*

Αποστολέας Θέμα: Ξεκίνησε η κλήση ωρομισθίων κεντρικής Μακεδονίας  (Αναγνώστηκε 22431 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος achi

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Ξεκίνησε η κλήση ωρομισθίων κεντρικής Μακεδονίας
« Απάντηση #42 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 02:49:05 pm »
Στην περιφέρεια

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:05:25 »

Αποσυνδεδεμένος sofiam

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 02:55:31 pm »

Μόλις με κάλεσαν για ολοήμερο Χαλκιδική. Είμαι σειρά 60+στον πίνακα των ωρομισθίων.
Μου είπαν ότι υπάρχουν ώρες σε διάφορα ολοήμερα σχολεία π.χ. βόρεια Χαλκιδική (Αρναία, Αγ. Νικόλαο κτλ) αλλά και Μουδανιά (4 ώρες μόνο). Θα πρέπει να τα βάλουν σε ομάδες αλλά δεν ήξερε και η ίδια ποια σχολεία  θα προσφερθούν τελικά μαζί γιατί μπορεί, όπως μου είπε, κάποιες ώρες να τις καλύψουν και οι μόνιμοι. Θα επιδιώξουν πάντως να δώσουν 12ωρα. Οσον αφορά τους αναπληρωτές δεν ξέρουν τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 03:05:17 pm »
Μόλις με κάλεσαν για ολοήμερο Χαλκιδική. Είμαι σειρά 60+στον πίνακα των ωρομισθίων.
Μου είπαν ότι υπάρχουν ώρες σε διάφορα ολοήμερα σχολεία π.χ. βόρεια Χαλκιδική (Αρναία, Αγ. Νικόλαο κτλ) αλλά και Μουδανιά (4 ώρες μόνο). Θα πρέπει να τα βάλουν σε ομάδες αλλά δεν ήξερε και η ίδια ποια σχολεία  θα προσφερθούν τελικά μαζί γιατί μπορεί, όπως μου είπε, κάποιες ώρες να τις καλύψουν και οι μόνιμοι. Θα επιδιώξουν πάντως να δώσουν 12ωρα. Οσον αφορά τους αναπληρωτές δεν ξέρουν τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 03:11:18 pm »
Νομίζω ότι κάθε χρόνο μπαίνουν μόνιμοι ώστε να καλύπτουν ωράριο. Η Ανατ. Θεσ/νίκη, για παράδειγμα, έμαθα πρόσφατα ότι το κάνει καιρό αυτό. Το θέμα είναι γιατί τόσοι πολλοί στη Χαλκιδική (ή όπου αλλού) ώστε να χρειάζονται και ώρες από ολοήμερα για να καλύψουν το ωράριό τους. Γιατί, έτσι αλυσιδωτά πάει μετά και μαζεύονται όλοι με αποσπάσεις στα αστικά κέντρα, μένουν κενές θέσεις στα νησάκια-χωριουδάκια-άκρη του κόσμου, αναπληρωτές ή περισσότερους μόνιμους ΔΕΝ έχουν χρήματα για να προσλάβουν και στο τέλος μένουν σχολεία χωρίς εκπαιδευτικούς και άλλα όπου το προσωπικό περισσεύει κιόλας. Τι ωραία!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:05:25 »

Αποσυνδεδεμένος editors

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 03:34:24 pm »
hello everyone! περιμένω τόσες μέρες να με ειδοποιήσουν ωρομίσθια και τίποτα. σειρά 100 περίπου, κεντρική μακεδονία. panickos σε ποια σειρά είσαι? να ελπίζω για Δυτ. Θεσσαλονίκη? ???

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 06:55:23 pm »
Νομίζω ότι κάθε χρόνο μπαίνουν μόνιμοι ώστε να καλύπτουν ωράριο. Η Ανατ. Θεσ/νίκη, για παράδειγμα, έμαθα πρόσφατα ότι το κάνει καιρό αυτό. Το θέμα είναι γιατί τόσοι πολλοί στη Χαλκιδική (ή όπου αλλού) ώστε να χρειάζονται και ώρες από ολοήμερα για να καλύψουν το ωράριό τους. Γιατί, έτσι αλυσιδωτά πάει μετά και μαζεύονται όλοι με αποσπάσεις στα αστικά κέντρα, μένουν κενές θέσεις στα νησάκια-χωριουδάκια-άκρη του κόσμου, αναπληρωτές ή περισσότερους μόνιμους ΔΕΝ έχουν χρήματα για να προσλάβουν και στο τέλος μένουν σχολεία χωρίς εκπαιδευτικούς και άλλα όπου το προσωπικό περισσεύει κιόλας. Τι ωραία!
Η Ανατ. Θεσσαλ. πράγματι το κάνει αυτό εδώ και χρόνια (κι εγώ το έγραψα σε κάποιο άλλο τοπικ, νομίζω). Η Χαλκιδική όμως όχι. Καλά κάνουν, δε λέω, αλλά στην παρούσα φάση δε με βολεύει. :P ;D

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2009, 06:58:30 pm »
hello everyone! περιμένω τόσες μέρες να με ειδοποιήσουν ωρομίσθια και τίποτα. σειρά 100 περίπου, κεντρική μακεδονία. panickos σε ποια σειρά είσαι? να ελπίζω για Δυτ. Θεσσαλονίκη? ???
Περίπου 60. Τι να σου πω. Πάρτους τηλέφωνο να σου πουν αν είσαι κοντά να σε καλέσουν. Αλλά τώρα καλούν Γ Θεσσαλονίκης. Έχει και Δ και Ε. Άρα έχεις ελπίδες. Αρκεί να μην καλυφθούν οι θέσεις από μόνιμους. ;D ;)

Αποσυνδεδεμένος sofiam

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:04:05 am »
Μόλις με πήραν από Νάουσα για 12ωρο σε ολοήμερο. Για τον πρωϊνό κύκλο μου είπαν ότι είναι καλυμένες όλες οι θέσεις και δεν υπάρχουν καθόλου κενά δυστυχώς. Μου προκαλεί όμως εντύπωση αυτό το γεγονός γιατί, αν θυμάστε, στο αβ είχε δημοσιευτεί ένας πίνακας που έδειχνε ότι στην Ημαθία υπήρχαν 15 κενά χωρίς να υπολογίζονται εκείνα στα ολοήμερα. Τι έγινε, βρε παιδιά? Πότε πρόλαβαν και τα έκλεισαν? 

http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank9_9_9_0506.php

Αποσυνδεδεμένος Jen

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 02:54:31 pm »
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΑΝΕ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 11/9. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΟΣ. ΣΕΙΡΑ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 100. ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. HELP!!! ???

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 09:43:01 pm »
Χθες με κάλεσε Ημαθία (Νάουσα), σήμερα Δυτ.Θεσσαλονίκη, Πέλλα. και ... ξανά Σέρρες! Τι στο καλό συνέβη με τις Σέρρες; Γιατί άρχισαν να καλούν πάλι απ'την αρχή; Μου'παν ότι ακύρωσαν την πρώτη κλήση. ???
Jen, μήπως να δεχτείς Σέρρες; Στο λέω γιατί φέτος τρόμαξε το μάτι μου. Στην Χαλκιδική (όπως προανέφερα) κάλυψαν τα ολοήμερα με αποσπασμένους μόνιμους. Μήπως το κάνουν και σε άλλους νομούς;   :-\ :o

Αποσυνδεδεμένος Χαρά

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση (ΠΕ 06)
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2009, 10:14:14 pm »
παιδιά μάλλον οι αποσπασμένοι ειναι πολλοί παντού..στο ολοήμερο που δούλευα πέρυσι συμπληρώνει μόνιμη φέτος, το ίδιο και σε αυτό κοντα στο σπίτι μου που πέρυσι το είχε συνάδελφος :( :( :(

να προσθέσω.. μιλάμε για Θεσσαλία

Αποσυνδεδεμένος Jen

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 07:59:31 am »
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΘΑ ΚΑΝΩ ΞΑΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΜΕ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :)

Αποσυνδεδεμένος Jen

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 08:13:26 am »
ΓΙΑ ΟΣΕΣ/ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ 58 Κ Η ΠΕΛΛΑ ΣΤΟ 74. ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ. ΣΕΡΡΕΣ ΛΟΓΙΚΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΟΥΣ 100

Αποσυνδεδεμένος aphrodite

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση! ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 10:20:20 am »
Σήμερα με κάλεσε και εμένα η Πέλλα. Δυστυχώς, δεν γνωρίζω κενά-σειρά περίπου 90. Η Δυτ. Θεσ/νίκη, πάλι, μου είπε ότι δεν έχει άλλες πιστώσεις και σταμάτησαν προσωρινά. Εν τω μεταξύ, σκέφτομαι ότι αν βγει

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)