0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
" κι αν τύχει και 1η-2α για να κάαααααθονται!
Anneta, πράγματι τα χωριά είναι καλύτερα αλλά τα περιστατικά που περιέγραψα έγιναν σε χωριά! Να σε ρωτήσω κάτι: πέρσυ ήμουν και σε Γυμνάσιο. Εκτός από διάφορα που έγιναν σ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς, στις εξετάσεις ο διευθυντής μας έχωσε τρελά στις επιτηρήσεις (εν ολίγοις, οι ωρομίσθιοι και οι αναπληρωτές έβγαζαν όλες τις επιτηρήσεις ενώ οι μόνιμοι δεν πατούσαν καθόλου). Σε άλλα έκανα υπομονή αλλά σ'αυτό δεν άντεξα και έφτασα σε καβγά. Η απάντηση του διευθυντή; "Καλύτερα να σας καταγγείλω τη σύμβαση τώρα παρά να σας μειώσω τις επιτηρήσεις"(και να αναγκάσει τους μόνιμους που τους είχε ανάγκη να δουλέψουν)!!!!!!!!!!!!!!! Πήρα ακόμα και στην διεύθυνση και μου είπαν ότι εξαρτάται από τον διευθυντή πώς θα μοιραστούν οι επιτηρήσεις.
Κάτσε - κάτσε μην παίρνεις φόρα συνάδελφε... Το θέμα είναι να σηκώνουμε ανάστημα και να φωνάζουμε και να τσακωνόμαστε άμα λάχει, εάν έχουμε δίκιο ε; Άσχετα αν αυτοί δεν πρόκειται ποτέ να το παραδεχτούν!Γι αυτό όσον αφορά το θέμα των επιτηρήσεων διάβασε το αντίστοιχο topic να σου λυθούν οι απορίες ώστε να ξέρεις πώς θα το χειριστείς την επόμενη χρονιά http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=4768.0
Παράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 20, 2009, 09:06:21 pm" κι αν τύχει και 1η-2α για να κάαααααθονται!1η και 2α Π-Ο-Τ-Ε δεν παίρνουμε, είναι ουσιαστικά παράνομο και το τονίζω, γιατί μου πρότεινε να τα πάρω ΚΑΙ αυτά. Δεν μπορεί κανείς να σε υποχρεώσει να τα πάρεις. Αυτό μας έλειπε να φορτώνεται ο ωρομίσθιος για 8 ευρώ την ώρα όλο το σχολείο και να τα ξύνουν αυτοί που πληρώνονται κανονικότατα και σου μοστράρουν και ότι προσφέρουν και ΤΟ παιδαγωγικό έργο. Α σιχτιρ τα θυμήθηκα και βιδώθηκα.