0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κορίτσια σε πρώτη φάση θα ήθελα να πώ πολλά συγχαρήτήρια σε όλους, διοριστέους και μη. Σας αξίζουν τα καλύτερα, πραγματικά!Κατα δεύτερον θα ήθελα κι εγώ να καταθέσω την εμπειρία μου. Διορίζομαι με την πρώτη φουρνιά οπότε ίσως βοηθήσω να κατανοήσουμε τι περίπου ζητούν οι εξεταστές..Η δραστηριότητά μου (πείραμα) είχε την εξής δομή + σημεία κλειδιά:-Αφόρμηση: Αναφορά στην μεταγωγική σκέψη του παιδιού, που κινείται απο το μερικό στο μερικό. Ενα παιδί μπορεί να πεί : " Κυρία είναι βράδυ τώρα, γιατί νυστάζω". Η πρόταση αυτή προκαλεί αντιδράσεις των άλλων παιδιών και συζήτηση σχετικά με τη μέρα και τη νύχτα.."νύχτα έχουμε όταν σκοτεινιάζει"..κτλ. -Προετοιμασία: Η εκπαιδευτικός αφού βεβαιωθεί για το ενδιαφέρον των παιδιών σχετικά με το θέμα, προετοιμάζει την δραστηριότητα. Εδώ αναφέρω ότι προέρχεται απο την Μελέτη Φυσικού Περιβάλλοντος με
Εγώ έγραψα 79% τη δεύτερη ημέρα και πιστεύω ότι έχασα βαθμούς από την ερώτηση στο ΔΕΠΠΣ όπου δεν έκανα αρνητική κριτική. Στη δραστηριότητα έγραψα ολοκληρωμένη θεματική προσέγγιση (με μπούσουλα τον οδηγό) έχοντας στο μυαλό μου τις δραστηριότητες από το βιβλίο του κ.Ραβάνη αλλά δεν χρησιμοποίησα μόνο επιστημονική τεκμηρίωση από γνωστούς παιδαγωγούς (Bruner, Vygotsky, Piaget, Bernstein κ.α), αλλά και από θεωρητικούς ψυχογλωσσολόγους (Cummins, Baker) αφού το θέμα ήθελε προσέγγιση σε δύο επίπεδα (διγλωσσία, φυσικές επιστήμες ή ο,τι άλλο)Από ότι βλέπω πάντως οι περισσότεροι είχαν σοβαρό πρόβλημα με το χρόνο. Εγώ πρώτη φορά έδινα, αλλά νομίζω ότι την προηγούμενη φορά οι υποψήφιοι κατάφεραν να διαχειριστούν το χρόνο πολύ καλύτερα από εμάς.....
αυτο ειλικρινα δν το καταλαβαινω και δν τα βαζω με σενα αλλα κανονικα εισαι εκτος θεματος ειλικρινα δν καταλαβαινω......
Τι να πούμε παραπάνω για το σύστημα του ασεπ;Αφού είναι γνωστό ότι τα γραπτά μας τα διορθώνουν άσχετοι με το αντικείμενο, εκτός λίγων περιπτώσεων...