0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι καθηγητής πληροφορικής προσωρινά τοποθετημένος σε παραμεθόριο περιοχή, σεΓυμνάσιο για την ακρίβεια. Χτες ο φιλόλογος είχε την απαίτηση να συνδέσω τα netbookτων μαθητών της Α΄Γυμνασίου (50 λαπτοπ) στο Ιντερνετ για να κάνει το μάθημά του.Τον καταλαβαίνω αλλά δεν είναι δικιά μου δουλειά, δεν είμαι τεχνικός και δεν παίρνω την ευθύνη να "πειράξω" περιουσία 50*450 Ευρώ = 22.500 Ευρώ. Το κακό είναι ότι παρεξηγήθηκε γιατί νομίζει ότι δε θέλω να τον βοηθήσω, ενώ στην πραγματικότηταη ειδικότητα μου δεν εμπλέκεται στην όλη διαδικασία (α. δε διδάσκουμε με χρήση τωνλαπτοπ, β. δε δικαιούμαστε λαπτοπ, γ. δεν υπάρχει επίσημο έγγραφο που να μας αφορά).Κρίμα
...
Χρησιμοποίησε κανείς τους υπολογιστές στην τάξη;
....Τον χρησιμοποιησα στη γ γυμνασιου (εκει δεν προβλεπεται χρηση αλλα υπαρχει λογισμικο) γιατι εχω λιγα παιδακια.Τα μαζεψα κοντα στην εδρα κι ειδαμε απο το υλικο του π.ι. τις σημαιες του '21 και καποιους πινακες(σφαγη της Χιου κλπ) απο το διαδικτυο(εγκαταστησαμε ασυρματο στο σχολειο)......
....(εγκαταστησαμε ασυρματο στο σχολειο).....
.....Η συμβουλος φιλολογων ειπε οτι αν δε γινει καποιο σεμιναριο για τον μφυ απο το υπεπθ θα οργανωσει αυτη στο νομό.Εκει θα μας πει πως ακριβως θα γινει η χρηση μεσα στην ταξη,πως θα κατανεμηθουν οι ωρες κλπ
Δεν είχα προσέξει ότι λέει για β΄κύκλο. Αλλά πόσοι είναι αυτοί (φιλόλογοι π.χ.);