*

Αποστολέας Θέμα: Οι βάσεις εισαγωγής  (Αναγνώστηκε 58618 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ: Οι βάσεις εισαγωγής
« Απάντηση #266 στις: Ιουνίου 18, 2007, 08:37:36 pm »
Pariel ,πρωτα- πρωτα συγχαρητηρια για τους βαθμους που εγραψες, επειδη καταλαβαινω την αγωνια σου σου παραθετω τους εξης υπολογισμους που εκανα 92,5Χ40/100=37 ,εστω οτι εγραψες στην χειροτερη περιπτωση 30 διδακτικη εχουμε 30Χ60/100=18 μετα προσθετεις 37+18=55 αυτος ειναι ο βαθμος στην β θεματικη ,δηλ.η βαση για να μην κοπεις και να εισαι επιτυχουσα.ΑΝ ΘΕΛΕΙς ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ αυτο το σεναριο ,διοτι και πειρα εχεις και γνωσεις (αυτο δειχνουν οι βαθμοισου),οποτε θα εχεις γραψει πολυ πανω απο 30.(για να εισαι αποτυχουσα πρεπει να εχεις γραψει κατω απο 30)Σου ευχομαι καλη επιτυχια.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:46:48 »

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Ιουνίου 18, 2007, 09:37:28 pm »
Pariel, για να είσαι αποτυχούσα, πράγμα αδύνατο με τους βαθμούς που αναφέρεις, θα πρέπει να έχεις γράψει στην ειδική διδακτική κάτω από 22 και όχι 30 (με άριστα το 100), όπως διαβάζω, καθώς η βάση για κάθε θεματική ενότητα είναι 50 και όχι 55.Η βάση για τον τελικό βαθμό της γραπτής εξέτασης είναι 55.
Πάντως με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα οι πολύ καλοί βαθμοί στην ειδική διδακτική είναι λιγότεροι συγκριτικά με τον ΑΣΕΠ του 2005.

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Ιουνίου 18, 2007, 09:57:15 pm »
syrrahm ,sorry  εχεις δικιο μπερδευτηκα με το 55,οριο του προηγουμενου διαγωνισμου ,αρα εχουμε για την pariel 92.5X40/100=37KAI 22X60/100=13.2 συνολο 37+13,2=50,2 η βαση για να εισαι επιτυχουσα,οπως καταλαβαινεις pariel αποκλειεται να εισαι κατω απο 22.

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Ιουνίου 18, 2007, 10:12:54 pm »
Syllas,να σε ρωτήσω: αν σε μια ερώτηση έβαζε κάποιος μια απλή κουκκίδα, διαβαζόταν από το scanner ; Σε ρωτάω γιατί μια φίλη μου επιμένει ότι διαβάζεται, ενώ στις οδηγίες έλεγε ξεκάθαρα ότι τα τετράγωνα πρέπει να είναι μαυρισμένα καλά.Έχω δίκιο;
Το σκανερ δε διαβάζει την κουκίδα αν σκεφτείς ότι δε διαβάζει καν το x και μας το διευκρίνιζε στο απαντητικό φύλλο επάνω, δείχνοντας τους λάθος τρόπους, δηλ. γραμμη, κουκίδα και x.
Εμένα, παιδιά, τα παιδαγωγικά μου φάνηκαν εξευτελιστικά εύκολα. Τόσο που όταν βγήκα είπα σίγουρα κάτι άλλο έπρεπε να απαντήσω δεν ήταν αυτές οι σωστές απαντήσεις. Ή ήταν πανεύκολα ή είχα διαβάσει πολύ.. τι να πω;
Και εμένα μου φάνηκαν πανεύκολα και αυτό επιβεβαιωνόταν από τις ψηφοφορίες μας εδώ, αλλά τώρα που βλέπω τους βαθμούς στους άλλους ίδιους με μας (στα παιδαγωγικά) κλάδους, αρχίζω και αμφιβάλλω ότι θα έχουμε πολλά 90-100.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:46:48 »

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Ιουνίου 18, 2007, 10:41:26 pm »
Ανησυχώ γιατί φίλος μου μαθηματικός έκανε φροντιστήριο σε παιδαγωγικά και διδακτική μαθηματικών και έγραψε διδακτική 26! Φυσικά, ήταν αποτυχών...

Αποσυνδεδεμένος gemini30

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Ιουνίου 19, 2007, 12:13:50 am »
Καλησπέρα παιδιά! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει λίγο με τις βαθμολογίες; Με περίπου 75 Νέα, 70 Αρχαία, 45 Ιστορία  :'(, 85 Παιδαγωγικά και 80 Διδακτική και χωρίς μόρια (μόνο του πτυχίου) έχω καμιά...ελπίδα; Έχω λίγο πελαγώσει, αν και νομίζω ότι η Ιστορία με...βούτηξε στο κενό...και να φανταστεί κανείς ότι είναι από τα αγαπημένα μου μαθήματα...

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Ιουνίου 19, 2007, 01:32:55 am »
Με όσα γράφεις, αν τα έχω υπολογίσει σωστά, έχεις ΜΟ στην Α' θεματική 63 μόρια και στη
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Ιουνίου 19, 2007, 11:03:24 am »
Παίδες δεν είμαστε καλά, το έχετε συνειδητοποιήσει; Το ίδιο κάνω και εγώ, υπολογισμούς με το κομπιουτεράκι μου και όλη την ώρα στο ίντερνετ. Το μόνο θετικό είναι η επικοινωνία μας και η ψυχικά μας επαφή. Ένα έχω να πω, αν δεν πέσουν οι βάσεις δε μας βλέπω καλά. Όλοι στο όριο βρισκόμαστε και αν δε μας βοηθήσει η διδακτική μένουμε απέξω. Εγώ έχω αρχίσει να προετοιμάζομαι για την αποτυχία για να μου έρθει πιο ομαλά. Δε σας συνιστώ φυσικά να κάνετε το ίδιο. Ας κάνουμε όλοι μας μία δέηση να μας λυπηθούν και να μας δώσουν τον πολυπόθητο βαθμό που θα μας απογειώσει.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Ιουνίου 19, 2007, 11:11:00 am »
, 85 Παιδαγωγικά και 80 Διδακτική και χωρίς μόρια (μόνο του πτυχίου) έχω καμιά...ελπίδα;
Αν είσαι σίγουρος /η ότι στη διδακτική έχεις παέι τόσο καλά,  δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος gemini30

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Ιουνίου 19, 2007, 03:58:48 pm »
, 85 Παιδαγωγικά και 80 Διδακτική και χωρίς μόρια (μόνο του πτυχίου) έχω καμιά...ελπίδα;
Αν είσαι σίγουρος /η ότι στη διδακτική έχεις παέι τόσο καλά, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς νομίζω.

Σίγουρη δεν είμαι ούτε για τον..εαυτό μου σ'αυτό το διαγωνισμό, απλά πιστεύω ότι έχω κινηθεί καλά στο θέμα της διδακτικής. Από κει και πέρα όμως, pariel, η πανωλεθρία της ιστορίας δε νομίζω ότι μου δίνει και πολλά περιθώρια. Anyway το κεφάλι ψηλά παιδιά, η μεμψιμοιρία δε μας ταιριάζει!Αίτηση για αναπληρωτές/ωρομισθίους θα κάνετε ή θα περιμένετε τα αποτελέσματα (αν βγουν 29/6);

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Ιουνίου 19, 2007, 04:40:24 pm »
Νομίζω πως οι περισσότεροι ΠΕ02 θα περιμένουμε και την άλλη Παρασκευή και θα κάνουμε την αίτηση τις τελευταίες ημέρες. Λογικό ακούγεται, το θέμα είναι να βγουν τα αποτελέσματα να τελειώνουμε πια.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Ιουνίου 21, 2007, 05:40:23 pm »
Εγώ δεν ήθελα να περιμένω. Φοβάμαι και τον κόσμο της τελευταίας στιγμής. Έκανα από χθες την αίτηση και έβαλα "ναι" σε όλα.

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #278 στις: Ιουνίου 22, 2007, 12:29:59 am »
Υπάρχει περίπτωση συμπληρωματικών διορισμών, οπότε  πέφτουν οι βάσεις εισαγωγής; Αν ναι, από τους επιτυχόντες θα διορίσουν ή από το 40%; Τελικά παίρνεις ως αναπληρωτής ίδια μόρια είτε πας Δωδεκάνησα είτε πας π.χ. Αίγινα; Μετράνε οι μήνες ή το αν θα πας σε δυσπρόσιτα;

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Ιουνίου 22, 2007, 12:43:37 am »
Αν για οποιοδήποτε λόγο κάποιος από τους διοριστέους του διαγωνισμού δεν διοριστεί μέσω του 60% ή θελήσει να μην διοριστεί τελικά, τότε ναι, γίνονται συμπληρωματικοί διορισμοί για τις θέσεις που δεν καλύφθηκαν και φυσικά παίρνουν άτομα από τους πρώτους επιλαχόντες του διαγωνισμού.
Τα μόρια ενός αναπληρωτή είναι τα ίδια, όπου κι αν πας. Όπως όμως λες κι εσύ, έχει σημασία πόσους μήνες θα δουλέψεις καθώς και αν είσαι σε δυσπρόσιτο. Στην τελευταία περίπτωση παίρνεις τα διπλάσια μόρια (ένας μήνας=δύο μόρια αντί ένα).

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182672
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)