0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως διαφορετικές μισθολογικές αποδοχές ήδη υπάρχουν για εκπαιδευτικούς (και όχι μόνο) που είναι παλιοί ασφαλισμένοι (πριν το 1992) και για εκπαιδευτικούς που είναι νέοι ασφαλισμένοι (μετά το 1992) .
Και τα μαχαιροπίρουνα άρχισαν να χτυπάνε...
maryvas οπως κι εγω ειχα γραψει σε προηγουμενο μηνυμα,αυτα ειναι μπαρουφες και εχουμε πανικοβληθει χωρις λογο.κι εγω ταραχτηκα πολυ και γι αυτο ρωτησα ανθρωπους που γνωριζουν.επιπλεον,θεωρω,οπως και καποιος συναδερφος εδω μεσα και το εγραψα εξαλλου,αλλα το μηνυμα μου δεν το βρηκα,δεν ξερουμε αν θα εξακολουθησει η ιδια κυβερνηση.
Παράθεση από: apri στις Ιουλίου 28, 2009, 11:57:35 amΚαι τα μαχαιροπίρουνα άρχισαν να χτυπάνε... Συγνώμη,αλλά εμένα και μόνο η ιδέα τους για τη μείωση των μισθών,παρά τις δυσκολίες που ήδη περνάμε,με εξοργίζει.
Αυτό το διεθνές νομισματοκοπείο,τον μέσο Έλληνα τον ρώτησε πως τα βγάζει πέρα με τόση ακρίβεια?
Οι εκλογές ποιό μήνα θα γίνουν?
Παράθεση από: TEM στις Ιουλίου 28, 2009, 05:34:56 pmΑυτό το διεθνές νομισματοκοπείο,τον μέσο Έλληνα τον ρώτησε πως τα βγάζει πέρα με τόση ακρίβεια?Ξέρεις πόσες χώρες έχουν οικονομικό πρόβλημα και υφίστανται χειρότερες συνέπειες σε σχέση με την Ελλάδα; Το ΔΝΤ νομίζεις ότι έχει ανεξάντλητους πόρους, για να χορηγεί δάνεια αφειδώς σε όλους; Από κάπου δεν πρέπει να εξοικονομηθούν αυτοί οι πόροι;
Να πάνε να τα πάρουν από αυτούς που έχουν,από αυτούς που κάνα τις κομπίνες,όχι από τον κοινό θνητό που κάνει 10 βόλτες τη λαική για να ψωνίσει.