0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: thaer στις Αυγούστου 28, 2009, 09:54:00 am Συγνώμη, γιατί να κάνω αίτηση σε ΣΜΕΑ? Αν θέλω να κάνω αίτηση σε κανονικό λύκειο ή και γυμνάσιο δεν γίνεται? Φαντάζομαι πως γίνεται. 'Οποιοι έχουν αναπυρία 67% μόνο σε ΣΜΕΑ διορίζονται? Θεωρητικά γίνεται, αλλά πρακτικά είναι αδύνατον αν δεν έχεις καθόλου προηγούμενη προϋπηρεσία ή επιτυχία σε ΑΣΕΠ, γιατί η σειρά κατάταξης στους πίνακες καθορίζεται βάσει αυτών των κριτηρίων. Στους περισσότερους κλάδους είναι πάρα πολλοί αυτοί που πληρούν αυτά τα κριτήρια και άρα προηγούνται από όποιον δεν έχει μόρια. Οι μόνες περιπτώσεις 67% αναπηρίας που δίνουν προτεραιότητα στους πίνακες είναι η μεσογειακή αναιμία και η σκλήρυνση κατά πλάκας.Αν, όμως, είσαι δάσκαλος, το πράγμα αλλάζει και μπορείς άνετα να προσληφθείς σε "κανονικό" σχολείο, άσχετα αν έχεις μόρια ή ανήκεις σε μια από τις δύο παραπάνω ειδικές κατηγορίεςπολυ σωστα
Συγνώμη, γιατί να κάνω αίτηση σε ΣΜΕΑ? Αν θέλω να κάνω αίτηση σε κανονικό λύκειο ή και γυμνάσιο δεν γίνεται? Φαντάζομαι πως γίνεται. 'Οποιοι έχουν αναπυρία 67% μόνο σε ΣΜΕΑ διορίζονται?
Μπερδεύτηκα λίγο. Εγώ του χρόνου το καλοκαίρι τελειώνω πληροφορική. Άρα αν κάνω τα χαρτιά μου για ωρομίσθιο και με παρουν και αποκτησω προυπηρεσια 12 μηνών και μετά δείξω οτι έχω αναπηρία 67% συμφωνα με τη παραγραφο 4 (περι 67%) θα με μονιμοποιήσουν. Πάντα μηλάω για μη ΣΜΕΑ εκπέδευση. Πάντως στο άρθρο που επισυνάπτουν παραπάνω δεν λέει πουθενα για ΣΜΕΑ. Το έχουν αόριστο.
μηπως γνωριζει κανεις ποτε θα βγει η εγκυκλιος για το διορισμο των 67%? ?
Καλημερα εχει καποιος πληροφορηση σχετικα με πως θα προχωρησει το θεμα των 67% και 12μηνο? Φοβαμαι μηπως το θεμα παει στα "αζητητα".