0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ην ίδια αποψη έχω και εγώ. Θα προτιμούσα να πάω σε δυσπρόσιτο και να ξέρω ότι θα είμαι εκεί και θα μαζέψω τα μόρια για να γυρίσω το συντομότερο δυνατο. Αν και φοβάμαι ότι λόγω της θέσης μου (120 ασεπ)μάλλον δε θα πάω σε δυσπρόσιτο.Μόνο εμένα μου φαίνονται τόσο χάλια οι περιοχές για πε03?εχει βγάλει πολλές Α περιοχές που δίνουν ελάχιστα μόρια.Πως θα μπορέσω να τις αποκλείσω?
ανθουλετα, αν εχει λοιπον 10 μορια κ πανω πας για αιτηση
Παράθεση από: mel στις Αυγούστου 07, 2009, 01:03:39 pmανθουλετα, αν εχει λοιπον 10 μορια κ πανω πας για αιτησηκορίτσια, είμαι εγγεγραμενη στον ενιαιο πινακα. 13 μορια ασεπ, 3,5 προυπηρεσια.....? τι λετε?
Παράθεση από: sybe στις Αυγούστου 07, 2009, 01:04:19 pmην ίδια αποψη έχω και εγώ. Θα προτιμούσα να πάω σε δυσπρόσιτο και να ξέρω ότι θα είμαι εκεί και θα μαζέψω τα μόρια για να γυρίσω το συντομότερο δυνατο. Αν και φοβάμαι ότι λόγω της θέσης μου (120 ασεπ)μάλλον δε θα πάω σε δυσπρόσιτο.Μόνο εμένα μου φαίνονται τόσο χάλια οι περιοχές για πε03?εχει βγάλει πολλές Α περιοχές που δίνουν ελάχιστα μόρια.Πως θα μπορέσω να τις αποκλείσω?Αν βάλεις πρώτα τα 2 δυσπρόσιτα του Έβρου και καπάκι τη
την ίδια αποψη έχω και εγώ. Θα προτιμούσα να πάω σε δυσπρόσιτο και να ξέρω ότι θα είμαι εκεί και θα μαζέψω τα μόρια για να γυρίσω το συντομότερο δυνατο. Αν και φοβάμαι ότι λόγω της θέσης μου (120 ασεπ)μάλλον δε θα πάω σε δυσπρόσιτο.Μόνο εμένα μου φαίνονται τόσο χάλια οι περιοχές για πε03?εχει βγάλει πολλές Α περιοχές που δίνουν ελάχιστα μόρια.Πως θα μπορέσω να τις αποκλείσω?
Μακάρι!!!!!!!!!!Θα προτιμούσα να αποφύγω το νησί αλλα το προτιμώ από το να πάω σε κάποια α περιοχή που δε δίνει μόρια.Μάγδα σε ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σου, όπως και για τις πληροφορίες για τον Έβρο. Αν δεν ήσουν εσύ δε θα κοίταζα καθόλου Έβρο.
Παράθεση από: sybe στις Αυγούστου 07, 2009, 01:04:19 pmτην ίδια αποψη έχω και εγώ. Θα προτιμούσα να πάω σε δυσπρόσιτο και να ξέρω ότι θα είμαι εκεί και θα μαζέψω τα μόρια για να γυρίσω το συντομότερο δυνατο. Αν και φοβάμαι ότι λόγω της θέσης μου (120 ασεπ)μάλλον δε θα πάω σε δυσπρόσιτο.Μόνο εμένα μου φαίνονται τόσο χάλια οι περιοχές για πε03?εχει βγάλει πολλές Α περιοχές που δίνουν ελάχιστα μόρια.Πως θα μπορέσω να τις αποκλείσω?Απλά μη δηλώσεις τις περιοχές Α ... Τις περιοχές Α αν δεν τις δηλώσεις δεν θα πας ... Θα βρεθεί κόσμος που θα τις θελήσει αυτές ( και ας έχουν λίγα μόρια..) Αν θέλεις δυσπρόσιτα και δηλώσεις αρκετά τέτοια τότε είναι πολύ πιθανό να πας !!! Και αφού το θες στο εύχομαι κιόλας !!!Υ.Γ.1 και πέρσι χάλια ήταν ( ή τουλάχιστον έτσι είπα και γω όταν τις είδα... ) Υ.Γ.2 και διορίστηκα στο πρώτο από τα δυσπρόσιτα που δήλωσα ( επιλογή νο 9 το είχα...) Υ.Γ.3 καλό διορισμό !
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας. Μπορώ να πω ότι με έχετε καθησυχάσει πάρα πολύ.1η επιλογή θα βάλω β πειραιά. Χλωμό να το πιάσω αλλά για να μην πω ότι δεν το έβαλα Από εκεί και πέρα είμαι μεταξύ διάφορων δυσπρόσιτων που έχω βάλει στο μάτι (έβρος εννοείται), αλλά δεν ξέρω με ποια σειρά να τα βάλω ακόμα.τελικά είναι πιο εύκολο να βρεις που δε θες να πας, παρά που θες
Μη το γελάς καθόλου ! Αυτό να κάνεις ! Αφαιρείς το χειρότερο ( κατά την αποψή σου ) , μετά το δεύτερο χειρότερο κλπ..Και όταν μείνουν 30 , βάλτα στη σωστή σειρά !!! Υ.Γ. είδες τα χιόνια από τη διαδρομή προς το δυσπρόσιτό μου στη φωτογραφία .. ? δεν είναι στον Έβρο ...
Παράθεση από: knkn στις Αυγούστου 07, 2009, 01:32:13 pmΜη το γελάς καθόλου ! Αυτό να κάνεις ! Αφαιρείς το χειρότερο ( κατά την αποψή σου ) , μετά το δεύτερο χειρότερο κλπ..Και όταν μείνουν 30 , βάλτα στη σωστή σειρά !!! Υ.Γ. είδες τα χιόνια από τη διαδρομή προς το δυσπρόσιτό μου στη φωτογραφία .. ? δεν είναι στον Έβρο ... χαχα θα μπορούσε να είναι όμως έχω κι εγώ κάτι ανάλογα , μόνο που στο δικό μου "δυσπρόσιτο" σε πάει η ...Εγνατία χεχε