0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι σε αυτό το θέμα κανείς δεν ξέρει πια είναι η σωστή απάντηση.
Δυστυχως δεν είμαι εξπέρ σε Η/Υ για να <<βάλω>> εργασία Πανεπιστημιακού απο Πάτρα όπου αποδεικνύει οτι οι αριθμοί αυτοί είναι ανισοι.Αν όμως μιλάς σοβαρά?
Εγω έχω διαφωνεία για τους άλλους τρόπους απόδειξης.
Τωρα οσον αφορα την συμπεριφορα σου ειναι απαραδεκτη και γεματη αλαζονεια,δεν μπορεις να κατακρινεις την διδακτικη επαρκεια ενος καθηγητη επειδη θεωρησε καποιο θεμα δυσκολο.
Παράθεση από: vikoulaki στις Μαΐου 17, 2007, 12:21:23 pmΕγω έχω διαφωνεία για τους άλλους τρόπους απόδειξης.[/quotΕπειδή πιστεύω οτι μερικές φορές δίνουμε άλλη ερμηνεία σε κάποιες λέξεις θα το πω για τελευταία φορά.Διαφωνώ και για εμέ να ελπίζω να μου βγεί σε καλό (οσο εγωιστικό και αν σας φανεί) οτι δεν έπρεπε να γίνει απόδειξη με άθροισμα Γεωμετρικής προόδου.Να αναφερθεί ναι και να τονιστεί ως ένα ένα απο τα προβλήματα έλλειψης γνώσης μαθητών
Εγω έχω διαφωνεία για τους άλλους τρόπους απόδειξης.[/quotΕπειδή πιστεύω οτι μερικές φορές δίνουμε άλλη ερμηνεία σε κάποιες λέξεις θα το πω για τελευταία φορά.Διαφωνώ και για εμέ να ελπίζω να μου βγεί σε καλό (οσο εγωιστικό και αν σας φανεί) οτι δεν έπρεπε να γίνει απόδειξη με άθροισμα Γεωμετρικής προόδου.Να αναφερθεί ναι και να τονιστεί ως ένα ένα απο τα προβλήματα έλλειψης γνώσης μαθητών