*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 41832 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kgeo

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #84 στις: Ιουνίου 05, 2007, 03:09:35 pm »
Καλησπέρα και πάλι. Εχω κάποιες απορίες, αν γνωρίζει καποιος ας μου απαντήσει.
1. Αν κάποιος δηλώσει όλη την Ελλάδα και αρνηθεί την θέση αναπληρωτή, έχει κυρώσεις?
2. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης μετράνε τα μόρια και στους αναπληρωτές όπως και στους μόνιμους?
3. Γίνονται χωριστά αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους?
4. Από ποιόν πίνακα καλούνται οι αναπληρωτές? Περίπου πόσοι στους ΠΕ03?
                                                                                                         Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:23:06 »

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #85 στις: Ιουνίου 05, 2007, 05:38:42 pm »
Θα σου απαντήσω ένα -ένα τα ερωτήματα σου
1)Αν αρνηθεις διαγράφεσαι για 2 έτη
2)Τι εννοείς?
3)Ναι
4)Απο τον ενιαίο πίνακα αναπληρωτων.Πέρυσι καλέσανε περίπου 140-150.Εκτος αν είσαι τρίτεκνη οπότε έχεις προτεραιότητα

Αποσυνδεδεμένος kgeo

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #86 στις: Ιουνίου 05, 2007, 07:28:43 pm »
Vicoulaκi σε ευχαριστώ. Αυτό που εννοώ στο δεύτερο ερώτημα είναι οτι οταν είσαι μόνιμος και προκύψει εγκυμοσύνη παρουσιάζεσαι 20 ημέρες και μετά γυρνάς σπίτι σου και υπολογίζονται τα μόρια της περιοχής που δήλωσες. Ισχύει το ίδιο στους αναπληρωτές?   

Αποσυνδεδεμένος bilstef

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Να είμαστε όλοι καλά
    • Προφίλ
    • Μαθηματικά
Απ:
« Απάντηση #87 στις: Ιουνίου 05, 2007, 11:33:32 pm »
Καλησπέρα και πάλι. Εχω κάποιες απορίες, αν γνωρίζει καποιος ας μου απαντήσει.
1. Αν κάποιος δηλώσει όλη την Ελλάδα και αρνηθεί την θέση αναπληρωτή, έχει κυρώσεις?
2. Σε περίπτωση εγκυμοσύνης μετράνε τα μόρια και στους αναπληρωτές όπως και στους μόνιμους?
3. Γίνονται χωριστά αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους?
4. Από ποιόν πίνακα καλούνται οι αναπληρωτές? Περίπου πόσοι στους ΠΕ03?
                                                                                                         Ευχαριστώ

για το 1 η vikoylaki έχει λάθος : η νομοθεσία η σημερινή λέει ότι αν αρνηθείς θέση αναπληρωτή διαγράφεσαι από τον πίνακα  αναπληρωτών  για 1 ΕΝΑ χρόνο ,δηλ την τρέχουσα σχολική χρονιά και αν δεν δεχτείς 2η φορά τότε διαγράφεσαιγια 2 ΔΥΟ χρονιές .
για το 2 ) αν διοριστείς αναπληρώτρια και είσαι έγκυος π.χ παίρνεις άδεια για επαπειλούμενη κύηση  και ενω κάθεσαι στο σπίτι σου μετράς προϋπηρεσία .
για το 3) Οι αιτήσεις είναι χωριστές ,για αναπληρωτής διαλέγεις από ολη την Ελλάδα ,για ωρομίσθοιος ΜΟΝΟ σε μια εκπαιδευτική ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (που συνήθως περιλαμβάνει 2,3,4 νομούς) Οι αιτήσεις γίνονται την ίδια στιγμή
για το 4) από τον πίνκα των αναπληρωτων ,περίπου 100-130

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:23:06 »

Αποσυνδεδεμένος bilstef

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Να είμαστε όλοι καλά
    • Προφίλ
    • Μαθηματικά
Απ:
« Απάντηση #88 στις: Ιουνίου 05, 2007, 11:37:27 pm »
για όποιον δεν γνωρίζει συστήνω το club  http://clubs.pathfinder.gr/MATHEMATICA

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #89 στις: Ιουνίου 05, 2007, 11:56:15 pm »
Παιδιά συγνώμη έκανα λάθος για τα 2 έτη, διαγράφεσαι για το τρέχον σχολικο έτος .ΑΛΛΑ
"Αν αρνηθω για δεύτερη  φορά ,διαγράφομαι για το σχολικο έτος που διανύεται κατά την ανακοίνωση της προσληψής μου και για τα δύο επόμενα έτη" γράφει επάνω στην αίτηση
Oι αναπληρωτές ακριβως 135 ελπίζω να μην μου ξέφυγε κάποιο όνομα αλλά τι 130 τι 150.Τα νούμερα πολυ μικρά
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 06, 2007, 12:19:45 am από vikoulaki »

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • 1.d4!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #90 στις: Ιουνίου 06, 2007, 01:05:31 am »
Κάποιος που έχει μόρια μόνο από ΑΣΕΠ υπάρχει περίπτωση να μπει αναπληρωτής;
Η δεν του φτάνουν ούτε γι'αστείο;
Και τότε η νύχτα... παίρνει διάσταση...

Αποσυνδεδεμένος kgeo

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #91 στις: Ιουνίου 06, 2007, 09:28:59 am »
vikoulaki ,bilstef σας ευχαριστώ. Με την εμπειρία που έχετε αν κάποιος έχει 18 μόρια από τον ΑΣΕΠ και 1 μήνα ΠΔΣ έχει καμιά ελπίδα για αναπληρωτής ή ωρομίσθιος? Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμε με τον ΑΣΕΠ (πολλά χρόνια φροντιστήρια) και είμαι άσχετη με το τί παίζεται.

Αποσυνδεδεμένος amdakos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #92 στις: Ιουνίου 06, 2007, 10:24:09 am »
Kgeo δεν τα ξέρω αυτά , αλλά νομίζω ότι ότι αν δηλώσεις όλες τις περιοχές θα μπεις σίγουρα
Νομίζω κιόλας ότι φτάνουν και για ωρομισθία μέσα στην Αθήνα ,αλλά οι παράγοντες είναι πολλοί.
Πιστεύω ότι όσοι είχαν το κουράγιο να κατέβουν για εξετάσεις και είναι επιτυχόντες θα ευνοηθούν.

Γιατί νομίζω κάτι τέτοιο
Από την παρακάτω απορία.

Γιατί η συμμετοχή του ΑΣΕΠ 2007 ήταν μικρότερη 4194 άτομα    σε σχέση με ΑΣΕΠ 2005 (4800 περίπου) τη στιγμή που
γνώριζαν ότι οι θέσεις είναι περισσότερες και η βάση μικρότερη(έστω για περισσότερα μόρια στους πίνακες αναπληρωτών);

Αυτό φανερώνει τίποτα; Ανοίγει ο κλάδος μας;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 06, 2007, 10:28:00 am από amdakos »

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #93 στις: Ιουνίου 06, 2007, 10:59:13 am »
Το όλο θέμα  είναι αρκετα πολύπλοκο.Ολα θα εξαρτηθούν απο των αριθμο των αναπληρωτων.Πέρυσι πήρανε περίπου με 25 μόρια με κάποια απόκλιση εκτος τους τρίτεκνους που πήρανε και με μικρότερο αριθμό μορίων.Για ωρομίσθια ειναι αρκετα τα μόρια αλλά και εδω εξαρτάται σε ποιά περιφέρεια είσαι και το πιο βασικό η σειρά σου Τι θέλω να πω.Περυσι στην περιφέρεια Ηπείρου εργάσθηκαν περίπου 15 ωρομίσθιοι σε πρωϊνό πρόγραμμα και ο τελευταίος είχε περίπου 6 μόριαΦέτος ανέβηκαν αρκετά τα μόρια λογω της βάσης 55 και τον αριθμο επιτυχόντων.Εκτιμω οτι δεν πρέπει να αγχώνεσται απο τώρα.Ας βγάλουν τους οριστικούς πίνακες και βλέπουμε.
Πάντως τα 19 μόρια που έχεις είναι αρκετα για ωρομισθία.Ωστόσο όμως προσοχή χρειάζεται και αίτηση.Καλό να είναι να δηλώνουμε τον μέγιστο αριθμό περιοχών και γιατι οχι ναι σε όλα
Επισης ο κλάδος μας θα ανοίξει λόγω ΕΠΑΛ και φημολογείται οτι πολλοί θα συνταξιοδοτηθούν αρα πολλές κενές θέσεις, δηλ περισσότεροι αναπληρωτές.Το μέλλον θα δείξει
Εμπιστευτείται και το club.MATHEMATIKA που συστήνει ο συνάδελφος bilstef .Πάρα πολύ καλο
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 06, 2007, 11:58:52 am από vikoulaki »

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • 1.d4!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #94 στις: Ιουνίου 07, 2007, 01:32:40 am »
Η γνώμη μου για την απορία σου amdakos είναι η εξής:

Νομίζω ότι φέτος κατέβηκαν λιγότεροι "τουρίστες" (=απροετοίμαστοι, χωρίς σοβαρό ενδιαφέρον να περάσουν).

Σκέψου ότι στον προηγούμενο διαγωνισμό έβαλαν για πρώτη φορά τόσο δύσκολο γνωστικό (άρα κάποιοι απροετοίμαστοι μπορεί να απογοητεύτηκαν).
Επίσης, μέχρι και τον προηγούμενο διαγωνισμό το παράβολο ήταν 5
Και τότε η νύχτα... παίρνει διάσταση...

Αποσυνδεδεμένος marsa

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω τα Μαθηματικα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #95 στις: Ιουνίου 07, 2007, 09:42:06 am »
Παιδιά γειά σας.
Σας βρήκα μόλις τώρα και είδα ότι υπάρχει προβληματισμός για την διδακτική. Να καταθέσω λοιπόν κι εγώ τα δικά μου:
Έγραψα ότι οι αριθμοί είναι ίσοι
Ότι οι μαθητές έχουν άγνοια 1) του ορίου και 2)του απείρου
Είπα ότι θα τους το εξηγούσα με χρήση απείρων όρων ΓΠ και το έκανα αναλυτικά (εκείνη τη στιγμή ξέχασα ότι είναι εκτός ύλης, αν και είμαι στην εκπαίδευση 19 χρόνια!) Επίσης, θυμήθηκα την απόδειξη του γυμνασίου αλλά δεν την έγραψα γιατί μου φάνηκε πολύ "παιδική", τελικά όμως μάλλον δεν είχα δίκιο γιατί την έκανα μέσα στην τάξη -κατόπιν- και είδα ότι οι μαθητές μ΄αυτήν πείστηκαν!
Τέλος, είπα ότι αυτό που εξήγησα στους 2 μαθητές που είχαν την απορία, θα ζητούσα από αυτούς να το προετοιμάσουν και να το παρουσιάσουν την επόμενη φορά στην τάξη, ώστε και όλοι να το δουν και οι συγκεκριμένοι να το εμπεδώσουν καλύτερα.

Το άλλο θέμα, τα εμβαδά, τα διδάσκω πολλά χρόνια κι έτσι δε μου ξέφυγε καμιά περίπτωση.

Τελικά πήρα 63. Δεν ξέρω τι να πω. Περίμενα περισσότερο.

Μια κοπέλα που γνωρίζω έγραψε αναλυτικά το παράδειγμα του Αχιλλέα με τη χελώνα και έκανε προσέγγιση του ε-δ ορισμού: πήρε 40

Άλλος που είπε ότι δεν είναι ίσοι, πήρε κοντά στο 30

Κι ένας ακόμη που έγραψε: ε-δ ορισμό, διαφορές όπως τα είπατε κι εσείς, Αχιλλέα-χελώνα, άθροισμα απείρων όρων, απόδειξη γυμνασίου (ουφ!) πήρε 62,5

Τόσο εγώ όσο και οι άλλοι 3, δίναμε στο ίδιο εξεταστικό κέντρο, μάλιστα η κοπέλα που πήρε 40 κι εγώ είμασταν στην ίδια αίθουσα και πιθανό να πέσαμε στον ίδιο διορθωτή. Επίσης όλοι λέμε αλήθεια γι΄αυτά που γράψαμε, γιατί τα διασταυρώσαμε αμέσως μόλις βγήκαμε, πριν κάποιος από μας σκεφτεί να "ρετουσάρει" αυτά που είπε ότι έγραψε.

Αι νεβερ ριντ σαμθινγκ ριτεν ιν γκρικλις

Αποσυνδεδεμένος amdakos

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #96 στις: Ιουνίου 07, 2007, 11:37:23 am »
Ότι ο κόσμος κατέβηκε, φίλε Siobaras, απροετοίμαστος  και απογοητευμένος είναι μεγάλη αλήθεια.
Τα σημάδια από το 2005 ήταν εμφανή κυρίως από το γνωστικό.
Στην αρχή πριν μπούμε να γράψουμε έβλεπα τον φόβο τους και μετά το πέρας των εξετάσεων την χαρά τους.
Είχα όμως μια βεβαιότητα ότι τα λάθη που έκαναν τότε δε θα τα ξανάκαναν, θα ήταν πιο προσεκτικοί στο γνωστικό.

Η συνταξιοδότηση θα παίξει μεγάλο ρόλο σε βάθος χρόνου 5 ετών ετών και παραπάνω, γιατί ξέρουμε ότι η επετηρίδα στους μαθηματικούς
έκλεισε το 1982, είναι και το συνταξιοδοτικό στη μέση, τελειώνουν και οι 30 μηνίτες.
Οι διορισμοί γίνονται εδώ και 25 χρόνια με το σταγονόμετρο οπότε....... Θα δείξει......θετικά πιστεύω

Marsa συγχαρητήρια!!! καλό διορισμό!!!! Νομίζω όμως ότι το πρώτο θεματάκι με τα ολοκληρώματα σαν σχέδιο μαθήματος , με δομή, και με
τις προϋποθέσεις που είχε η εκφώνηση, έπαιξε το ρόλο του, δεν το είδα σαν εύκολο θέμα και κρατούσα τις επιφυλάξεις μου μέχρι να βγούν
τα αποτελέσματα.Το δεύτερο ήταν το σουξέ θέμα και είχε επικεντρωθεί ο κόσμος εκεί.

να ρωτήσω και γω με 21 μόρια από ΑΣΕΠ,με βαθμό πτυχίου πάει παραπάνω, έχω ελπίδες για αναπληρωτής ή λέτε ότι είναι ακόμη νωρίς για εκτιμήσεις;

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 07, 2007, 11:55:46 am από amdakos »

Αποσυνδεδεμένος maria_e

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #97 στις: Ιουνίου 07, 2007, 01:32:37 pm »
Γεια σας κι από μένα...
φίλη marsa εγραψα κι εγω ακριβώς τα ίδια με σένα και στα δυο θέματα και πήρα ακριβώς τον ίδιο βαθμό (συμπτωσάρα;;;; τελικά πιστεύω πως όχι)

Όταν πρωτοείδα τους βαθμούς απογοητεύτηκα γιατί περίμενα κι εγώ παραπάνω, αλλά είμαι κι εγω στην πρώτη φουρνιά  οπότε δεν είχα κανένα δικαίωμα να γκρινιάξω. Να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα καν οτι η ΓΠ είναι εκτός ύλης, το έμαθα εδώ και μου φάνηκε πολύ λογικό να έχει δοθεί οδηγία στους διορθωτές, προσεγγίσεις όπως αυτές που είναι μεν σωστές , αλλά κάπου κολλάνε στην πράξη να έχουν πολλά μειον.
Για αυτούς που έγραψαν για την μη ισότητα, όπως η γνωστή σου, δεν το συζητάω καν. (Μην ξύνω και παλιές πληγές)

Εν ολίγοις, υπήρχαν και κατοστάρια άρα γινόταν. Δεν πιστεύω οτι ήταν θέμα διορθωτών αλλά οδηγιών και μάλλον δικαιολογημένων.
Μπορεί να είμαι πολύ "αθώα", δεν ξέρω, πάντως στα υπόλοιπα πήρα ακριβώς όσο περίμενα (μέχρι και το ομοίως που ξέχασα στον Fermat στοιχισε ακριβώς όσο υπολόγιζα), επομένως μάλλον η βαθμολόγηση γίνεται με στανταρ πόντους που είτε τους γράφεις και τους παίρνεις είτε τους χάνεις.

Θα θελα πολύ πάντως αν κάποιος εδώ έχει γράψει τρελλό βαθμό να μας πει ποια σημεία πρόσεξε, υποψιάζομαι οτι δεν έχουν αναφερθεί καθόλου μέχρι τώρα...

Α...και συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν (κάλλιο αργά παρά ποτέ)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)