0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστω, γιατι ψιλοτρελαθηκα με τον καθαρισμενο πινακα.εγω ειμαι στα 930 περιπου( του υπουργειου) τι λες εχω ελπιδες;;
Η ΠΕΚΑΓΕΠΕ (των Γερμανικών) ζητάει 2000 αναπληρωτές φιλόλογους, για να μην κάνουν ιστορία οι ξενόγλωσσοι στο www.deutsch.gr
συναδελφοι που μπορω να βρω τον εκκαθαρισμενο πινακα ωρομισθιων κρητης?
Καλησπέρα σε όλους,δεν είμαι φιλόλογος αλλά θα ήθελα να μου λύσετε κάποια απορία μου αν μπορείτε:΄Εχω 2 ειδικότητες και έχω κάνει τα χαρτιά μου και για τις δύο για αναπληρωτής κ ωρομίσθιος στην ίδια περιφέρεια βέβαια. Ήδη δουλεύω με την πρώτη ειδικότητά μου ως ωρομίσθιος. Αν με καλέσουν και για την άλλη ως ωρομίσθιο μπορώ να δουλέψω ταυτόχρονα και αν ναι ποσες ώρες στην κάθε ειδικότητα μπορώ;; Τονίζω ότι μιλάω μόνο για ωρομισθιλίκι και όχι για αναπληρωτής
Παράθεση από: salis31 στις Οκτωβρίου 18, 2009, 02:28:20 pmΚαλησπέρα σε όλους,δεν είμαι φιλόλογος αλλά θα ήθελα να μου λύσετε κάποια απορία μου αν μπορείτε:΄Εχω 2 ειδικότητες και έχω κάνει τα χαρτιά μου και για τις δύο για αναπληρωτής κ ωρομίσθιος στην ίδια περιφέρεια βέβαια. Ήδη δουλεύω με την πρώτη ειδικότητά μου ως ωρομίσθιος. Αν με καλέσουν και για την άλλη ως ωρομίσθιο μπορώ να δουλέψω ταυτόχρονα και αν ναι ποσες ώρες στην κάθε ειδικότητα μπορώ;; Τονίζω ότι μιλάω μόνο για ωρομισθιλίκι και όχι για αναπληρωτήςΜπορείς μόνο αν δε συμπληρώνεις 11ωρο