0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπάρχει μεγάλη προσφορά καθηγητών, μικρός αριθμός μαθητών και οικονομική δυσπραγία. Συνδιαστικά αυτοί είναι οι βασικοί παράγοντες που έχουν οδηγήσει σε μείωση των αποδοχών στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Επίσης, ειδικά για τις ξένες γλώσσες υπάρχουν δύο ακόμα επιβαρυντικοί παράγοντες: 1/ οι γονείς πιστεύουν πως το να διδάξεις αγγλικά είναι απλό πράγμα και 2/ οι γονείς (πολλές φορές και οι μαθητές) δεν ξέρουν να ξεχωρήσουν τον καλό δάσκαλο από τον μέτριο ή ίσως και να μην ενδιαφέρονται (βλ. σημείο 1). Μάθημα να είναι και ό,τι να είναι. Φυσικό είναι όταν θεωρείς κάτι εύκολο να γίνει, να μην θέλεις να το ακριβοπληρώσεις. Αν δεν δεχτεί ο τάδε να δουλέψει με 5 ευρώ, θα δεχτεί ο δείνα. Σιγά το πράγμα.Επιτρέψτε μου πάντως να πω ότι κατά τη γνώμη μου στα αγγλικά το μεγαλύτερο κακό το έκαναν οι αναγνωρίσεις του ΑΣΕΠ. Πλέον υπάρχουν τόσα πατσαβουρόχαρτα στην αγορά που ο κάθε ανίκανος τεμπέλης μπορεί να πάρει ένα Lower ή ένα Proficiency (και ο κάθε μέτριος καθηγητής να το διδάξει επιτυχώς ακόμα και με τους περιορισμούς που πολλές φορές βάζουν οι γονείς: να κάνουμε μάθημα μόνο 2 ώρες την εβδομάδα, να μην έχουμε πολύ διάβασμα στο σπίτι, να περνάμε τις τάξεις 2-2 για να πάρουμε Proficiency στη
Θεωρώ ότι ο αριθμός των μαθητών που κάνουν μαθήματα έχει αυξηθεί..
Κι εσείς με τα φροντιστήρια το έχετε παρακάνει, 7 - 8 χρόνια για το lower? Πολλά δεν είναι;
Μπορείτε να μου πείτε-αν ξέρετε-για ποιο λόγο μια συγκεκριμένη αλυσίδα ΚΞΓ ζητά καθηγητές όλων των γλωσσών,κάθε χρόνο σε πάρα πολλά(αν όχι σε όλα)τα παραρτήματά της;