0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
με βαση την τροπολογια οι διορισμοι των ατομων με 67% θα πραγματοποιουνται περαν απο των οριζομενων απο τις διαταξεις ποσοστων
Διαπιστώνω ιδιαίτερη "ευαισθησία" από συναδέλφους για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες .Εξομοιώνονται τα άτομα με αναπηρίες ή σοβαρά προβλήματα υγείας με τους οαεδίτες π.χ. Πόσοι δηλαδή θα είναι οι έχοντες 67% αναπηρία που θα "φάνε" τη θέση των άλλων συναδέλφων?Και βέβαια όλοι έχουμε προβλήματα και ανάγκες.Οι μεταγγίσεις και οι αιμοκαθάρσεις για παράδειγμα, στις οποίες υποβάλλονται κάποιοι για να ζήσουν όμως, δε νομίζω να μπορούν να εξισωθούν με τις καθημερινές ανησυχίες του καθενός μας.Είναι εύκολο για έναν υγιή άνθρωπο να είναι αλαζονικός...
δεν το ξερω,το διαβασα.Ειναι στην αρχη του θεματος.
Παράθεση από: popitsa στις Ιουλίου 29, 2009, 12:35:47 amδεν το ξερω,το διαβασα.Ειναι στην αρχη του θεματος.δεν ξέρω πού το διάβασες, στην τροπολογία πάντως προς το παρόν δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο
Πιο βαριά και αποκρουστική αναπηρία είναι η πνευματική που χαρακτηρίζει πολλούς από τους "υγιείς". Και γίνεται έκδηλη από τις ρατσιστικές απόψεις που εκφράζουν για ανθρώπους που είμαι σίγουρος πως η όποια ασθένεια δεν γίνεται άλλοθι για να βολευτούν αλλά αιτία να προσφέρουν με μεγαλύτερη ευσυνειδησία και υπευθυνότητα.
Να θυμίσω ότι ήδη τα άτομα με αναπηρία έχουν ειδική μεταχείριση στους διορισμούς στα ειδικά σχολεία και με την προϋπηρεσία τους εκεί διορίζονται σε ''κανονικά'' σχολεία.