0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αχ resident resident, πόσο δίκιο είχες.............. ό, τι νά ' ναι, όπως να ' ναι . Μου ροκάνισαν όλη την ώρα σήμερα, για να κάνω μάθημα 1 σελίδας!!!!
Μάλιστα κύριοι... ΘΕΜΑ: «Οδηγίες διάθεσης Επιστολών-Κουπονιών στους εκπαιδευτικούς για την επιδότηση της αγοράς των μαθητικών ηλεκτρονικών υπολογιστών».Σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 88310/Γ2/22-07-09 Απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα χορηγηθεί φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής στους εκπαιδευτικούς, Δημόσιων και Ιδιωτικών Γυμνασίων (Ημερήσιων και Εσπερινών), που διδάσκουν τα μαθήματα που εντάσσονται στην Πράξη «Ψηφιακή Τάξη» στην Α΄ Γυμνασίου, κατά το σχολικό έτος 2009-2010, και κατέχουν:Α. Πιστοποίηση του προγράμματος επιμόρφωσης
Οι αγγαρίες ξεκίνησαν Η καθηγήτρια της Γεωγραφίας μου ζήτησε να της εγκαταστήσω το λογισμικό! Στο σχολείο δεν υπάρχει inetrnet Θα το γεννήσω ρε γαμώτο
Πρόσφατα άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά, από εκπαιδευτικό που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα "Ψηφιακή τάξη", το κορυφαίο:"Αχχχχ, κοίτα! Έχει και κάδο ανακύκλωσης!"Νο comment...Α και κάτι ακόμη, χθες έδωσα 4 κατοστάρικα για αναβάθμιση.