0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσύ κύριε ...προγραμματισταρά πώς νιώθεις που εδώ και χρόνια έχουν διοριστεί στην εκπαίδευση Θεολόγοι και ένα σωρό άσχετοι?? Αλλά κάτι τέτοιοι σαν εσένα δεν αφήνουν τον κλάδο να πάει μπροστά....
Όσο για τη βάση του ΕΠΔΟ, πριν από 5-6 χρόνια που είχα περάσει εγώ δεν ήταν καθόλου 10 αλλά πολύ παραπάνω...
αλλά σε βολεύει να πιστεύεις αυτό παρά να σκεφτείς άλλους παράγοντες που μπορεί να έριξαν τη βάση (π.χ. ότι δεν έχει ζήτηση γιατί είναι σε επαρχιακή πόλη κι όχι σε αστικό κέντρο.....)
Aπό τα 59 μαθήματα που είχαμε παιδιά στη σχολή τα 16 είναι οικονομικά! Μήπως να ζητήσω να κάνω τις Αρχές οικονομικής θεωρίας και τα άλλα μαθήματα των οικονομολόγων και εγώ στο σχολείο; Γιατί όχι σε αυτή τη γελοία χώρα που ζούμε; Αχ ξέχασα όμως,δυστυχώς δεν είμαι κόρη υφυπουργού, αλλά κόρη ηλεκτρολόγου αλλιώς κάτι θα μπορούσα και εγώ να κάνω για τη σχολή μου!
Παράθεση από: psych@ra στις Αυγούστου 28, 2009, 07:32:22 amΕγώ δεν είμαι σε θέση να κάνω πρόταση, αλλά πιστεύω ότι οι τεχνοκράτες και οι σύμβουλοι του Υπουργείου μπορούν να διατυπώσουν μία τέτοια ρύθμιση ώστε αυτοί οι άνθρωποι που έχουν τουλάχιστον ένα κριτήριο δύο διδακτικά έτη «στην πλάτη τους» να μπορούν να εισέρχονται στο Τμήμα ενδεχομένως της ΑΣΠΑΙΤΕ για να παίρνουν και αυτή τη διδακτική επάρκεια έτσι ώστε να μην αδικούνται έναντι αυτών των ανθρώπων των οποίων εμείς σήμερα αναγνωρίζουμε το δικαίωμα και ορθά το αναγνωρίζουμε. [/i]δεν έχω ακούσει πιο πονηρή δήλωση στη ζωή μου...χρύσωμα χαπιού....μα πως θα φτάσουν τα 2 διδακτικά έτη; δεν θα πάρουν ποτέ ώρες...αφού πάντα θα τις παίρνουν οι απόφοιτοι του ΠΑ.ΠΕΙ!!! και ποια είναι η πρόταση; να μπαίνουν ΑΣΠΑΙΤΕ για να γίνονται κάποια στιγμή ισότιμοι με τους απόφοιτους ΠΑ.ΠΕΙ!!! τραγέλαφος!!! η ειρωνεία και η απαξίωση σε όλο της το μεγαλείο!!αν πρέπει να διεκδικηθεί κάτι, αυτό είναι η ισότιμη μεταχείριση όλων των αποφοίτων!!! όλα τα τμήματα πληροφορικής καθηγητικές σχολές!!!παραπέμπω σε ερώτημα του εισηγητή ΜΠΟΛΑΡΗ: "πως ορίζεται μια καθηγητική σχολή; υπάρχει ορισμός; ΟΧΙ!!! "
Εγώ δεν είμαι σε θέση να κάνω πρόταση, αλλά πιστεύω ότι οι τεχνοκράτες και οι σύμβουλοι του Υπουργείου μπορούν να διατυπώσουν μία τέτοια ρύθμιση ώστε αυτοί οι άνθρωποι που έχουν τουλάχιστον ένα κριτήριο δύο διδακτικά έτη «στην πλάτη τους» να μπορούν να εισέρχονται στο Τμήμα ενδεχομένως της ΑΣΠΑΙΤΕ για να παίρνουν και αυτή τη διδακτική επάρκεια έτσι ώστε να μην αδικούνται έναντι αυτών των ανθρώπων των οποίων εμείς σήμερα αναγνωρίζουμε το δικαίωμα και ορθά το αναγνωρίζουμε. [/i]
άσε εμάς τους ημιμαθείς που δεν ξέρουμε μαθηματικά να παλεύουμε για την εκπαίδευση γιατί εντάξει σαν εσένα δεν είμαστε αλλά, το οffice και λιγο logo και προγραμματισμό και τα άλλα μαθήματα στο ΕΠΑΛ φαντάζομαι μπορούμε να τα κάνουμε.
'Ομως γιατι ασχολείται ένας φωστήρας σαν εσένα με την εκπαίδευση; Νομίζω οτι είσαι για υποτροφία στο Ηarvard και φαντάζομαι οτι θα είσαι ανάρπαστος στις εταιρείες του εξωτερικού και άσε εμάς τους ημιμαθείς που δεν ξέρουμε μαθηματικά να παλεύουμε για την εκπαίδευση
Ξανασκέφτηκα το παραπάνω και όπως βλέπω πάλι λίγοι ευνοούνται από αυτή τη ρύθμιση. Αυτοί δηλαδή που έχουν πολυετή προϋπηρεσία. Οι άλλοι (όσοι δεν έχουν πάει ΑΣΠΑΙΤΕ ή να έχουν μεταπτυχιακό σε ΕΑ ή απόφοιτοι ΔΤΨΣ) δε θα γνωρίσουν ποτέ τις σχολικές τάξεις. Σωστά. Αδιέξοδο για τους περισσότερους. Οπότε ρε σεις τι μένει; Μόνο η αύξηση ωρών του μαθήματος πληροφορικής σε δευτεροβάθμια ή εισαγωγή στην πρωτοβάθμια. Πάντα εκεί καταλήγουμε.