0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
βεβαια, τα ενδοξα ελληνικά ΑΕΙ, τι ειναι ενα παλιοcabridge μπροστα στην επιστημοσυνη τους...παρεπιπτοντως, καμμια σχεση το ενα με το αλλο...
Συμφωνώ κι εγώ με την isla και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να δουλεύει κανείς πλέον ως καθηγητής,να υπομένει χαμηλά ημερομίσθια,ανύπαρκτα ή κακοπληρωμένα ιδιαίτερα,φέσια,μαθητές που του σπάνε τα νεύρα,διδακτικά έξοδα και έξοδα μετακίνησης,εκ περιτροπής απασχόληση,μη επαρκή ασφάλεια σε σημείο να μην μπορεί να αποσβέσει αυτά που επένδυσε κατά τις σπουδές του,συν το ψυχολογικό κομμάτι που τον φτάνει στα πρόθυρα του teacher's burnout,κι όλα αυτά την ώρα που υπάλληλοι γραφείου,σουπερμάρκετ κλπ,χωρίς σπουδές κερδίζουν παραπάνω χρήματα.
Προς mustang, Πριν κάνεις τρολιές,καλό είναι να καταλαβαίνεις τι σου λέει ο άλλος...Πάμε πάλι λοιπόν μπάς και το αντιληφθείς.Δεν εξετάζω κατά πόσο είναι σωστό κάτι 18χρονες γκομενίτσες με β2 να διδάσκουν σε φροντιστήρια αντί για τύπους με πτυχία πανεπιστημίου,προκειμένου οι ιδιοκτήτες να ικανοποιούν πάσης φύσεως ανάγκες,από οικονομικές μέχρι δεν ξέρω τι...(αν με ρωτάς προσωπικά είναι τραγικό λάθος,,αλλά οκ,αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...).Λέω όμως οτι απ'τη στιγμή που γίνεται και κανείς δεν κάνει κάτι οπότε θα συνεχίσει να γίνεται,επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας πλέον και αρα ο καθένας ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ να κάνει ο,τιδήποτε,ακόμα και ιδιαίτερο με 3 ευρώ,προκειμένου να ΕΠΙ
Τώρα θα βάλουμε και ηλικιακό ρατσισμό γιατί κάποιοι εργοδότες προσλαμβάνουν για τις πάσης φύσεως ανάγκες της εργασίας τους 18χρονες.., εχεις προσπαθήσει να συνεργαστείς με 30χρονη και να βρείς άκρη? Εγω ειμαι φανατικά οπαδός του κατω των 25 whatsoever
Το θέμα είναι η ανύπαρκτη αξιοκρατία.
Αφού τα πάντα είναι θέμα χρημάτων είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Όσο περνούν τα χρόνια όλο και θα μειώνονται οι τιμές..
Ακόμα και τηλέφωνο που σε παίρνουν, την τιμή ρωτούν πρώτα..