0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μια απο ταιδια οσο αφορα το μπερδεμα,ειμαι 24μηνο κ ασεπ, ΠΕ0402 κ δεν ξερω τι να κανω φετος...
Παράθεση από: xhmikos23 στις Ιουνίου 15, 2010, 08:56:48 pmμια απο ταιδια οσο αφορα το μπερδεμα,ειμαι 24μηνο κ ασεπ, ΠΕ0402 κ δεν ξερω τι να κανω φετος...Νομίζω ότι έχεις μόνο μία επιλογή. Κάνεις τα χαρτιά για μόνιμο διορισμό και αναπλήρωση και ότι προκύψει.Για την περίπτωση ΠΕ70 της pe70-va τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Και εδώ υπάρχει όμως ρίσκο στην περίπτωση που αποφύγεις φέτος τον διορισμό. Δεν θα θελα να πω τις σκέψεις ή αλλιώς τα αρνητικά σενάρια γιατί θα δώσω την εντύπωση ότι κινδυνολογώ.
Εγώ παιδιά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι με συμφέρει να κάνω.Με δεδομένο ότι θα γίνει ένας αριθμός προσλήψεων...το ερώτημά μου είναι το εξής:Έχω 2 χρόνια προυπηρεσία, ένα ήταν σε δυσπρόσιτο. Σύμφωνα με τα παλιά δεδομένα στον ενιαίο είμαι στη μέση περίπου, ενώ στον αναπληρωτών είμαι στους πρώτους 100. Τι με συμφέρει τώρα εμένα να κάνω, να δηλώσω αναπληρωτρια φέτος ώστε να πάρω περισσότερα μόρια για να έχω τη δυνατότητα να δηλώσω για διορισμό του χρόνου κάπου καλύτερα(είναι και 3 χρόνια αυτά) ή δεν παίζει ρόλο και θα είναι πιο δύσκολα του χρόνου λόγω μεταβατικής, οπότε να πάω όπου με στείλουν από φέτος ως μόνιμη(λέμε τώρα)? Α, είμαι πε70 σημείωση.'Ισως να λέω και σαχλαμάρες, δε ξέρω έχω μπερδευτεί με τόσα που ακούω
γλυκουλι βλεπω παιζεις petsociety.ναι αφου κλειδωνουν δεν εχει κανενα νοημα να παμε ωρομισθιοι του χρονου.αντε αναπληρωτης πας για 1200 ευρω.αλλα ωρομισθιος για 300 ευρω ποιος θα παει αραγε? για αυτο λεει οτι θα καταργησει τους ωρομισθιους και θα τους κανει αναπληρωτες μειωμενου ωραριου? φανταζομαι οτι καλυτερα ετσι. ο αναπληρωτης πληρωνεται κατι παραπανω.[/quαδικιο εχεις,αφου κλειδωνουν οι πινακες και δεν τροφοδοτουνται με νεα στοιχεια προυπηρεσιας.επομενως,οποια θεση εχουμε στον ενιαιο αυτην και θα διατηρησουμε στα δυο ετη,ετσι δεν ειναι?
μαλλον ναι, αλλα δε μου φαινεται δικαιο αυτο.
Παράθεση από: pe70-va στις Ιουνίου 15, 2010, 08:47:10 pmΕγώ παιδιά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι με συμφέρει να κάνω.Με δεδομένο ότι θα γίνει ένας αριθμός προσλήψεων...το ερώτημά μου είναι το εξής:Έχω 2 χρόνια προυπηρεσία, ένα ήταν σε δυσπρόσιτο. Σύμφωνα με τα παλιά δεδομένα στον ενιαίο είμαι στη μέση περίπου, ενώ στον αναπληρωτών είμαι στους πρώτους 100. Τι με συμφέρει τώρα εμένα να κάνω, να δηλώσω αναπληρωτρια φέτος ώστε να πάρω περισσότερα μόρια για να έχω τη δυνατότητα να δηλώσω για διορισμό του χρόνου κάπου καλύτερα(είναι και 3 χρόνια αυτά) ή δεν παίζει ρόλο και θα είναι πιο δύσκολα του χρόνου λόγω μεταβατικής, οπότε να πάω όπου με στείλουν από φέτος ως μόνιμη(λέμε τώρα)? Α, είμαι πε70 σημείωση.'Ισως να λέω και σαχλαμάρες, δε ξέρω έχω μπερδευτεί με τόσα που ακούω δεν υποτιθεται οτι οι πινακες κλειδωνουν φετος?με αυτο το δεδομενο η οποια αναπληρωση του χρονου δεν θα αλλαξει τη θεση μας στον ενιαιο πινακα διορισμων,σωστα?
Παράθεση από: glykouli στις Ιουνίου 15, 2010, 11:25:21 pmΠαράθεση από: pe70-va στις Ιουνίου 15, 2010, 08:47:10 pmΕγώ παιδιά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι με συμφέρει να κάνω.Με δεδομένο ότι θα γίνει ένας αριθμός προσλήψεων...το ερώτημά μου είναι το εξής:Έχω 2 χρόνια προυπηρεσία, ένα ήταν σε δυσπρόσιτο. Σύμφωνα με τα παλιά δεδομένα στον ενιαίο είμαι στη μέση περίπου, ενώ στον αναπληρωτών είμαι στους πρώτους 100. Τι με συμφέρει τώρα εμένα να κάνω, να δηλώσω αναπληρωτρια φέτος ώστε να πάρω περισσότερα μόρια για να έχω τη δυνατότητα να δηλώσω για διορισμό του χρόνου κάπου καλύτερα(είναι και 3 χρόνια αυτά) ή δεν παίζει ρόλο και θα είναι πιο δύσκολα του χρόνου λόγω μεταβατικής, οπότε να πάω όπου με στείλουν από φέτος ως μόνιμη(λέμε τώρα)? Α, είμαι πε70 σημείωση.'Ισως να λέω και σαχλαμάρες, δε ξέρω έχω μπερδευτεί με τόσα που ακούω δεν υποτιθεται οτι οι πινακες κλειδωνουν φετος?με αυτο το δεδομενο η οποια αναπληρωση του χρονου δεν θα αλλαξει τη θεση μας στον ενιαιο πινακα διορισμων,σωστα?η θέση αλλάζει ελαφρώς ανάλογα με το πόσοι διορισμοί μονίμων έγιναν τη πρώτη χρονιά. αν διοριστούν 200 π.χ. θα είσαι 200 θέσεις πιο πάνω τη μεθεπόμενη χρονιά. τα μόρια της μεταβατικής δε πιάνονται.
Παράθεση από: bikini στις Ιουνίου 15, 2010, 08:16:49 pmΠαράθεση από: sikat στις Ιουνίου 15, 2010, 07:24:20 pmΘα βγει η προκύρηξη και θα δούμε. Υποθέσεις κάνουμε προς το παρόν. Πάντως από τα όσα γράφτηκαν πριν ότι και να ισχύσει πολλοί από εμάς θα προβληματιστούμε αρκετά και περισσότερο με την περίπτωση του αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου.Σωστά.Απλώς υποθέτουμε πράγματα, κάποια από τα οποία θα επιβεβαιωθούν κ κάποια όχι μόνο όταν βγει η εγκύκλιος.Όταν θα βγει η εγκύκλιος και αν τυχόν επιβεβαιωθούν οι εικασίες μας, θα είναι πια αργά. Σημασία έχει να πιέσουμε και να προλάβουμε το κακό πριν γίνει!!Τα ίδια λέγαμε και για το νομοσχέδιο και πολλοί έλεγαν "ας περιμένουμε να δούμε" . Κι όταν το είδαμε τι καταλάβαμε? Ήταν πολύ χειρότερο κι απ' όσο εικάζαμε!
Παράθεση από: sikat στις Ιουνίου 15, 2010, 07:24:20 pmΘα βγει η προκύρηξη και θα δούμε. Υποθέσεις κάνουμε προς το παρόν. Πάντως από τα όσα γράφτηκαν πριν ότι και να ισχύσει πολλοί από εμάς θα προβληματιστούμε αρκετά και περισσότερο με την περίπτωση του αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου.Σωστά.Απλώς υποθέτουμε πράγματα, κάποια από τα οποία θα επιβεβαιωθούν κ κάποια όχι μόνο όταν βγει η εγκύκλιος.
Θα βγει η προκύρηξη και θα δούμε. Υποθέσεις κάνουμε προς το παρόν. Πάντως από τα όσα γράφτηκαν πριν ότι και να ισχύσει πολλοί από εμάς θα προβληματιστούμε αρκετά και περισσότερο με την περίπτωση του αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου.