0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο ρόλος της ΑΣΠΑΙΤΕ ήταν και είναι η χορήγηση παιδαγωγικής επάρκειας σε εκπαιδευτικούς τεχνολόγους. Παρέχει ένα χρόνο εκπαίδευση με μαθήματα καθαρά παιδαγωγικά, ανεξάρτητα με το τι έχεις τελειώσει.
Σε καμία μα καμία σχολή Πανεπιστημίου (πέρα από 2-3 τμήματα) και ΤΕΙ δεν παρέχεται σήμερα η πληθώρα παιδαγωγικών μαθημάτων και πρακτικής άσκησης που παρέχει η ΑΣΠΑΙΤΕ, όλοι διδάσκονταν 2-4.
Δηλαδή θες να μου πεις ότι η εξέταση σε 2-3 μαθήματα που απλά έχουν μεγάλη ύλη για να εισαχθεί κάποιος σε ένα μεταπτυχιακό ότι είναι ίσο με κάποιον που έχει παρακολουθήσει 4 χρόνια παιδαγωγικές σπουδές;; Εσύ ξέρεις κανένα μεταπτυχιακό που σε βάζει να διδάσκεις σε μαθητές σχολείου ώστε να κάνεις πρακτική άσκηση;; ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑ.
ΧαιρετεΜπορεί κάποιος να ξεκαθαρίσει αν το μεταπτυχιακο στο ΦΠΨ μετράει σαν επάρκεια ??Αν είναι κάποιος τεχνικής ειδικότητας που έχει κάτι αντίστοιχο και έχει μετρήσει αντί για ΣΕΛΕΤΕ ασ εμημερώσει!Είμαι ΠΕ19 και αναρωτιέμαι αν αξίζει να παρακολουθησω μτχ στο ΦΠΨ (μτχ στις επιστημες αγωγής λεει ο τιτλος).Είναι κάποιος συνάδελφος που εχει μτχ απο ΦΠΨ και μέτρησε σαν ΣΕΛΕΤΕ στην καταταξη στον πινακα ή ΑΣΕΠ?ευχαριστω