0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
απ' όσο το έχω ψάξει (και το ψάχνω ανά διαστήματα τα τελευταία χρόνια μήπως αλλάξει κάτι) είναι δύσκολο... προτιμούν τους δασκάλους και ΤΕΛΕΙΑ! Δε σου αφαιρούν το δικαίωμα να δώσεις αλλά όσο κ αν γράψεις υπάρχει η συνέντευξη κ η επιτροπή.... είμαι φιλόλογος και ήθελα να κάνω μεταπτυχιακό στην Ελληνική ως 2η/ξένη γλώσσα κ ένας καθηγητής του παιδαγωγικού Πάτρας με τον οποίο μίλησα πρόσφατα το θεωρούσε εντελώς εκτός.... γτ δεν έχω κάνει σχετικά μαθήματα στο πτυχιο.. όπως και όλα τα μεταπτυχιακά του παιδαγωγικού που του ανέφερα... και της ειδικής αγωγής π.χ. (κι ας έχω κ το σεμινάριο των 400 κ braille).... γράψε ό,τι θες αλλά στην επιτροπή κόβστε! υπήρχε ένα άλλο αγγλόφωνο στο οποίο έπαιρνες επιπλέον μόρια αν είχες μεταπτυχιακό στην Αγγλία...κ εννοείται συνέντευξη... τώρα πες μου πόσοι έχουν μεταπτυχιακό στην Αγγλία κ θέλουν να κάνουν κ δεύτερο στην Ελλάδα ... αν έχεις γνωστό εννοείται θα σε πάρουν...υπάρχουν βέβαια κ εξαιρέσεις που μπαίνουν χωρίς (απ' ότι ακούω πάντα)
το είχαν από την Αγγλία όμως το πρώτο; ...γιατί έδινε επιπλέον μόρια σε όσους είχαν από την Αγγλία...
Παιδια θέλω να ρωτήσω τα μεταπτυχιακά προγράμματα του παιδαγωγικου τμήματος δημοτικής εκπαίσευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεμιστημίου Αθηνών δίνουν ολα παιδαγωγική επάρκεια σε εναν εκπαιδευτικό ΠΕ-19 Πληροφορικής;Στο site εχει 4 τομείς και αυτοί έχουν κατευθύνσεις.Ολα δινουν επάρκεια παιδαγωγική;