0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα!!!επειδη και εμενα με ενδιαφερει ο συγκεκριμενος κλαδος, θα ηθελα να σε ρωτησω μιας και πηγες και εδωσες συνεντευξη, οταν λες για εθελοντικη εργασια, πώς μπορω να την αποκτησώ και πού; μενω επαρχια,,,ευχαριστω
Γεια σας παιδιά!Είμαι καινούρια δασκάλα και νέα στο site! Διαβάζοντας το topic είπα να γράψω και εγώ τον προβληματισμό μου! Παίρνοντας το πτυχίο μου ήθελα πολύ να δουλέψω αλλά δεν με πήραν σε κανένα ιδιωτικό,ούτε και αναπληρώτρια βλέπω να πηγαίνω, οπότε σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο του μεταπτυχιακού στο εξωτερικό!Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο καλό μεταπτυχιακό στη ειδική αγωγή? Αν έχετε πληροφορίες βοηθήστε με!
Καλησπερα, ξερει κανεις τι παιζει με το master ειδικης αγωγης στο city unity college;http://www.cityu.gr/Content/2/18/1318/MA-in-Special-Education-Needs.htmlτο βρηκα τυχαια,ειναι αναγνωρισμενο ή δεν αξιζει να ασχοληθω καν;
Γεια σας!!Τον Ιούλιο τελείωσα Παιδαγωγικό Δημοτικής στο ΑΠΘ και σκέφτομαι να κάνω μεταπτυχιακό του χρόνου πάνω στην ειδική αγωγή... Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν τελειώνοντας με το καλό το μεταπτυχιακό (αν με πάρουν κιόλας) μπορώ να μπω στους πίνακες για δασκάλους ειδικής αγωγής???Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!!!