*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις Ωρομισθίων-Αναπληρωτών 2010 - 2011  (Αναγνώστηκε 276656 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
Απ: αιτήσεις αναπληρωτων
« Απάντηση #532 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:28:17 pm »
Δεν αναφέρεται κάπου βεβαίωση προϋπηρεσίας. Μήπως δηλώνεται αυτόματα;  ???

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Α. Οι ήδη εγγεγραμμένοι στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών σχολικού έτους 2009-2010 θα υποβάλουν :

1. Αίτηση-Δήλωση με περιοχές προτίμησης πρόσληψης ως αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού.

2. Απολυτήριο Ελληνικού εξαταξίου Γυμνασίου ή Λυκείου ή ισότιμου σχολείου. Όσοι δεν έχουν το απολυτήριο αυτό, απαιτείται να προσκομίσουν πιστοποιητικό για την άριστη γνώση και την άνετη χρήση της ελληνικής γλώσσας, το οποίο χορηγείται από (i) το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας (επίπεδο Δ΄) ή (ii) την Επιτροπή του άρθρου 14 παρ.10 του ν.1566/1985 (Δ/νση Προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης). Διευκρινίζεται ότι το δικαιολογητικό αυτό απαιτείται και για τους υποψηφίους των κλάδων ΔΕ και ΤΕ (αρ. Γνωμ. 544/2006 Ν.Σ.Κ. τμήμα Ε΄). Το εν λόγω δικαιολογητικό απαιτείται μόνο από τους πτυχιούχους εκπαιδευτικούς ιδρυμάτων του εξωτερικού, προκειμένου να γίνει επανέλεγχος του στοιχείου της ελληνομάθειας αυτών.

Ίσως, η βεβαίωση προϋπηρεσίας να δηλώνεται αυτόματα. Εξάλλου από τα γραφεία αργεί και η θεώρηση.
Στο γραφείο για παράδειγμα που υπάγομαι ίσως να την έχουν έτοιμη (θεωρημένη) την άλλη εβδομάδα, ίσως και όχι. Επομένως, η ενημέρωση λογικά γίνεται αυτόματα.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η διδακτική προϋπηρεσία του τρέχοντος σχολ. έτους 2009-2010 θα καταχωριστεί αυτόματα από την Υπηρεσία μετά τη λήξη του διδακτικού έτους.

εμείς τί κάνουμε τώρα;;
δηλώνουμε κι ό,τι γίνει;;;
αυτό πάλι με το πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης τι σου λέει;;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:08:30 »

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #533 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:29:29 pm »
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

solil κι εγώ έτσι γνώριζα ότι θα βγει χωριστά εγκύκλιος-οι.
Κάθε χρόνο δηλαδή κατέθεταν χαρτιά διορισμού με την αίτηση των αναπληρωτών και μετά γινόταν ξεχωριστές εγκύκλιοι ανάλογα με την προσφορά-ζήτηση?

Όχι ακριβώς... κάθε χρόνο έβγαινε εγκύκλιος για πρόσληψη αναπληρωτών/ωρομισθίων (όπως αυτή που βγήκε σήμερα), όπου, αυτοί που ξέρουν ότι έχουν δικαίωμα μόνιμου διορισμού με το 24μηνο + ΑΣΕΠ ή 30μηνο δηλώνουν ότι θέλουν να μπουν στον αντίστοιχα πίνακα (μπορεί κάποιος, βρε αδερφέ, να μη θέλει!). ΔΕΝ κατατίθεται σε αυτή τη φάση κανένα χαρτί για μόνιμο διορισμό.

Αφού λήξει, λοιπόν, η προθεσμία για τις αιτήσεις των αναπληρωτών, βγαίνει διαφορετική εγκύκλιος για μόνιμο διορισμό, με τις κατηγορίες που είπα στο παραπάνω μήνυμα. Αυτος, επομένως, που θέλει να διοριστεί μετά από κάθε κατηγορία (30μηνο, 24μηνο+ΑΣΕΠ, 40% και, ενδεχομένως, και οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ) πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κάνουν αίτηση τώρα μαζί με τους αναπληρωτές/ωρομίσθιους.

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #534 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:33:18 pm »

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η διδακτική προϋπηρεσία του τρέχοντος σχολ. έτους 2009-2010 θα καταχωριστεί αυτόματα από την Υπηρεσία μετά τη λήξη του διδακτικού έτους.

Κάθε χρόνο γίνεται αυτό. Γιατί σας κάνει εντύπωση;  Κατά 99% πάντως καταχωρούνται σωστά. Αν με την ανανέωση των πινάκων προκύψει λάθος στην καταχώρηση της προϋπηρεσίας, κάνεις ένσταση και διορθώνεται.

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #535 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:35:00 pm »
Sikat ο πε01 πριν μου ανεφερε οτι προηγουμαι αν το εχω δηλωσει στις 20 εναντι αλλων που απλα τσεκαραν το κουτακι.Αυτο ισχυει και για καποιον που μπορει να με περναει στον πινακα?Γιατι αν ισχυει θα δηλωσω αυτα που δεν προτιμουν πολλοι.thanks

Δεν σε καταλαβαίνω πλήρως. Αν έχεις τσεκάρει το κουτάκι εξαντλείς όλες τις πιθανότητες που έχεις ανεξάρτητα από το τι θα δηλώσουν οι υπόλοιποι. Αν τσεκάρεις το κουτάκι μπορείς να δηλώσεις στις 20 προτιμήσεις ότι είναι καλό για σένα. Αν δηλώσεις το κουτάκι τότε με τις 20 προτιμήσεις δεν κερδίζεις αναπλήρωση γιατί δήλωσες απομακρυσμένες περιοχές με καλή σειρά έναντι άλλων...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:08:30 »

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #536 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:39:11 pm »

εμείς τί κάνουμε τώρα;;
αυτό πάλι με το πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης τι σου λέει;;;

Εγώ δεν είχα σκοπό να κάνω για γενική, δεν είχα κάνει ποτέ.Τώρα όμως κατάφερε να με "στείλει" πάλι..Πελάγωσα με αυτή την επιλογή δεν ξέρω τί είναι και τί σκοπό έχει, οπότε θα κάνω αίτηση δηλώνοντας μόνο αναπληρώτρια πλήρους ωραρίου και μόνο στην περιφέρειά μου, και αυτό για να τσεκάρω την επιλογή αυτού του προγράμματος.
Από αύριο θα αρχίσουν πάλι τα τηλέφωνα στη Διεύθυνση ειδικής, αν και πολύ φοβάμαι ότι δε θα μας διαφωτίσουν. Καλή τύχη και γερά στομάχια εύχομαι σε όλους μας..
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος christinabibika

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #537 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:41:08 pm »
Sikat ο πε01 πριν μου ανεφερε οτι προηγουμαι αν το εχω δηλωσει στις 20 εναντι αλλων που απλα τσεκαραν το κουτακι.Αυτο ισχυει και για καποιον που μπορει να με περναει στον πινακα?Γιατι αν ισχυει θα δηλωσω αυτα που δεν προτιμουν πολλοι.thanks

Δεν σε καταλαβαίνω πλήρως. Αν έχεις τσεκάρει το κουτάκι εξαντλείς όλες τις πιθανότητες που έχεις ανεξάρτητα από το τι θα δηλώσουν οι υπόλοιποι. Αν τσεκάρεις το κουτάκι μπορείς να δηλώσεις στις 20 προτιμήσεις ότι είναι καλό για σένα. Αν δηλώσεις το κουτάκι τότε με τις 20 προτιμήσεις δεν κερδίζεις αναπλήρωση γιατί δήλωσες απομακρυσμένες περιοχές με καλή σειρά έναντι άλλων...
Καταλαβα τωρα,thanks.

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #538 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:43:57 pm »

εμείς τί κάνουμε τώρα;;

Εγώ δεν είχα σκοπό να κάνω για γενική, δεν είχα κάνει ποτέ.Τώρα όμως κατάφερε να με "στείλει" πάλι..Πελάγωσα με αυτή την επιλογή δεν ξέρω τί είναι και τί σκοπό έχει, οπότε θα κάνω αίτηση δηλώνοντας μόνο αναπληρώτρια πλήρους ωραρίου και μόνο στην περιφέρειά μου, και αυτό για να τσεκάρω την επιλογή αυτού του προγράμματος.
Από αύριο θα αρχίσουν πάλι τα τηλέφωνα στη Διεύθυνση ειδικής, αν και πολύ φοβάμαι ότι δε θα μας διαφωτίσουν. Καλή τύχη και γερά στομάχια εύχομαι σε όλους μας..

ό,τι να'ναι!
με ποια κριτήρια θα προσλάβει σε ΣΜΕΑΕ ή έστω σε αυτό το πρόγραμμα;;
αφού δεν σημειώνονται πουθενά προσόντα συναφή με ειδική αγωγή!ούτε καν μεταπτυχιακές/διδακτορικές σπουδές!
έλεος πια!
όλη την περιφέρεια;;;
μόνο νομό μη σου πω
 >:(

Αποσυνδεδεμένος viKtoria

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις Ωρομισθίων-Αναπληρωτών 2010 - 2011
« Απάντηση #539 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:44:41 pm »
Καλησπέρα!Απ' ό,τι διάβασα στην πολυαναμενόμενη εγκύκλιο δηλώνουμε και για την πδσ. αλλά σε περισσότερους νομούς , σωστά? Κάτι τέτοιο ίσχυε και παλιότερα?

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #540 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:47:24 pm »
πάλι καλά που θα βγει και η δικιά μας από βδομάδα, καθώς φαίνονται τα πράγματα!
στη δικιά μας να δεις τι θα γίνει!!!
πανικός!!!!
 >:(

Αποσυνδεδεμένος maroulaki

• Πλήρες μέλος
  • εχω και εγω μαρουλι στο δοντι;;;;;
    • Προφίλ
« Απάντηση #541 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:50:27 pm »
οποιος επικοινωνησει πρωτος με την ειδικη αυριο ας ενημερωσει.ολοι να τηλ μπας και βγαλουν καμια συμπληρωματικη να μας εξηγησουν τα δικαιολογητικα για το προγραμμα αυτο >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
"....κ σου κουρσεύουν τη λαλιά κ ανάσα πια δεν έχεις...."

Αποσυνδεδεμένος Supreme

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #542 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:54:28 pm »
Εγώ γιατί κατάλαβα ότι θα δηλώνουμε για την ΠΔΣ ένα νομό , αυτό της ωρομισθίας;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 23, 2010, 06:58:29 pm από Supreme »

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #543 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:55:54 pm »
Για δικαιολογητικά το λέει πως χρειάζονται αυτά που θα δώσουν όσοι κάνουν πρώτη φορά αίτηση, πτυχίο νομίζω και δε θυμάμαι τί άλλο.Το γράφει κάτω από τον αριθμό 1. στα χαρτιά αυτών που κάνουν για πρώτη φορά αλλά τώρα δε θέλω να την ξανανοίξω για να σου πω ακριβώς , έχω σκάσει  :-[ :P

Επίσης αύριο έχω υπηρεσία στο σχολείο μέχρι 1μιση οπότε όποιος μπορέσει να πάρει πιο νωρίς στα τηλ που γράφει στην εγκύκλιο, γιατί δεν ξέρω αν θα τους προλάβω..
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #544 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:57:02 pm »
οποιος επικοινωνησει πρωτος με την ειδικη αυριο ας ενημερωσει.ολοι να τηλ μπας και βγαλουν καμια συμπληρωματικη να μας εξηγησουν τα δικαιολογητικα για το προγραμμα αυτο >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

αν ήθελε άλλα δικαιολογητικά δεν θα τα έγραφε σε ολόκληρη εγκύκλιο
τίποτα
σου λέει να είμαι σε θέση να καλυφθώ από παντού!

Αποσυνδεδεμένος viKtoria

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #545 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:59:49 pm »
Και στην αίτηση που αναγράφει:                 
I. ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά