0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: psych@ra στις Δεκεμβρίου 11, 2009, 11:06:31 amΠρόσφατα άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά, από εκπαιδευτικό που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα "Ψηφιακή τάξη", το κορυφαίο:"Αχχχχ, κοίτα! Έχει και κάδο ανακύκλωσης!"Νο comment...Α και κάτι ακόμη, χθες έδωσα 4 κατοστάρικα για αναβάθμιση.Ναι, για πλαστικά και χαρτιά μόνο όμως. Τα γυαλιά αλλού.
Πρόσφατα άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά, από εκπαιδευτικό που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα "Ψηφιακή τάξη", το κορυφαίο:"Αχχχχ, κοίτα! Έχει και κάδο ανακύκλωσης!"Νο comment...Α και κάτι ακόμη, χθες έδωσα 4 κατοστάρικα για αναβάθμιση.
Παράθεση από: anneta στις Δεκεμβρίου 10, 2009, 04:03:03 pmΟι αγγαρίες ξεκίνησαν Η καθηγήτρια της Γεωγραφίας μου ζήτησε να της εγκαταστήσω το λογισμικό! Στο σχολείο δεν υπάρχει inetrnet Θα το γεννήσω ρε γαμώτο ΔΕΝ πιστεύω να δέχτηκες;;;; χαλάς την πιάτσα
Οι αγγαρίες ξεκίνησαν Η καθηγήτρια της Γεωγραφίας μου ζήτησε να της εγκαταστήσω το λογισμικό! Στο σχολείο δεν υπάρχει inetrnet Θα το γεννήσω ρε γαμώτο
Καταγγελία για την «ψηφιακή τάξη»Τρίτη, 15 Δεκέμβριος 2009 18:31E-mail Εκτύπωση PDFaltΗ Πανελλήνια Ενωση καθηγητών Πληροφορικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έστειλε στην υπ. Παιδείας την ακόλουθη επιστολή-καταγγελία:Από το Υπουργείο Παιδείας εστάλη έγγραφο (140347/Γ2/11-11-2009) σύμφωνα με το οποίο πρέπει, με ευθύνη των Δ/ντων Δ.Ε., να εγκατασταθεί, στους «φορητούς υπολογιστές» των μαθητών της Α’ τάξης των γυμνασίων, λογισμικό το οποίο έχει αποσταλεί στα Γυμνάσια από το Π.Ι. .................http://www.esos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6331:---l-r&catid=346:2009-12-02-06-54-27&Itemid=1498
Καλούμε το Υπουργείο Παιδείαςα) να διευκρινίσει ότι η εγκατάσταση του λογισμικού και κάθε άλλη εργασία σε σχέση με την «ψηφιακή τάξη» δεν είναι σε καμία περίπτωση ευθύνη των καθηγητών Πληροφορικής, καιβ) να αναγκάσει τις εταιρίες που πούλησαν και κέρδισαν από την υπόθεση «φορητός υπολογιστής», να εγκαταστήσουν το λογισμικό σύμφωνα με την υποχρέωση που είχαν αναλάβει για να ενταχθούν στο πρόγραμμα, διαφορετικά να μην τις αποζημιώσει.
+1
Οι αγγαρίες ξεκίνησαν Η καθηγήτρια της Γεωγραφίας μου ζήτησε να της εγκαταστήσω το λογισμικό!
και; στάθηκες στο ύψος σου anneta; ή ξανακύλησες στον βούρκο ;