0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιος δημοσιογράφος να τους ρωτήσει για αυτά; Οι πλειοψηφία (είτε αυτόβουλα, είτε λόγω πίεσης των εκδοτών) τα έχουν κάνει πλακάκια και στηρίζουν - με διακριτικό συνήθως τρόπο - τους κυβερνώντες (δεν χτυπάς το χέρι που σε ταϊζει). Ειδικά σε συνεντεύξεις τύπου, ο λόγος δίνεται επιλεκτικά σε αρεστούς (σπάνια να τύχει ενοχλητική ερώτηση από μη δικό τους).Ειδικά η Αννούλα, όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές στο φόρουμ, έχει το παιδί της σε σχολείο που θα πάρει απολυτήριο με το οποίο δεν θα μπορεί να δώσει πανελλήνιες εδώ, αλλά αναγκαστικά έξω. Δηλαδή, η υπουργός Παιδείας όχι μόνο δεν εμπιστεύεται το δημόσιο ελληνικό σχολείο, αλλά ούτε καν τα ελληνικά πανεπιστήμια. Και περιμένουμε να κάνει κάτι θετικό και για τα δύο; Ίσως 1-2 θετικά από σπόντα (και αν) και για τα υπόλοιπα.. ας κάνουν τον σταυρό τους οι πιστοί!
εδω η μεγαλυτερη πολεμιος του ιδιωτικου τομεα Παπαρηγα εστειλε την κορη της στου DEERE για σπουδες.ποιος; η Παπαρηγα .οποτε φαντασου για τι τελμα μιλαμε...
Το θέμα με απασχολεί τον τελευταίο καιρό γιατί άν επιδεινωθεί αυτή η κατάσταση, θα πρέπει να "πλακωθώ" ξανά στα ιδιαίτερα, ακόμη και τα σαββατοκύριακα (έχω διακόψει αυτό το χρόνο, επειδή προσλήφθηκα σαν αναπληρωτής) για να μπορέσω να χτίσω ένα δίχτυ ασφαλείας με διάφορες ιδιωτικές ασφάλειες υγείας, συνταξιοδοτικές... Επίσης πρέπει να αποταμιεύσω πολλά για ην εκπαίδευση της κόρης μου...Μπορεί rorygr εσύ αυτά τα προβλήματα να τα έχεις εκ' των προτέρων λυμένα και να "ντύνεις" αυτή την υπεροχή σου με την αρμόζουσα ιδεολογία. Εγώ, όμως, εχω συμφέρον να επιζητώ διαρκώς την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας και παιδείαςκαι να αντιμάχομαι κυρίως όσους την απαξιώνουν εκ' των έσω...