0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλύτερα άρχισε να ψάχνεις κανα βύσμα. αυτή είναι η προσωπική μου άποψη φυσικά που την στηρίζω στην προσωπική μου εμπειρία και μερικών άλλων που γνωρίζω προσωπικά
μπορεις να δεις τι υπαρχει στο openarchives, η Τζουριαδου είναι πολύ γνωστή στο χώρο, έχε βγάλει και τεστ αξιολόγησης γλωσσικής ευχέρειας. Από βιβλία μετά ένα κάρο στο εμπόριο
το μεταπτυχιακό : «Ψυχοπαιδαγωγική της ένταξης: ένα σχολείο για όλους» και κατεύθυνση "Ψυχοπαιδαγωγικές συνιστώσες των ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών" έχει παιδαγωγική επάρκεια;
και τι επαγγελματικες δυνατοτητες προσφερει? Καποιος που να το εχει τελειωσει γνωριζει να μας πει?
απ οτι ειδα παιρνουν κοινωνιολογους με πτυχιο ειδικης αγωγης. Μ εχουν πει οτι ειναι αρκετα δυσκολο και της ειδικης αγωγης κ της λογοθεραπειας το μεταπτυχιακο. Τι να γινει θα το προσπαθησω. Ποσο καιρο διαβαζες για τις εξετασεις εισαγωγης? 5 μηνες φτανουν? κ αν επιτρεπεται, που εργαζεσαι?Περαν αυτων, γνωριζω οτι πρεπει να εχω διδακτικη επαρκεια απο την Ασπαιτε για να δουλεψω στη δευτεροβαθμια εκπαιδευση κοινωνιολογος ειδικος αγωγος.Ακομα και ως κοινωνιολογος, χωρις την επαρκεια δν προκειται να βρω δουλεια πανω στο πτυχιο. Στις αιτησεις των συμμετεχόντων για να κανεις την επαρκεια υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος, με το μεταπτυχιακο ομως θα εχω αρκετα μορια και απ οτι βλεπω θα με παρουν.