*

Ψηφοφορία

Ακολουθεί το κείμενο της ψηφοφορίας.Παρακαλώ δώστε τα ονόματα σας για να προσυπογραφεί.

Συμφωνώ
33 (80.5%)
Διαφωνώ
2 (4.9%)
Δεν με αφορά
6 (14.6%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 41

Αποστολέας Θέμα: Γιατί κύριε υπουργέ παίζεται με τα νεύρα μας?(www.esos.gr)  (Αναγνώστηκε 364708 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mafi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Γιατί κύριε υπουργέ παίζεται με τα νεύρα μας?(www.esos.gr)
« Απάντηση #1078 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 04:02:51 pm »
Δεν πειράζει..μη νομίζεις και εγώ έχω χάσει την αίσθηση του χρόνου..ειδικά τις τελευταίες μέρες..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Icarus

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1079 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2009, 04:35:40 pm »
Τι εγινε τελικα με τον Αυτια .Επαιξε τιποτα στην εκπομπή του?ειδε κανεις?

Ελπίζω μόνο ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, αν ασχοληθεί τελικά, να αντιμετωπίσει το θέμα των αναπληρωτών με τη δέουσα σοβαρότητα με σκοπό να αναδειχθεί το πρόβλημα και όχι απλά για να γεμίσει λίγο από τον τηλεοπτικό του χρόνο...Αν και κάθε δημοσιότητα εδώ που έχει φτάσει το πράγμα φέτος μόνο χρήσιμη μπορεί να είναι...
Fly, on your way, like an eagle,
Fly as high as the sun...

Αποσυνδεδεμένος maricagirl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1080 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 01:09:20 pm »
Επίσης θέλω να έχετε και κάτι άλλο υπ'όψιν σας ο νόμος λέει ότι απαγορεύεται πια οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί να αποσπώνται πια σε θέσεις ειδικής αγωγής εκτός και έχουν χαρτί επιμόρφωσης.Το τι ενστάσεις έχω να κάνω δε λέγεται.Από εδώ και πέρα θα περάσουν άσχημα στο υπουργείο......
Τις περισσότερες θέσεις τμημάτων ένταξης τις παίρνουν μόνιμοι είναι βλέπετε και το επίδομα στη μέση λιγότερη δουλειά και όχι ο πανικός του τμήματος.....
Κοντός ψαλμός.

Αποσυνδεδεμένος spapioan

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1081 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 01:40:30 pm »
Επίσης θέλω να έχετε και κάτι άλλο υπ'όψιν σας ο νόμος λέει ότι απαγορεύεται πια οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί να αποσπώνται πια σε θέσεις ειδικής αγωγής εκτός και έχουν χαρτί επιμόρφωσης.Το τι ενστάσεις έχω να κάνω δε λέγεται.Από εδώ και πέρα θα περάσουν άσχημα στο υπουργείο......
Τις περισσότερες θέσεις τμημάτων ένταξης τις παίρνουν μόνιμοι είναι βλέπετε και το επίδομα στη μέση λιγότερη δουλειά και όχι ο πανικός του τμήματος.....
Κοντός ψαλμός.

αν μπορεις κανε παραθεση την παραγραφο στο νομο που αναφερει τα παραπανω. κατι μου λεει οτι μαζι θα πηγαινουμε στο υπουργειο για ενστασεις.... μπορουμε να τα καταγγειλουμε και στο συνηγορο του πολιτη ή οχι; σε ποιους αλλους φορεις μπορουμε να απευθυνθουμε;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος maricagirl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1082 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 01:55:34 pm »
Εχθές μου το είπε εξοργισμένη μια μόνιμη.Θα το ψάξω που το λέει.Είμαι της άποψης να πάμε στο συνήγορο του πολίτη να κινηθούμε όπως ακριβώς έκαναν και οι οαδίτες.Γνωρίζω επίσης ότι όσους καθηγητές και να ζητήσει η δευτεροβάθμια,δεν παιζει ρόλο διότι το υπουργείο δεν εγκρίνει.
Τα λεφτά τα έχουνε φάει και τώρα δεν υπάρχουν για εκπαιδευτικούς.Αλλά από μας δεν φοβούνται δεν παθαίνουν τίποτα.Τι τους δρόμους θα τους κλείσουμε με τα τρακτέρ; Δεν τον φοβούνται τον κλάδο μας.

Αποσυνδεδεμένος Icarus

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1083 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 05:57:08 pm »
Η θεαματική σμίκρυνση των τμημάτων ένταξης κατά το πέρασμα των παιδιών από την πρωτοβάθμια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση είναι πολύ σοβαρό θέμα και ορθά το θίγεις maricagirl. Ξαφνικά οι μαθησιακές δυσκολίες που παρουσιάζονται σε μαθητές του δημοτικού, πολλές από αυτές διαπιστωμένες από ΚΕΔΔΥ, εξαφανίζονται όταν πηγαίνουν στο Γυμνάσιο ως δια μαγείας…Επίσης η συντριπτική πλειοψηφία των μόνιμων καθηγητών έχει άγνοια για την ειδική αγωγή…Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τι είναι το τμήμα ένταξης ή το ΚΕΔΔΥ…Ούτε οι γονείς είναι ενημερωμένοι για την δυνατότητα που έχουν τα παιδιά τους να ενταχθούν σε ένα τμήμα ένταξης…Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούνται πολύ λιγότερα τμήματα από αυτά που θα μπορούσαν εν δυνάμει να δημιουργηθούν…Φυσικά για το ΥΠΕΠΘ όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο, μιας και θα χρειαστεί να προσλάβουν λιγότερους αναπληρωτές….

Αποσυνδεδεμένος linmak88

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ-18.04
    • Προφίλ
« Απάντηση #1084 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 10:07:26 pm »
Οι μέρες περνάνε... και δεν έχουμε ούτε ένα νέο από ΣτΕ για το ΥΠΕΠΘ και τον ΑΣΕΠ. Αν δεν δώσει έγκριση το ΣτΕ πως θα πάρουν αναπληρωτές; - αλλά ακόμη κι αν δώσει στο ΥΠΕΠΘ, τι θα γίνει με τον ΑΣΕΠ; Εγώ ανήκω σε τεχνική ειδικότητα και αν δεν βγουν τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ, δεν θα πάρουν αναπληρωτές τουλάχιστον για 1,5 μήνα ακόμα! Τι θα κάνουμε; Όλη μέρα είμαι πάνω από τον Η/Υ και ελπίζω να δω κάτι ελπιδοφόρο...ένα βήμα μπροστά τουλάχιστον...και τίποτα. Έχω απελπιστεί στην κυριολεξία! Είπαν ότι την Παρασκευή που μας πέρασε θα έβγαινε η έγκριση από το ΣτΕ - αλλά τίποτα ακόμη!
Μήπως κάποιος συνάδελφος ξέρει πότε θα βγει  η έγκριση από το ΣτΕ; Τι γίνεται τελοσπάντων μ' αυτό το θέμα; Έχω αγανακτήσει!!!  :-[
Τάχα δεν θα είναι φταίχτης,<br />ποιον χτυπούν χωρίς να φταίξει;<br />Και καλά του κάνουνε αφού ήθελε να παίξει με τους άρχοντες<br />Άρχισε λοιπόν και κείνος<br />από πάνω να χτυπά...<br />Αρχή του παραμυθιού καλημέρα σας!

Αποσυνδεδεμένος Loksias

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02-----> I can't help but wonder!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1085 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2009, 10:54:40 pm »
@spapioan, maricagirl, linmark88 και λοιπούς ομοιοπαθέντες!

Καλησπέρα, συμφωνώ απόλυτα με τις προτάσεις σας να απευθυνθούμε στον συνήγορο του πολίτη ή σε οποιονδήποτε άλλο φορέα που μπορεί να μας εξυπηρετήσει... Είμαστε όλοι αγανακτησμένοι κι εκνευρισμένοι.. Δεν πάει άλλο αυτή η αβεβαιότητα..Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και πρέπει να κάνουμε κάτι για να δωθεί, προς το παρόν τουλάχιστο, ένα τέλος. Για περισσότερες ιδέες - προτάσεις παρακαλώ ενημερώστε με.

Ευχαριστώ  ;)
If they don't learn the way we teach them, we must teach them the way they learn (Dr Harry Chasty, cited in Reid & Fawcett, 2004).

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1086 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 10:18:09 am »
Καλημερα!
Πριν λίγο εκλεισα το τηλ ...μιλουσα με ΣτΕ οπου μετα απο συνδεσεις...συνδεσεις...συνδεσεις....η αρμόδια υπάλληλος μου ειπε...
πως Δεν εχειν δοθει ακομη η απαλλαγη στο Υπουργειο Παιδειας και δεν ξέρουν πότε!!!!
Καλη βδομάδα!

Ε αντε πια...

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1087 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 10:47:08 am »

Αποσυνδεδεμένος Icarus

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1088 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 10:47:39 am »

Αποσυνδεδεμένος glykouli

• Πλήρες μέλος
  • ελευθερία στη ζωή,στη σκέψη,στην έκφραση...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1089 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 10:58:35 am »
Καλημερα!
Πριν λίγο εκλεισα το τηλ ...μιλουσα με ΣτΕ οπου μετα απο συνδεσεις...συνδεσεις...συνδεσεις....η αρμόδια υπάλληλος μου ειπε...
πως Δεν εχειν δοθει ακομη η απαλλαγη στο Υπουργειο Παιδειας και δεν ξέρουν πότε!!!!
Καλη βδομάδα!

Ε αντε πια...

Συμβούλιο της Επικρατείας
... Αποχωρών της πολιτικής, είμαι ευτυχής ότι αφίνω την χώραν προικισμένην με το Συμβούλιον της Επικρατείας."

Ελευθέριος  
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 11:03:03 am από glykouli »

Αποσυνδεδεμένος Icarus

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1090 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 11:01:45 am »
Αυτή τη φορά μου φαίνεται ότι τελικά τα κατάφεραν...Ένα μεγάλο μπράβο στο ΥΠΕΠΘ αλλά και στους σκληρά εργαζόμενους υπαλλήλους που ανέλαβαν αυτό το τιτάνιο έργο και το έφεραν σε πέρας με τόση επιτυχία...

Αποσυνδεδεμένος ;;;;;;;;;;;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1091 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2009, 11:03:14 am »
Καλημερα!
Καλη βδομάδα!

Ε αντε πια...

Συμβούλιο της Επικρατείας
... Αποχωρών της πολιτικής, είμαι ευτυχής ότι αφίνω την χώραν προικισμένην με το Συμβούλιον της Επικρατείας."

Ελευθέριος 

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144