0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φαντάσου το χειμώνα τι έχει να γίνει! Που έτσι κι πιάσει απαγορευτικό,θα κάνει 2 βδομάδες να δέσει πλοίο στο νησί.Θυμάμαι είχα δει στις ειδήσεις,που για να μεταφέρουν μία ετοιμόγεννη,ένας καπετάνιος πήρε την ευθύνη πάνω του και τη μετέφερε σε μεγαλύτερο νησί.
Ελπίζω να διοριστώ εκεί που θα είναι και η LK για να γλιτώσω την Οικιακή Οικονομία.Εσύ δεν τελειώνεις και Χαροκόπειο;
Φαντάζομαι ότι ούτε φαρμακείο θα υπάρχει σε αυτά τα νησιά, αφού δεν υπάρχουν γιατροί. Λοιπόν, αύριο κατεβαίνω στην Αθηνάς, να βρω κανένα καλό ματζούνι, ώστε να μπορώ να θεραπεύομαι μόνη μου. Θα πάρω και το Διοσκουρίδη υπό μάλης, πρώτη σαμάνα θα γίνω.
Παράθεση από: LK στις Αυγούστου 12, 2009, 12:49:35 amΦαντάζομαι ότι ούτε φαρμακείο θα υπάρχει σε αυτά τα νησιά, αφού δεν υπάρχουν γιατροί. Λοιπόν, αύριο κατεβαίνω στην Αθηνάς, να βρω κανένα καλό ματζούνι, ώστε να μπορώ να θεραπεύομαι μόνη μου. Θα πάρω και το Διοσκουρίδη υπό μάλης, πρώτη σαμάνα θα γίνω.στην φολέγανδρο παντως υπάρχει γιατρός και φαρμακείο. (ε, δεν φανταζομαι να είνια εποχικοι και να βρίσκονται εκει μονο το καλοκαιρι)και παρομοια ακτοπλοική (ανατριχιαστικη) εμπειρια ειχα και εγω καλοκαιρι γυρνώντας απο το νησι με 8 μποφόρ
Από φαγητό πώς πάμε; Θα βρίσκουμε τίποτα να φάμε ή πρέπει να αρχίσουμε το κυνήγι; Αν είναι, να γυαλίσω μια πιστόλα του παππού μου και ν' αρχίσω να μαθαίνω σημάδι. Τουλάχιστον, το κρέας να μη μας λείψει.