0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό με εντυπωσίασε και εμένακαι αν διορίζονται έτσι οι ανάπηροι τότε γιατί ζητάνε από μας όλο αυτό το γιατρολοι για το πιτοποιητικό υγείας;;;;;Τέλος πάντων. Το θέμα με τους ανάπηρους είναι πάνω από όλα ηθικό. Χρειάζονται χρήματα. Χρειάζονται δουλειά για να απασχολούνται και να μην μελαγχολούν. Η ψυχολογία των παιδιών δεν ενδέχεται να επηρεαστεί όμως; Είναι σίγουρα παιδαγωγικά σωστό αυτό;
είχα τέτοιον καθηγητή και δεν θυμάμαι να ερχόταν ποτέ στην τάξη, γιατί πήγαινε στο γιατρό!ας βρούν άλλο φιλάνθρωπο τρόπο να βοηθήσουν αυτές τις περιπτώσεις!άσε που θα λαδώνουν κάποιοι για να βγαίνουν ανάπηροι!!!
Παράθεση από: ister στις Ιουλίου 26, 2009, 01:17:02 pmδεν τους δίνουν σύνταξη να τελειώνουμε!!!! α) κάθε βδομάδα θα θέλουν άδεια να παν στο γιατρό....ΚΕΝΑ στο πρόγραμμαβ) θα ζητούν να εξαιρούνται από δουλειές του σχολείου, έξω από την τάξη....πρόβλημα στην διοικητική οργάνωση και λειτουργίαγ) θα αδυνατούν ίσως να επιβληθούν στην τάξη δ) ξέρω περιστατικό που αλλάξαν τα τμήματα της τάξης σε αίθουσες του ισογείου, για να μπορεί να πηγαίνει ο καθηγητήςε) θα ζητούν τάξεις μόνο του ισογείου και όχι των πάνω ορόφων(με ό,τι συνεπάγεται αυτό στη ρύθμιση του προγράμματος)κτλ κτλ κτλπέσ'τε με κακό, στραβό και απάνθρωπο...είχα τέτοιον καθηγητή και δεν θυμάμαι να ερχόταν ποτέ στην τάξη, γιατί πήγαινε στο γιατρό!ας βρούν άλλο φιλάνθρωπο τρόπο να βοηθήσουν αυτές τις περιπτώσεις!άσε που θα λαδώνουν κάποιοι για να βγαίνουν ανάπηροι!!!στο Ελλαδιστάν μας έλαχε να ζήσουμε! όσο περνούν τα χρόνια...το νιώθω κατάρα και όχι τιμή πλέον! όχι απλά υποτιμούν, αλλά εξεφτελίζουν τη νοημοσύνη μου!!!
δεν τους δίνουν σύνταξη να τελειώνουμε!!!! α) κάθε βδομάδα θα θέλουν άδεια να παν στο γιατρό....ΚΕΝΑ στο πρόγραμμαβ) θα ζητούν να εξαιρούνται από δουλειές του σχολείου, έξω από την τάξη....πρόβλημα στην διοικητική οργάνωση και λειτουργίαγ) θα αδυνατούν ίσως να επιβληθούν στην τάξη δ) ξέρω περιστατικό που αλλάξαν τα τμήματα της τάξης σε αίθουσες του ισογείου, για να μπορεί να πηγαίνει ο καθηγητήςε) θα ζητούν τάξεις μόνο του ισογείου και όχι των πάνω ορόφων(με ό,τι συνεπάγεται αυτό στη ρύθμιση του προγράμματος)κτλ κτλ κτλπέσ'τε με κακό, στραβό και απάνθρωπο...είχα τέτοιον καθηγητή και δεν θυμάμαι να ερχόταν ποτέ στην τάξη, γιατί πήγαινε στο γιατρό!ας βρούν άλλο φιλάνθρωπο τρόπο να βοηθήσουν αυτές τις περιπτώσεις!άσε που θα λαδώνουν κάποιοι για να βγαίνουν ανάπηροι!!!στο Ελλαδιστάν μας έλαχε να ζήσουμε! όσο περνούν τα χρόνια...το νιώθω κατάρα και όχι τιμή πλέον! όχι απλά υποτιμούν, αλλά εξεφτελίζουν τη νοημοσύνη μου!!!