0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίτρεψέ μου να αμφιβάλω! Το βίσμα -όπως το λες- θα ισχύσει όταν θα μπουν στο παιγνίδι και οι συνεντεύξεις. Τότε να είσαι σίγουρη. Τώρα όμως όλα στους διαγωνισμούς των εκπαιδευτικών είναι διαυγή και κρυστάλλινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φαίνεται δεν έχετε λάβει μέρος σε διαγωνισμούς με σειρά προτερεότητας για να δείτε αδικίες! Να έχεις του κόσμου τα προσόντα και για κάποιο απίθανο λόγο να σε βγάζουν άκυρη και να σε υπερσκελίζουν τα πιο άσχετα άτομα. Με το πρώτο μου πτυχίο πήρα αρκετές φορές σε τέτοιους διαγωνισμούς και άκρη δεν βρήκα. Μάλιστα σε έναν τελευταία διεκδικούσα πανηγυρικά θέση και με ακύρωσαν. Έκανα ένσταση στον ΑΣΕΠ και αν δεν δικαιωθώ σκέφτομαι να τους πάω δικαστικά .Εγώ τώρα δικαιώθηκα με τον διαγωνισμό των εκπαιδευτικών, Κλείστηκα- διάβασα-πέρασα και μάλιστα στους πρώτους!
Παράθεση από: afro 2 στις Ιουλίου 06, 2009, 11:02:28 pmΕπίτρεψέ μου να αμφιβάλω! Το βίσμα -όπως το λες- θα ισχύσει όταν θα μπουν στο παιγνίδι και οι συνεντεύξεις. Τότε να είσαι σίγουρη. Τώρα όμως όλα στους διαγωνισμούς των εκπαιδευτικών είναι διαυγή και κρυστάλλινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φαίνεται δεν έχετε λάβει μέρος σε διαγωνισμούς με σειρά προτερεότητας για να δείτε αδικίες! Να έχεις του κόσμου τα προσόντα και για κάποιο απίθανο λόγο να σε βγάζουν άκυρη και να σε υπερσκελίζουν τα πιο άσχετα άτομα. Με το πρώτο μου πτυχίο πήρα αρκετές φορές σε τέτοιους διαγωνισμούς και άκρη δεν βρήκα. Μάλιστα σε έναν τελευταία διεκδικούσα πανηγυρικά θέση και με ακύρωσαν. Έκανα ένσταση στον ΑΣΕΠ και αν δεν δικαιωθώ σκέφτομαι να τους πάω δικαστικά .Εγώ τώρα δικαιώθηκα με τον διαγωνισμό των εκπαιδευτικών, Κλείστηκα- διάβασα-πέρασα και μάλιστα στους πρώτους!Άχ afro μου υπάρχει άτομο καραάσχετο που σε αυτόν τον ασεπ δεν ήξερε να γράψει τίποτα και ούτε το ΔΕΠΠΣ δεν διάβασε και κορόιδευε στο εξεταστικό και έγραψε καλύτερα από ό,τι εσύ με 90ντάρια και στις δύο μέρες χωρίς κανένα απολύτως μόριο αλλά είχε άλλα προσόντα(σημειώστε το αυτό)... Είπε ότι τη βοήθησε η "τύχη".Νομίζω όπως και η julie ότι υπάρχει το βύσμα αλλά το πετυχαίνουν ελάχιστοι.Ας μην εθελοτυφλούμε...αυτή η χώρα είναι σάπια και αναξιοκρατική ως το κόκκαλο.Ο ασεπ κρατιέται ακόμα κάπως αλλά μέχρι πότε?
............
Για μένα ο ΑΣΕΠ δεν είναι καθόλου τύχη. Σεβαστές όλες οι απόψεις αλλά πιστεύω ότι όταν κάποιος διαβάζει καθόλη τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων εντατικά, μελετήσει προσεκτικά ΔΕΕΠΣ και Οδηγό και ενημερώνεται συνεχώς σε ό,τι αφορά την προσχολική αγωγή, δεν μπορεί παρά να περάσει. Φυσικά μπορεί να υπάρχουν και άτομα, τα οποία τα ευνόησε κάπως η τύχη, αλλά μόνο ως προς τη σειρά εισαγωγής. Θα περνούσαν δηλαδή ούτως ή άλλως!!!
Παράθεση από: afro 2 στις Ιουλίου 08, 2009, 04:38:53 pmΓια μένα ο ΑΣΕΠ δεν είναι καθόλου τύχη. Σεβαστές όλες οι απόψεις αλλά πιστεύω ότι όταν κάποιος διαβάζει καθόλη τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων εντατικά, μελετήσει προσεκτικά ΔΕΕΠΣ και Οδηγό και ενημερώνεται συνεχώς σε ό,τι αφορά την προσχολική αγωγή, δεν μπορεί παρά να περάσει. Φυσικά μπορεί να υπάρχουν και άτομα, τα οποία τα ευνόησε κάπως η τύχη, αλλά μόνο ως προς τη σειρά εισαγωγής. Θα περνούσαν δηλαδή ούτως ή άλλως!!!εκανα ολα τα παραπανω και πολυ περισσοτερα και αποτελεσμα δν ειχα