Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι εγινε τελικα με τον Αυτια .Επαιξε τιποτα στην εκπομπή του?ειδε κανεις?
Επίσης θέλω να έχετε και κάτι άλλο υπ'όψιν σας ο νόμος λέει ότι απαγορεύεται πια οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί να αποσπώνται πια σε θέσεις ειδικής αγωγής εκτός και έχουν χαρτί επιμόρφωσης.Το τι ενστάσεις έχω να κάνω δε λέγεται.Από εδώ και πέρα θα περάσουν άσχημα στο υπουργείο......Τις περισσότερες θέσεις τμημάτων ένταξης τις παίρνουν μόνιμοι είναι βλέπετε και το επίδομα στη μέση λιγότερη δουλειά και όχι ο πανικός του τμήματος.....Κοντός ψαλμός.
Καλημερα!Πριν λίγο εκλεισα το τηλ ...μιλουσα με ΣτΕ οπου μετα απο συνδεσεις...συνδεσεις...συνδεσεις....η αρμόδια υπάλληλος μου ειπε...πως Δεν εχειν δοθει ακομη η απαλλαγη στο Υπουργειο Παιδειας και δεν ξέρουν πότε!!!!Καλη βδομάδα! Ε αντε πια...
Παράθεση από: dimik στις Σεπτεμβρίου 14, 2009, 10:18:09 amΚαλημερα!Πριν λίγο εκλεισα το τηλ ...μιλουσα με ΣτΕ οπου μετα απο συνδεσεις...συνδεσεις...συνδεσεις....η αρμόδια υπάλληλος μου ειπε...πως Δεν εχειν δοθει ακομη η απαλλαγη στο Υπουργειο Παιδειας και δεν ξέρουν πότε!!!!Καλη βδομάδα! Ε αντε πια...Συμβούλιο της Επικρατείας... Αποχωρών της πολιτικής, είμαι ευτυχής ότι αφίνω την χώραν προικισμένην με το Συμβούλιον της Επικρατείας." Ελευθέριος