0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε μου πραγματικά το επίπεδό σου από τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς είναι φοβερό.Προφανώς εφόσον θεωρούμαστε μιάσματα για την εκπαιδευτική κοινότητα, όπως κατηγορηματικά αναφέρεις γιατί άραγε δημιουργήσανε το τμήμα αυτό?
Λοιπον ειμαι και γω του τμηματος.Να ξεκαθαρισουμε κατι.Αυτη η τροπολογια αφορα ενα δικαιωμα το οποιο επρεπε να ειχαμε απο τοτε που ιδρυθηκε το τμημα διοτι εξαρχης το τμημα αυτό ειχε σαν σκοπο να βγαζει καθηγητές.Εξ'ου και το ονομα διδακτικής.Δυστυχώς,ομως πολλοι προσπαθούν να βάλουν στο ιδιο καλούπι όλες τις σχολές πληροφορικής στην ελλάδα και αυτό ειναι κακο.Ξέρετε δεν εχουν ολες οι σχολές τα ιδια μαθήματα οπως άλλωστε δεν έχουν όλες τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα.
Παράθεση από: almiaris στις Ιουλίου 29, 2009, 03:43:08 pmΦίλε μου πραγματικά το επίπεδό σου από τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς είναι φοβερό.Προφανώς εφόσον θεωρούμαστε μιάσματα για την εκπαιδευτική κοινότητα, όπως κατηγορηματικά αναφέρεις γιατί άραγε δημιουργήσανε το τμήμα αυτό?Κοίταξε να δεις πως έχουν τα πράγματα. Τα πρώτα χρόνια έπαιρνα 19ηδες γιατί τους χρειαζόντουσαν στην εκπαιδευση με κάτι ευτελείς διαγωνισμούς ΑΣΕΠ δημιουργώντας την πεποίθηση στον απόφοιτο ότι μπορεί να αποροοφηθεί απο τη εκπαιδευση. Σιγά σιγά κορέστηκε η κατάσταση και δεν υπήρχε απορόφηση παρά μόνο για Σιβιτανίδειο,Εκκλησιαστικά, ΑΣΠΑΙΤΕ κλπ που τα ξερουμε όλοι μας. Σου λέει τώρα ο νομοθέτης τι πρέπει να μηχανευτώ για να φέρω τα πάνω κάτω στον πίνακα. Τι είναι αυτό που ποναει τους 19ρηδες η παιδαγωγική επάρκεια. Θα πριμοδοτήσω λοιπόν ένα συγκεκριμένο τμήμα θα το βαφτίσω παιδαγωγικό και θα εξυπηρετήσω έτσι ημετέρους. Προσωπικά έχω 35 μορία προυπηρεσία αναπληρωτής, αλλά δεν ανέχομαι πιτσιρικάδες με 0.01 να με ρίχονουν 50 θέσεις στον πίνακα γιατί δεν μπορώ να προγραμματίσω τι θα κάνω την επόμενη σχολική χρονιά και έχω μια ηλικία Α. Και για να είμαι ρεαλιστής και για να προσγειώσω λίγο τους απόφοιτους του συγκεκριμένου τμήματος χώρίς να ρίχνω χολή οπώς διάβασα τη λέξη σε αλλά threads. Πόσοι είναι οι εν λόγω απόφοιτοι 500. ΟΚ ας υποθέσουμε ότι έχουν κάνει και ολοήμερο. Θα μπουν στις πρώτες θέσεις του πίνακα. Πόσοι είναι οι διορισμοί 72 με ΑΣΕΠ 48 περιπου με πίνακα. Του χρόνου θα βγουν με παιδαγωγική επάρκεια από ΑΣΠΑΙΤΕ αλλά 100 άτομα δεν θα πρέπει να είναι και τόσο χαρούμενοι. Κορεστηκε παιδιά ο κλάδος και για τους έχοντες και για τους μη έχοντες παιδαγωγικό. Εγώ ευελπιστώ στο 2012 για κανα 40 μηνο που θα κανεί το ΠΑΣΟΚ με καμια Διαμαντοπουλου.... Υγεία να υπάρχει και καλή καρδιά
Παράθεση από: ister στις Ιουλίου 29, 2009, 01:44:10 pmΠαράθεση από: aroniotis στις Ιουλίου 29, 2009, 01:15:04 pmΠαράθεση από: ister στις Ιουλίου 29, 2009, 01:11:07 pmγράφουμε, αλλά δεν τα καταχωρεί.... πότε θα τα αναρτήσει; γιατί δεν γίνεται άμεσα; λογοκρίνονται πρώτα;Έγραψε ένα test και φαίνεται. Μπας και έχει σχέση που γράφω από Mozilla?δηλ στο βγάζει ή όχι όταν κάνεις send; εμένα όχι....το είδα στην προεπισκόπηση αλλά μετά το send ως δια μαγείας ...χάθηκε...έψαξα στην αναζήτηση και απλά δεν υπάρχει!Πατάω στο κουμπί "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ" κάτω κάτω και το βγάζει... Τώρα τι να πω... Τα σχόλια δε τα βγάζει στην αναζήτηση πάντως, μόνο το αρχικό κείμενο
Παράθεση από: aroniotis στις Ιουλίου 29, 2009, 01:15:04 pmΠαράθεση από: ister στις Ιουλίου 29, 2009, 01:11:07 pmγράφουμε, αλλά δεν τα καταχωρεί.... πότε θα τα αναρτήσει; γιατί δεν γίνεται άμεσα; λογοκρίνονται πρώτα;Έγραψε ένα test και φαίνεται. Μπας και έχει σχέση που γράφω από Mozilla?δηλ στο βγάζει ή όχι όταν κάνεις send; εμένα όχι....το είδα στην προεπισκόπηση αλλά μετά το send ως δια μαγείας ...χάθηκε...έψαξα στην αναζήτηση και απλά δεν υπάρχει!
Παράθεση από: ister στις Ιουλίου 29, 2009, 01:11:07 pmγράφουμε, αλλά δεν τα καταχωρεί.... πότε θα τα αναρτήσει; γιατί δεν γίνεται άμεσα; λογοκρίνονται πρώτα;Έγραψε ένα test και φαίνεται. Μπας και έχει σχέση που γράφω από Mozilla?
γράφουμε, αλλά δεν τα καταχωρεί.... πότε θα τα αναρτήσει; γιατί δεν γίνεται άμεσα; λογοκρίνονται πρώτα;