0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφοιτητης μου ο οποιος δεν εδωσε ποτε ΑΣΕΠ (τους τελευταιους 2) εδώ και δυο χρόνια παίρνει ώρες σε δυσπρόσιτο(=διπλά μόρια)...Την πρώτη φορά 2 ώρες και τη δευτερη 4.Για μένα δεν το συζητώ..Ο διευθυντής όταν τον ρωτάω "γιατί" μου προβάλει το αξίωμά του..Άτομο με 10 μόρια από ΑΣΕΠ με πτυχίο 4 χρόνια νωρίτερα και μεταπτυχιακό δεν πήρε ούτε μια ωρα ποτε.Η επιλογη πρεπει να γινεται ακριβώς όπως γίνεται με τους ωρομίσθιους στο πρωινό πρόγραμμα...
Εγώ θα δίνω ΑΣΕΠ και θα τρέχω για μόρια μέχρι να διοριστώ.Ούτε μπλε είμαι,ούτε πράσινη,ούτε φλοράλ.Πράγματι,είναι πολλοί αυτοί που πήραν πδσ,χωρίς να το αξίζουν.Δε θα πληρώσουν όμως όλοι τη νύφη.
ο ασεπ εξυπηρετει οποιον εχει μπαμπα με πορτοφολι(κ μπορει να διαβαζει 2 χρονια χωρις να κανει κατι αλλο κ να πηγαινει κ φροντιστηριο κ αξιολογει με κριτηριο τη γνωση υπερλεπτομερειων)
Παράθεση από: DOG στις Ιουλίου 14, 2009, 05:58:16 amο ασεπ εξυπηρετει οποιον εχει μπαμπα με πορτοφολι(κ μπορει να διαβαζει 2 χρονια χωρις να κανει κατι αλλο κ να πηγαινει κ φροντιστηριο κ αξιολογει με κριτηριο τη γνωση υπερλεπτομερειων)Προσυπογράφω.