0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν φοβαμαι διότι ήμουν τυχερος και τελείωσα πολύ υψηλόβαθμη σχολή με αρκετη καλή εκπαιδευση.Με πειραζει όμως που το υπουργειο μου χαραμισε 5 χρόνια από την επαγγελματική μου πορεία.
Αυτο το "εσεις οι καθαροι πληροφορικοι πηγαίνεται στον ιδιωτικό τομέα" ξέρεις ποιοι το λένε; οι φυσικοί ,μαθηματικοι, φιλόλογοι που με μια 1 ενισχυτικη διοριστηκαν και κανουν στα παιδια μας μαθημα.Το λένε αυτοι που με τυχοδιωκτικό τρόπο ξέρουν ότι έξω λόγω έλλειψης γνώσεων δεν μπορουν να επιβιώσουν και βρήκαν τον χωρο της εκπαιδευσης να αράξουν όπου δεν τους ελέγχει κανένας.Μεταπήδησαν σε άλλους κλάδους και διορίστηκαν.
Παράθεση από: CHRISTOS_200 στις Ιουλίου 26, 2009, 12:20:45 amΔεν φοβαμαι διότι ήμουν τυχερος και τελείωσα πολύ υψηλόβαθμη σχολή με αρκετη καλή εκπαιδευση.Με πειραζει όμως που το υπουργειο μου χαραμισε 5 χρόνια από την επαγγελματική μου πορεία.Ήταν επιλογή σου, δεν φταίει το υπουργείο, αλλά αφού έχεις καλή εκπαίδευση γιατί να χαραμίζεις τις γνώσεις σου στην εκπαίδευση?
Απόψεις του στυλ έγραψα 19000 μόρια άρα δικαιούμαι καλύτερο μέλλον είναι κομπλεξισμός πρωτοετή φοιτητή και δεν ταιριάζει σε μελλοντικούς καθηγητές.
Φίλε Μαθηματικέ εννοείται ότι αναφέρομαι σε αυτους με τα σεμινάρια!&σε αυτούς που πήραν δεύτερο πτυχίο από τεί πληροφορικής(πρόσβαση με 10) και διορίστηκαν ως καθηγητές πληροφορικής.Για τους υπόλοιπους κατανοώ τον υψηλό βαθμό που γράψατε για να περάσετε και τον κόπο να τελειώσετε αυτή την δύσκολη σχολή.. Η αμαρτία στον κλάδο μου ήταν και οι πολλές σχολές που ανοίχτηκαν στην επαρχία.Διαφωνώ με αυτό το μεταπήδημα σχολών που γίνεται από κλάδο σε κλάδο...Σε αυτήν την φάμπρικα άλλοι ευνοούνται και άλλοι αδικούνται.Το είπα και ξαναπάνω:ο κλάδος μου δεν προστατέυτηκε από κανέναν.Υπήρχαν 15 ΑΕΙ και ανοίχτηκαν και 15 ΤΕΙ.Η ειρωνεία είναι ότι κάποια τέτοια ΤΕΙ στο μέλλον θα κλέισουν!Αυτος είναι ο προγραμματισμός του Υπουργειου...Δεν νόμίζω κάποιος Μαθηματικός να έδινε τόσο εύκολα κατατακτήριες σε υψηλόβαθμη σχολή Πληροφορικής σε μεγάλα αστικά κέντρα...Ενώ στην επαρχία ....Όσο για σε σένα απόφοιτε του Πειραιά την απάντηση σου την πήρες από τον ουδέτερο φίλο των εικαστικών!Να ξέρεις ένα πράγμα:σήμερα ήσουν τυχερός και ευνοήθηκες.Αύριο όμως να ξέρεις ότι σε κάτι θα αδικηθείς και τότε έλα να τα ξάναπούμε!Τροχός είναι και γυρίζει! Σου ξαναλέω:να πείτε στον υπουργό να βγάλει και μια τροπολογία η οποία θα αναθέτει την ενισχυτική σε εσάς μόνο!Μην πάει χαμένος τόσος κόπος και σας μείνει η παιδαγωγική επάρκεια στο χέρι!Να σκεφτείς όμως όταν θα μπεις στην τάξη και σε ρωτήσει κάποιος μαθητής :δασκαλε πως διορίστηκες; τι θα απαντήσεις!Να του απαντήσεις ότι τελείωσες πληροφορική που δεν ήταν πληροφορική τελικά αλλα παιδαγωγικη σχολή!Τότε να ξέρεις ότι θα έχεις μεγάλο σεβασμό άπό τους μαθητές στο υποτιθέμενο αντικειμενό σου...
Τελικά δε νομίζω να είχες και πολλές ώρες παραπάνω από αυτούς, αλλά αν έχεις, γιατί δεν αξιοποιείς τις πλούσιες γνώσεις σου στη βιομηχανία;
Λοιπόν δε συνηθίζω να ασχολούμαι με κομπλεξικά ανθρωπάκια σαν εσένα, αλλά εσύ με εκνεύρισες ιδιαιτέρως
Παράθεση από: elia στις Ιουλίου 26, 2009, 10:50:30 amΤελικά δε νομίζω να είχες και πολλές ώρες παραπάνω από αυτούς, αλλά αν έχεις, γιατί δεν αξιοποιείς τις πλούσιες γνώσεις σου στη βιομηχανία; Μα δεν είναι αυτή η κατεύθυνση μου. Η σχολή μου βγάζει εκπαιδευτικούς, οι δικές σας όχι. Τα ίδια θα λέμε πάλι? Συγγνώμη, διαβάζεις αυτά που γράφω ή απλά θέλεις να βγάλεις το μένος σου? Να λέμε πάλι τα ίδια? Εσείς που έχετε μπει σε σχολές με περισσότερα μαθήματα πληροφορικής έχετε περισσότερα προσόντα από μένα για τη βιομηχανία. Εμείς έχουμε ειδικευτεί στην διδασκαλία της πληροφορικής.ΠαράθεσηΛοιπόν δε συνηθίζω να ασχολούμαι με κομπλεξικά ανθρωπάκια σαν εσένα, αλλά εσύ με εκνεύρισες ιδιαιτέρωςΕυχαριστώ για τα καλά λόγια, και όσον αφορά τον εκνευρισμό σου είναι απόλυτα λογικό. Όταν έχεις άδικο και δεν μπορείς να βρεις σοβαρά επιχειρήματα για να στηρίξεις την άποψή σου εκνευρίζεσαι. Ελπίζω όταν θα δεις τους νέους πίνακες του χρόνου να σου περάσει
ok τοτε. αυτο που ανεφερες για τη δυσκολια της σχολης (μαθηματικων), οσοι περασαν απο το κολαστηριο των Ιωαννινων (οπως και εγω), μπορουν να το επιβεβαιωσουν
Στενοχωριέμαι πάρα πολύ ρε παιδιά με όλα αυτά. Σας καταλαβαίνω απόλυτα (χρόνια ωρομίσθια....) και ειλικρινά μπορώ να φανταστώ το πως νιώθετε. Αλλά να μας βάζετε όλους τους απόφοιτους σε ένα τσουβάλι και να μας βαφτίζετε άχρηστους δεν το περίμενα. Χαμηλόβαθμους, άσχετους κλπ κλπ. Εγώ δεν ήμουνα ποτέ ουτε ΔΑΠ, ουτε ΠΑΣΠ, ούτε με γνωστους. Και ξέρω τι πάει να πει ωρομισθία, ΑΣΕΠ κλπ. Άλλο να διαμαρτύρεστε για την αδικία εναντίον σας, και άλλο να μηδενίζετε συναδέρφους σας που μέχρι χθές φωνάζαμε μαζί για την αθλιότητα της ωρομισθίας και απεργούσαμε σε κάθε ευκαιρία χάνοντας τις "πολύτιμες" ώρες προυπηρεσίας. (Εγώ είμαι βέβαιη οτι με άλλη σταση θα είχατε την συμπαράσταση και των απόφοιτων ωρομισθίων του τμήματος μου - αν σας ενδιέφερε- στον αγώνα σας, γιατί οποιος έχει ζήσει ωρομισθία ξέρει τι πακέτο είναι. Έτσι όμως προκαλείτε αντιπάθειες, αδιαφορία και διάσπαση του κλάδου. Για όσους απο σας φυσικά μας θεωρείτε άξιους να μας εντάσσετε στον ίδιο κλάδο)Αυτά απο μένα και τέλος. Ελπίζω να δείτε όλοι τα πράγματα και απο την άλλη άποψη και να καταλάβετε που πρέπει να δώσετε το βάρος για να πετύχετε οτιδήποτε είναι αυτό που θέλετε.Απόφοιτη του τμήματος ΔΤΨΣ
Παράθεση από: spapioan στις Ιουλίου 26, 2009, 11:09:11 amok τοτε. αυτο που ανεφερες για τη δυσκολια της σχολης (μαθηματικων), οσοι περασαν απο το κολαστηριο των Ιωαννινων (οπως και εγω), μπορουν να το επιβεβαιωσουν Αυτό είναι γνωστό. Όποιος δεν έχει παραέξω να δουλέψει θεωρεί ότι η σχολή του είναι η πιο δύσκολη στον κόσμο. Αναρωτιέμαι αν οι απόφοιτοι του μαθηματικού Ιωαννίνων έρχονταν στη σχολή μας θα πέρναγαν κανένα μάθημα? Γιατί από ότι ξέρω τα μαθήματα προγραμματισμού τα βρίσκετε πολύ σκούρα
... περισσότερα προσόντα από μένα για τη βιομηχανία.