0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα κάποιος να μου πει πόσο εύκολο να εισαχθεί κάποιος στο εν λόγω master. Μου είπαν ότι δέχονται γενικά αποφοίτους ΑΕΙ, ΤΕΙ, το ίδιο το πανεπιστήμιο μου το είπε. Αν κάποιος ανήκει σε 'τεχνική ειδικότητα" έχει εμπειρία στην γενική εκπαίδευση, έστω γράψει καλά στις εισαγωγικέ ςεξετάσεις, υπάρχει περίπτωση να τον κόψουν;; Το θέμα είναι από την ειδικότητα μου παίρνουν άτομα στα ΕΕΕΕΚΘα ήθελα να απαντήσουν άτομα που έχουν τα ίδια εμπειρία από τις εισαγωγικές εξετάσεις του εν λόγω μεταπτυχιακού. Απλά παραξενεύομαι διότι η βιβλιογραφία που έδωσαν είναι η ογκοσδέστατη που μπορεί να υπάρξει για εισαγωγή σε ένα μαστερ. Αξίζει να προσπαθήσω ή κόβουν φάτσες, χαλβά αλλιώς και πρέπει να είσαι δικός τους;;Είναι γνωστό ότι το ΠΑΜΑΚ φημίζεται ως κολλέγιοΔεκτές και άλλες απόψεις
Υπάρχει και Μεταπτυχιακό Ειδικής Αγωγής στη
Καλησπέρα. Φίλε πότε το ξεκίνησες το master στη
Παράθεση από: Δημήτρης Παπαδόπουλος στις Φεβρουαρίου 07, 2012, 08:25:27 pmΚαλησπέρα. Φίλε πότε το ξεκίνησες το master στη
Παράθεση από: emmaki στις Φεβρουαρίου 08, 2012, 02:12:50 pmΠαράθεση από: Δημήτρης Παπαδόπουλος στις Φεβρουαρίου 07, 2012, 08:25:27 pmΚαλησπέρα. Φίλε πότε το ξεκίνησες το master στη