Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: glykouli στις Σεπτεμβρίου 14, 2009, 10:58:35 amΠαράθεση από: dimik στις Σεπτεμβρίου 14, 2009, 10:18:09 amΚαλημερα!Πριν λίγο εκλεισα το τηλ ...μιλουσα με ΣτΕ οπου μετα απο συνδεσεις...συνδεσεις...συνδεσεις....η αρμόδια υπάλληλος μου ειπε...πως Δεν εχειν δοθει ακομη η απαλλαγη στο Υπουργειο Παιδειας και δεν ξέρουν πότε!!!!Καλη βδομάδα! Ε αντε πια...Συμβούλιο της Επικρατείας... Αποχωρών της πολιτικής, είμαι ευτυχής ότι αφίνω την χώραν προικισμένην με το Συμβούλιον της Επικρατείας." Ελευθέριος
Παράθεση από: dimik στις Σεπτεμβρίου 14, 2009, 10:18:09 amΚαλημερα!Πριν λίγο εκλεισα το τηλ ...μιλουσα με ΣτΕ οπου μετα απο συνδεσεις...συνδεσεις...συνδεσεις....η αρμόδια υπάλληλος μου ειπε...πως Δεν εχειν δοθει ακομη η απαλλαγη στο Υπουργειο Παιδειας και δεν ξέρουν πότε!!!!Καλη βδομάδα! Ε αντε πια...Συμβούλιο της Επικρατείας... Αποχωρών της πολιτικής, είμαι ευτυχής ότι αφίνω την χώραν προικισμένην με το Συμβούλιον της Επικρατείας." Ελευθέριος
Καλημερα!Πριν λίγο εκλεισα το τηλ ...μιλουσα με ΣτΕ οπου μετα απο συνδεσεις...συνδεσεις...συνδεσεις....η αρμόδια υπάλληλος μου ειπε...πως Δεν εχειν δοθει ακομη η απαλλαγη στο Υπουργειο Παιδειας και δεν ξέρουν πότε!!!!Καλη βδομάδα! Ε αντε πια...
παιδια καλημερα!να ρωτήσω αν ξέρει κανείς επειδή δε μπορώ να βγάλω άκρη κ εγώ με τους πίνακες.Κάποιος με πτυχίο 2006, 3 μορια από Ασέπ ,braiile και νοηματική (έναν κύκλο) προηγείται σε σχεση με κάποιον που έχει πτυχίο το 2002 braiile και καθολου μόρια από Ασεπ???Η παλαιότητα πτυχίου δεν παιζει ρόλο?