*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 289594 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος danah09

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1708 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2009, 11:54:23 am »

Καλημέρα!! Συγχαρητήρια σε όλους της β φάσης και καλή τοποθέτηση!! Καλή συνέχεια σε όλους εμάς!! Οι παλαιότεροι, από την πείρα σας, πότε αρχίζουν να καλούν αναπληρωτές;;;; Με δευτεροβάθμια που επικοινώνησα μου είπε ότι τώρα ασχολούνται με τους αναπληρωτές κι από Οκτώβρη.... Ακραίο μου φαίνεται! Εν τω μεταξύ η Γκοτσοπούλου είπε ότι μέχρι την ΤΡΙΤΗ θα καλύψουν ΟΛΑ τα κενά στα σχολεία.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:13:35 »

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1709 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:00:02 pm »
Ερώτηση: συνολικά και στις 2 φάσεις  χωρίς τους τρίτεκνους, οι φιλόλογοι που εκλήθησαν μέχρι στιγμής είναι 611; Έχω κάνει σωστά την αναγωγή;
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος ΝΙΝI

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1710 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:13:46 pm »
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ??

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1711 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:16:18 pm »
Ερώτηση: συνολικά και στις 2 φάσεις  χωρίς τους τρίτεκνους, οι φιλόλογοι που εκλήθησαν μέχρι στιγμής είναι 611; Έχω κάνει σωστά την αναγωγή;

609
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:13:35 »

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1712 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:17:46 pm »

609

Αχ βρε Αρίστο, αν δεν ήσουν κι εσύ.. Για μια ακόμη φορά, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
Απ:
« Απάντηση #1713 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:18:24 pm »
μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσους φολολογους πηρανε;;μεχρι ποια σειρα φτασανε;γιατι δεν μπορω να τα δω ???
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1714 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:19:05 pm »
Παρουσιάστηκα σήμερα δυτική αττική και με έδιωξαν..Είπαν ότι δεν τους είχε έρθει ακόμα επίσημο έγγραφο ότι είμαστε εμείς της β φάσης..παρόλα αυτά,  στο διοικητικό τμήμα παρελάμβαναν δικαιολογητικά και κρατάγανε την υπόγραφή μας ότι προσήλθαμε (ανεπίσημα, όπως είπαν..)
Για τοποθέτηση βλέπω να περιμένεις καμία βδομάδα το λιγότερο...

Αποσυνδεδεμένος ΝΙΝI

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1715 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:20:28 pm »
ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΙΝΑΚΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ??

Αποσυνδεδεμένος pa.liatsos

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B9+%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B1&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjyh8n4zpvQAhVLWRQKHQnoDgsQ_AUICCg
Απ:
« Απάντηση #1716 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:30:03 pm »
μηπως μπορειτε να μου πειτε ποσους φολολογους πηρανε;;μεχρι ποια σειρα φτασανε;γιατι δεν μπορω να τα δω ???
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των ανίσων.
Αριστοτέλης

Αποσυνδεδεμένος maria79

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1717 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:58:55 pm »
Πήγα σήμερα στη Διεύθυνση του Πειραιά και απλά υπογράψαμε σε ένα χαρτί, ανεπίσημο φαινόταν, και μας είπαν τι δικαιολογητικά χρειάζονται. Μας είπαν να πάμε τη Δευτέρα πάλι. Εκεί θα δηλώσουμε σχολεία ή περιοχές που ανήκουν στην περιφέρεια του Πειραιά;

Αποσυνδεδεμένος morgan

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1718 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2009, 07:09:51 pm »

Γιατί δεν απαντάει κάποιος στον χριστιανό;;; Είναι και δική μου απορία αυτή. Δεν έχει ο καθένας από εμάς τη δυνατότητα να είναι ολημερίς κρεμασμένος στον η/υ και να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Έχω παρατηρήσει ότι το φόρουμ έχει γίνει γκέτο των όσων ασχολούνται συστηματικά με ένα θέμα και παρακολουθούν τις εξελίξεις. Κι άλλη φορά έχει τύχει να ρωτάει κάποιος κάτι που είναι για εσάς δεδομένο και να μην του απαντάτε. Ο ενημερωτικός χαρακτήρας δηλ. του φόρουμ πήγε περίπατο; Αν είναι πείτε το μας να το ξέρουμε. Κι ούτε είναι δυνατόν να ψάχνει ο άλλος κατεβατά ολόκληρα επί ώρες για να βρει κάτι που μπορεί -αν υπαρχει κανείς καλοπροαίρετος εδώ μέσα- να απαντηθεί σε λίγα λεπτά. ΕΛΕΟΣ!
ἔστι δίκης ὀφθαλμός ὅς τὰ πάνθ' ὁρᾷ

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1719 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2009, 07:15:45 pm »
Καλησπέρα παιδιά,

παρουσιάστηκα β' Αθήνας. Υπογράψαμε στο πρωτόκολλο που είχε τα ονόματά μας. Πήραν τα δικαιολογητικά μας και μας έβαλαν να δηλώσουμε περιοχές ενδεικτικά, όχι σχολεία γιατί δεν είχαν ακίμη τα κενά. Μας είπαν να πάμε την Δευτέρα πάλι.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος iam_almost_sofuckinhappy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1720 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2009, 07:22:51 pm »

Γιατί δεν απαντάει κάποιος στον χριστιανό;;; Είναι και δική μου απορία αυτή. Δεν έχει ο καθένας από εμάς τη δυνατότητα να είναι ολημερίς κρεμασμένος στον η/υ και να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Έχω παρατηρήσει ότι το φόρουμ έχει γίνει γκέτο των όσων ασχολούνται συστηματικά με ένα θέμα και παρακολουθούν τις εξελίξεις. Κι άλλη φορά έχει τύχει να ρωτάει κάποιος κάτι που είναι για εσάς δεδομένο και να μην του απαντάτε. Ο ενημερωτικός χαρακτήρας δηλ. του φόρουμ πήγε περίπατο; Αν είναι πείτε το μας να το ξέρουμε. Κι ούτε είναι δυνατόν να ψάχνει ο άλλος κατεβατά ολόκληρα επί ώρες για να βρει κάτι που μπορεί -αν υπαρχει κανείς καλοπροαίρετος εδώ μέσα- να απαντηθεί σε λίγα λεπτά. ΕΛΕΟΣ!

Σε αυτη τη φαση πηραν 311 και νομιζω οτι στον πινακα του Υπεπθ εφτασε ως το 550 πανω κατω. Για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρη

Αποσυνδεδεμένος iam_almost_sofuckinhappy

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1721 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2009, 07:24:36 pm »

Σε αυτη τη φαση πηραν 311 και νομιζω οτι στον πινακα του Υπεπθ εφτασε ως το 550 πανω κατω. Για το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρη

Ακυρο το 550+
μαλλον στο 650 περιπου

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671