0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι σπουδαστές δεν ενδιαφέρονταν να μάθουν. Ο καθένας ήταν εκεί για τον δικό του λόγο. Άλλοι για να κερδίσουν την αναβολή, άλλοι για να ζήσουν φοιτητική ζωή επειδή δεν πέρασαν στις πανελλαδικές και έτσι ήρθαν από μακρινές πόλεις ή από την Κύπρο στη Θεσσαλονίκη. Ήξεραν ότι δεν θα έμενε κανείς από απουσίες, οπότε ενοχλούσαν το μάθημα χωρίς να φοβούνται τις συνέπειες. Για τον ίδιο λόγο κάποιοι δεν ερχόταν την 1η ή και τη 2η ώρα. Άλλοι κοιμόταν επειδή ήταν ξενυχτισμένοι και όταν είχε καλό καιρό έφευγαν για καφέ. Με όλη αυτή την κατάσταση, με το ζόρι μπορούσες να κάνεις ουσιαστικό μάθημα!Ο στόχος της διεύθυνσης ήταν να έχει ευχαριστημένους τους μαθητές/πελάτες, ενώ στους καθηγητές συμπεριφέρονταν σαν να είναι εργάτες. π.χ. την τελευταία ώρα μιας ανοιξιάτικης ηλιόλουστης μέρας δεν είχε μείνει κανείς σπουδαστής στην τάξη. Λίγοι λίγοι αποχωρούσαν από την 4η ώρα και μετά. Έβαλα απουσίες σε όλους και πήγα να παραδώσω το απουσιολόγιο στον διευθυντή (όπως θα κάναμε και σε δημόσιο σχολείο) και μου έλεγε ότι δε θα πληρωθώ την τελευταία ώρα (λες και ήταν ιδιαίτερο που δεν έγινε) διότι εγώ δεν ήμουν ικανός να κρατήσω τους σπουδαστές στην τάξη! Απαράδεκτη συμπεριφορά. Αναγκάστηκα να του πω ότι αν δεν έσβηναν τις απουσίες δεν θα έφευγαν και ότι δεν φταίω εγώ που συνεννοήθηκαν να κάνουν όλοι κοπάνα. Σε κανένα δημόσιο σχολείο δε θα κατηγορούνταν ο καθηγητής, επειδή οι μαθητές έκαναν ομαδική κοπάνα! Τελικά την ώρα την πληρώθηκα κανονικά, προφανώς γιατί δεν γινόταν αλλιώς! Τότε ήταν 8
George999 για ευνόητους λόγους αντικατέστησα τα 4 γράμματα του ιδιωτικού ΙΕΚ με 4 αστεράκια.Αυτό που δούλεψα εγώ είχε 5 αστέρια. Ήταν πολυτελείας!
Αλήθειες είναι, αλλά μπορεί να προκύψουν νομικά ζητήματα π.χ. δυσφήμιση, πρόκληση οικονομικής ζημιάς, αξίωση αποζημίωσης κλπΠροσέχουμε για να μην έχει πρόβλημα ούτε το pde, ούτε κάποιο μέλος. Φυσικά τα 4, 5 ή 6 αστεράκια τα λένε όλα! Με προσωπικό μήνυμα ή σε όποιον σε ρωτήσει φυσικά και μπορείς να λες την πραγματική κατάσταση.Το θέμα είναι ότι αυτή είναι η κατάσταση στα περισσότερα ιδιωτικά ΙΕΚ, άρα δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα...
Πόσο πάει ρε παιδιά η ωριαία αμοιβή στα ιιεκ?