0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σωστη η απαντηση σου στη δευτερη ερωτηση. εχεις δικιο. τωρα, οσον αφορα την τριτη ερωτηση δεν μου παει το μυαλο τι πουστια μπορουν να κανουν... για πες!!!
εχει δικιο τελικα ο physcience!και γω περισυ που ημουν στην πρωτη 20αδα, πηγα στην 7 επιλογη μου αν και μετα απο 10 μερες που βγηκε επομενη πιστωση ειδα 4 θεσεις στο νομο μου...
Ερώτηση 4ηΕίμαι 100ος στον γενικό πίνακα και ας πούμε θα πάρουν στον κλάδο μου 35 άτομα .Είμαι 20ος στον πίνακα μπρέιγ και ας πούμε θα πάρουν στον κλάδο μου 1 άτομο Μπρείγ, 20ός στον πίνακα νοηματικής και ας πούμε θα πάρουν στον κλάδο μου 1 άτομο νοηματικής.Έχω πρώτη επιλογή Αθήνα όπως και όλοι οι απο πάνω μου.....Καταρχήν είναι δυνατόν να με πάρουν?και επειδή είμαι άπληστος .....Αθήνα?
Ερώτηση 1 Είμαι πρώτος στον πίνακα και έχω επιλέξει πρώτη επιλογή..... Α Αθήνας .Και ας πούμε ότι στην Α Αθήνας έχει θέση .Θα πάω ? ? ? Νομίζω ...θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.... quiz στην Μενεγάκη έπρεπε να γίνει ...
για τους φιλολογους παιδια δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραματα.εννοειται πως παιζει ρολο για μας για το πως θα γινει η καταταξη.
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Αυγούστου 05, 2009, 12:15:04 amΕρώτηση 1 Είμαι πρώτος στον πίνακα και έχω επιλέξει πρώτη επιλογή..... Α Αθήνας .Και ας πούμε ότι στην Α Αθήνας έχει θέση .Θα πάω ? ? ? Νομίζω ...θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.... quiz στην Μενεγάκη έπρεπε να γίνει ...είσαι 1ος και βάζεις ολη την Αττική (καμμιά 10αριά επιλογές) και τελειώνεις...το να είσαι 1ος και να βάζεις και το κουτάκι ε,αυτό είναι "μυαλό κουκούτσι σαν της Μόνικα Μπελούτσι"