάρπαθο.Τι και αν είσαι πρώτος σε όλους τους πίνακες.

Ακριβώς φίλε μου epistimiK αυτό το όπως θέλουν όμως είναι τα πάντα κι όταν λέω τα πάντα μιας και κουραστήκατε εύκολα λόγω της ώρας θα πω ένα τελευταίο παράδειγμα για να γίνω σαφής.

Λοιπον και για να γελάσει και το κατσίκι που του το υποσχέθηκα....

Ερώτηση 4η

Είμαι 100ος στον γενικό πίνακα και ας πούμε θα πάρουν στον κλάδο μου 35 άτομα .Είμαι 20ος στον πίνακα μπρέιγ και ας πούμε θα πάρουν στον κλάδο μου 1 άτομο Μπρείγ, 20ός στον πίνακα νοηματικής και ας πούμε θα πάρουν στον κλάδο μου 1 άτομο νοηματικής.Έχω πρώτη επιλογή Αθήνα όπως και όλοι οι απο πάνω μου.....

Καταρχήν είναι δυνατόν να με πάρουν?
και επειδή είμαι άπληστος .....Αθήνα?

Τα παραπάνω παραδείγματα δεν είναι φανταστικά δείτε τις περσινές προσλήψεις....είναι απλά στο περίπου ..στην πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερα! ! !

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:57:41 »

Αποσυνδεδεμένος xristis23

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #701 στις: Αυγούστου 05, 2009, 12:54:45 am »
Τα παραπάνω παραδείγματα δεν είναι φανταστικά δείτε τις περσινές προσλήψεις....είναι απλά στο περίπου ..στην πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερα! ! !
[/quote]

εχει δικιο τελικα ο physcience!
και γω περισυ που ημουν στην πρωτη 20αδα, πηγα στην 7 επιλογη μου αν και μετα απο 10 μερες που βγηκε επομενη πιστωση ειδα 4 θεσεις στο νομο μου...

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #702 στις: Αυγούστου 05, 2009, 01:14:42 am »
Ερώτηση 4η

Είμαι 100ος στον γενικό πίνακα και ας πούμε θα πάρουν στον κλάδο μου 35 άτομα .Είμαι 20ος στον πίνακα μπρέιγ και ας πούμε θα πάρουν στον κλάδο μου 1 άτομο Μπρείγ, 20ός στον πίνακα νοηματικής και ας πούμε θα πάρουν στον κλάδο μου 1 άτομο νοηματικής.Έχω πρώτη επιλογή Αθήνα όπως και όλοι οι απο πάνω μου.....

Καταρχήν είναι δυνατόν να με πάρουν?
και επειδή είμαι άπληστος .....Αθήνα?

Και όμως ρε συνάδελφοι .....οι παραπάνω τρεις άνθρωποι που είναι πρώτοι δεν θα παν στην πρώτη τους επιλογή! ! !
Αυτός που είναι 100ος.....ενώ θα γίνουν .....37 προσλήψεις θα πάει στην πρώτη του επιλογή.
Πρώτα βγαίνουν οι 35 γενικής.....καθαρίζουν οι 19 πρώτοι που είναι ταυτόχρονα στον πίνακα πχ νοηματικής και ας έχουν επάρκεια όλοι, δεν θα παν σε σχολεία κωφών γιατί προσλαμβάνονται από τον πίνακα γενικής.Φύγαν οι 19 επάρκειες και μένει λοιπον πρώτος ο 20ος κύριος με ένα κύκλο νοηματικής που του φυλάγαν την θέση ....και κοίτα να δεις  η θέση για κωφά άτομα είναι στην Αθήνα όπως άλωστε και η πλειονότητα των θέσεων νοηματικής-μπρέιγ είναι σε μεγάλο κέντρο.Και τελικά ο κύριος Θεσόπουλος ενώ ούτε καν ωρομίσθιος δεν έπρεπε να δουλέψει απο κανένα πίνακα,τελικά αναπληρωτής σπίτι του.....

Συνάδελφοι αυτά γίναν πέρσι και δεν κουνήθηκε φύλλο ...κα εμείς τρώμε το τυράκι της προυπηρεσίας.
spanioan όταν κάποιος το ελέγχει ......ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΗ
Είναι.....σας κάνω ότι θέλω και μόκο .....παιδάκια.

Σας προκαλώ ....Πείτε μου οποιαδήποτε κατάταξη και θα σας πάω όποιον θέλετε όπου θέλετε.

Άντε καληνύχτα συνάδελφοι γιατί είναι αργά...

Και το εννοώ....και το καληνύχτα ....και το είναι αργά!

Αποσυνδεδεμένος HomoPanus

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #703 στις: Αυγούστου 05, 2009, 04:03:48 am »
Μπραβο Physcience που τα ειπες ως εχουν

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:57:41 »

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #704 στις: Αυγούστου 05, 2009, 10:13:36 am »
χμμμμμ.... και εχω βαλει και το κουτακι ο μαλακας..... λες να επιβεβαιωθεις physcience και να παω Καρπαθο;;;;; >:(

Αποσυνδεδεμένος ΜΕΝΙ@

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #705 στις: Αυγούστου 05, 2009, 10:34:15 am »

Καλημερα. Εγω κανω πρωτη φορα τα χαρτια μου στην ειδικη αγωγη και ειμαι πε02. Φυσικα σημειωσα το κουτακι....Που  παω??/Η προυπηρεσια στα κανονικα σχολεια μετραει?????
 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 05, 2009, 10:43:34 am από ΣΥΛ »
Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο....κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος maroulaki

• Πλήρες μέλος
  • εχω και εγω μαρουλι στο δοντι;;;;;
    • Προφίλ
« Απάντηση #706 στις: Αυγούστου 05, 2009, 10:40:58 am »
για τους φιλολογους παιδια δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραματα.εννοειται πως παιζει ρολο για μας για το πως θα γινει η καταταξη.
"....κ σου κουρσεύουν τη λαλιά κ ανάσα πια δεν έχεις...."

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #707 στις: Αυγούστου 05, 2009, 10:52:09 am »
[quote author=ΣΥΛ

Αποσυνδεδεμένος anemovroxis

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #708 στις: Αυγούστου 05, 2009, 10:53:39 am »

Ερώτηση 1 Είμαι πρώτος στον πίνακα και έχω επιλέξει πρώτη επιλογή..... Α Αθήνας .Και ας πούμε ότι στην Α Αθήνας έχει θέση .Θα πάω ? ? ?
Νομίζω ...θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D quiz  στην Μενεγάκη έπρεπε να γίνει ...

είσαι 1ος και βάζεις ολη την Αττική (καμμιά 10αριά επιλογές) και τελειώνεις...
το να είσαι 1ος και να βάζεις και το κουτάκι ε,αυτό είναι "μυαλό κουκούτσι σαν της Μόνικα Μπελούτσι" ;D ;D ;D
όταν δίνουμε τον καλύτερο ευατό μας ,μπορούμε να εμπιστευόμαστε αυτό που συμβαίνει....

Αποσυνδεδεμένος m.m

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #709 στις: Αυγούστου 05, 2009, 01:50:24 pm »
Ο κυριος Τσενης μαθηματικος με μολις ενα κυκλο νοηματικη (τελευταιος στον πινακα)περυσι μπηκε αναπληρωτης στη θεσσαλονικη................τυχεροςςςςςςςςςς ο παιχτης

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #710 στις: Αυγούστου 05, 2009, 05:21:06 pm »
για τους φιλολογους παιδια δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραματα.εννοειται πως παιζει ρολο για μας για το πως θα γινει η καταταξη.

Τώρα αν σου πω ότι η Νο σχεδον 180 πέρσι δούλεψε Αθήνα,θα συνεχίσεις να το πιστέυεις αυτό ? ?  ?

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #711 στις: Αυγούστου 05, 2009, 05:38:02 pm »

Ερώτηση 1 Είμαι πρώτος στον πίνακα και έχω επιλέξει πρώτη επιλογή..... Α Αθήνας .Και ας πούμε ότι στην Α Αθήνας έχει θέση .Θα πάω ? ? ?
Νομίζω ...θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D quiz  στην Μενεγάκη έπρεπε να γίνει ...

είσαι 1ος και βάζεις ολη την Αττική (καμμιά 10αριά επιλογές) και τελειώνεις...
το να είσαι 1ος και να βάζεις και το κουτάκι ε,αυτό είναι "μυαλό κουκούτσι σαν της Μόνικα Μπελούτσι" ;D ;D ;D

Πέρσι δεν δουλεψε κανείς φυσικός στον νομό Θεσσαλονίκης  αλλά και τους γύρω που είναι Χαλκιδικής-Κιλκίς-Σερρών-Πιερίας-Δράμας - Κοζάνης- Καβάλας .
Που θα πήγαινες λοιπον αν δεν έβαζες το κουτάκι ? ? ?

Οι κουμπάροι του υπουργείου φίλοι μου τα έχουν σκεφτεί όλα.

Δεν είναι προβλημα του συστήματος .Δεν είναι κάτι που αναγκαστηκά συμβαίνει.Δεν συμβαίνει από τύχη.Η λύση είναι απλή ....να πάρουν πρώτα από πίνακες Μπρέιγ και νοηματικής.

Αποσυνδεδεμένος maroulaki

• Πλήρες μέλος
  • εχω και εγω μαρουλι στο δοντι;;;;;
    • Προφίλ
« Απάντηση #712 στις: Αυγούστου 05, 2009, 05:44:55 pm »
το οτι οι περισσοτερες θεσεις ειναι ηδη δοσμενες συμφωνω απολυτα μαζι σου!!δεν το συζητω αυτο.περυσι κινηθηκαν ετσι οι πινακες για καποιο λογο.....αν και με βολεψε εμενα προσωπικα γιατι ενω στο γενικο ημουν περιπου 200 νουμερο στον πινακα νοηματικης ημουν η πρωτη που εστειλαν σε σχολειο κωφων με επαρκεια.αλλα ξερω ατομα κατω απο μενα που ειχαν γερο μεσον και κοντα σε αυτους ποτιστηκαμε και εμεις....οσο για τα ατομα με 1 κυκλο νοηματικης σε σχολειο κωφων το εζησα και συμφωνω.αλλα φετος ολο αυτο που γινεται με προυπηρεσια που δε θελουν να μετρησει ειναι παραλογο.ετρεχα 2 χρονιες ωρομισθια στην κρητη με καταγωγη απο βορεια ελλαδα και τωρα μου λενε συγγνωμη αλλα τζαμπα τρεχατε;
"....κ σου κουρσεύουν τη λαλιά κ ανάσα πια δεν έχεις...."

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #713 στις: Αυγούστου 05, 2009, 06:07:01 pm »
Maroulaki πίστεψε με ,ότι και να ισχύσει εμένα το ίδιο μου κάνει.Νομίζω όμως ότι ......τα παραλές...λίγο.Μόνο εγώ σου λέω ότι τζάμπα έτρεχες.Αυτοί δεν σου είπαν ότι τζάμπα έτρεχες...Εκτός από το τρέξιμο όμως πλέον ζητάν και άλλα.Δεν συναγωνίζεσαι με αυτούς που δεν τρέξανε....Συναγωνίζεσαι με αυτούς που έχουν τουλάχιστον 10 μήνες προυπηρεσία δηλαδή...τρία χρόνια γεμάτης ωρομισθίας ! ! !Δηλαδή αυτοί δεν τρέξαν?Αν όμως έχουν και ΑΣΕΠ..Σου λέει και τρέξιμο και ΑΣΕΠ καλύτερο από το ,μόνο τρέξιμο.Δεν είναι παράλογο.Καλώς η κακώς έχεις ...υπολογίζω ....πχ 18 μήνες προυπηρεσία...και συναγωνίζεσαι αυτούς που έχουν 17,93   17,98   18,02   18,04 .Ποιος από εσάς έτρεξε λιγότερο ρε συ maroulaki?Μήπως ο 17,93 ? ? ? Δεν νομίζω!Μήπως έχει λιγότερη εμπειρία? ? ? Ε δεν νομίζω.Για να μην ξαναμπούμε στην ίδια συζήτηση όμως ....πίστεψέ με ότι θέλουν θα κάνουν .Δεν καθορίζει η κατάταξη το που θα πάμε .....Έυχομαι κάποτε .........να το καθορίζει....χρειάζεται καθαρούς ανθρώπους όμως και όπως γνωρίζεται.....έχει πέσει περονόσπορος.Η μάλλον ...Γαλαζόσπορος......

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182797
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 741
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)