0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MARKOS στις Ιουλίου 28, 2013, 10:39:33 pmβασικά μαθηματα?Ναι όπως και να το κάνουμε, δόκιμος ή αδόκιμος όρος, κάποια μαθήματα είναι βασικότερα κάποιων άλλων.
βασικά μαθηματα?
Παράθεση από: giokspy στις Ιουλίου 29, 2013, 12:11:09 amΤο ΤΕΕ ηταν αποθήκη των μαθητών που δεν έπαιρναν τα γράμματα. Με τα επαλ αναβαθμίστηκε πολυ η ποιότητα της τεχνικής εκπαίδευσης. Συγκρίνετε πως ηταν η κατασταση επι ΤΕΕ και επι ΕΠΑΛ. Αρχισαν πλεον να έρχονται και μαθητες με ενδιαφέρον να μαθουν οπως συνέβαινε ιδιαιτερα σε τομείς οπως της πληροφορικής και της υγειαςΕιδικά αυτό με την αναβάθμιση μου άρεσε πολύ,γέλασα βραδυάτικα Διάβασε καμιά έρευνα για το θέμα,ρώτα και κανένα παλιό συνάδελφο,γιατί γράφεις πράγματα εκτός τόπου και χρόνου.Επειδή υπήρξε μεγάλη αναβάθμιση στα επαλ,όλοι οι μαθητές επιλέγουν τα γενικά λύκεια Μόλις βρω τη συγκεκριμένη έρευνα θα την αναρτήσω.
Το ΤΕΕ ηταν αποθήκη των μαθητών που δεν έπαιρναν τα γράμματα. Με τα επαλ αναβαθμίστηκε πολυ η ποιότητα της τεχνικής εκπαίδευσης. Συγκρίνετε πως ηταν η κατασταση επι ΤΕΕ και επι ΕΠΑΛ. Αρχισαν πλεον να έρχονται και μαθητες με ενδιαφέρον να μαθουν οπως συνέβαινε ιδιαιτερα σε τομείς οπως της πληροφορικής και της υγειας
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Ιουλίου 28, 2013, 11:51:50 pmΝαι όπως και να το κάνουμε, δόκιμος ή αδόκιμος όρος, κάποια μαθήματα είναι βασικότερα κάποιων άλλων.Το ποια μαθήματα είναι βασικά εξαρτάται από την οπτική γωνία που βλέπεις το ζήτημα.Τα βασικά μαθήματα στην τεχνική εκπαίδευση είναι τα μαθήματα του τομέα και όχι αυτά της γενικής παιδείας.
Ναι όπως και να το κάνουμε, δόκιμος ή αδόκιμος όρος, κάποια μαθήματα είναι βασικότερα κάποιων άλλων.
Παράθεση από: irenead στις Ιουλίου 29, 2013, 12:19:42 amΠαράθεση από: giokspy στις Ιουλίου 29, 2013, 12:11:09 amΤο ΤΕΕ ηταν αποθήκη των μαθητών που δεν έπαιρναν τα γράμματα. Με τα επαλ αναβαθμίστηκε πολυ η ποιότητα της τεχνικής εκπαίδευσης. Συγκρίνετε πως ηταν η κατασταση επι ΤΕΕ και επι ΕΠΑΛ. Αρχισαν πλεον να έρχονται και μαθητες με ενδιαφέρον να μαθουν οπως συνέβαινε ιδιαιτερα σε τομείς οπως της πληροφορικής και της υγειαςΕιδικά αυτό με την αναβάθμιση μου άρεσε πολύ,γέλασα βραδυάτικα Διάβασε καμιά έρευνα για το θέμα,ρώτα και κανένα παλιό συνάδελφο,γιατί γράφεις πράγματα εκτός τόπου και χρόνου.Επειδή υπήρξε μεγάλη αναβάθμιση στα επαλ,όλοι οι μαθητές επιλέγουν τα γενικά λύκεια Μόλις βρω τη συγκεκριμένη έρευνα θα την αναρτήσω.Εγω παντως θυμαμαι πώς ηταν το δικο μου επι ΕΠΑΛ και πως ηταν ως ΤΕΕ. Τα τελευταια χρονια εγινε σχολειο που πραγματικα γινοταν καλη δουλεια οχι οπως παλιοτερα που σπανια εβλεπες μαθητη να εχει βιβλια. Και φυσικα διπλασιαστηκαν σχεδον οι μαθητες του σε σχεση με 8-9 χρονια πριν.
Το ΤΕΕ ηταν αποθήκη των μαθητών που δεν έπαιρναν τα γράμματα. Με τα επαλ αναβαθμίστηκε πολυ η ποιότητα της τεχνικής εκπαίδευσης. Συγκρίνετε πως ηταν η κατασταση επι ΤΕΕ και επι ΕΠΑΛ.